Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@renimac ja som mala až do stredy teraz 2-2-2 a od štvrtka som znížila na 2-0-2 . Môj dr mi kazal už vysadit,ale neriešila som to,co povedal on,aj keď je skvely,no zavolala som do CAR a treba vysádzať postupne...takže ešte pár dní dám takto,potom znizkm na 1-0-1 a potom vysadim úplne.
Ty máš možno pocit,ze ta boli vajecnik,ale môže to byť,ze sa drobcek zavrtava a preto máš to pichanie
@denidi ; @ssegra , mozem sa vas, kedze ste uz tehotne opytat, aky ste mali alebo mate krcok maternice? Ked ste si vkladali/ vkladate utrogestan... predpokladam ze mate prehlad. Bo ja si pri vkladani vsimam a nezda sa mi tvrdy; ale co som citala par diskusii o sympt. metode, baby pisali ze v teho je krcok tvrdy. Nemozem sa uz dockat kym sa dozviem ako sme dopadli 🙂
@vierocka888 ahojky, tak uz ti mozno baby odpovedali, ty platis tu sumu co ti povedia v car, ostatne posiela poistovna im, nie tebe, nas to vyslo s liekmi okolo 1000€
@janula12345 co si pamatam tak ja som ho mala celu dobu tvrdy..teda neviem ci uplne od sameho zaciatku to by som klamala ale potom urcite.
@1veverica @vierocka888 my sme absolvovali teraz pred týždňom a platili sme celú sumu naraz v brne,postovna im nic neposiela, posiela to spätne nám,podla toho koľko preplatí. Zaplatili sme 2400,- a dúfam že aspoň polovicu dostanem naspäť od poisťovne. @1veverica Ty možno myslíš ivf na slovensku, lebo na slovensku doplacas iba za lieky.
@roxy80 este som sa ta chcela spytat, ci ste si davali predlzenu kultivaciu a ci ste neboli nahodou na picsi? 🙂 ako dlho to cele trvalo, od konzultacii a schvalenia v poistovni po zakrok? 🙂 dakujem vopred za odpoved, snad neotravujem 😊

@renimac myslim,ze áno,mal by to byť zrkadlový obraz,tiez som sa nad tým zamýšľala😂...aj ti dali fotku? 18.10 ides na krv? Daj Bože,nech je to tvoj doteraz najšťastnejší deň😊
Koľko vkladas utrogestanu?