icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

denidi
9. okt 2016

@renimac myslim,ze áno,mal by to byť zrkadlový obraz,tiez som sa nad tým zamýšľala😂...aj ti dali fotku? 18.10 ides na krv? Daj Bože,nech je to tvoj doteraz najšťastnejší deň😊
Koľko vkladas utrogestanu?

renimac
9. okt 2016

@denidi Áno, dali. Lebo podľa fotky je malinké trošku viac vľavo a ten ľavý vaječník ma po bolieva viac. Tak možno preto. Áno, 18.10. si mám robiť test a ísť rovno aj na krv. Utros mám 2-0-2. Ty máš ako?

denidi
9. okt 2016

@renimac ja som mala až do stredy teraz 2-2-2 a od štvrtka som znížila na 2-0-2 . Môj dr mi kazal už vysadit,ale neriešila som to,co povedal on,aj keď je skvely,no zavolala som do CAR a treba vysádzať postupne...takže ešte pár dní dám takto,potom znizkm na 1-0-1 a potom vysadim úplne.
Ty máš možno pocit,ze ta boli vajecnik,ale môže to byť,ze sa drobcek zavrtava a preto máš to pichanie

renimac
9. okt 2016

@denidi neviem podľa čoho ináč dávajú dávkovanie. Podľa hormonálneho profilu? Jj, ja určite budem v prípade tehu toto konzultovať s CAR. Tak dúfajme, že tie bolesti majú pozitívny dôvod 😉.

roxy80
9. okt 2016

@renimac ahoj, ja mám dávkovanie
4-0-4,podla mňa to je aj podľa váhy a výšky a tiež podľa hormonalneho profilu. Ja si mám robiť test 16.10 a tým že je to nedeľa tak na krv až 17.10. držím ti palceky velmi✊ ja mám 187 cm a cca 73kg tak preto možno taká vyššia dávka.

renimac
9. okt 2016

@roxy80 aha, to dáva zmysel 🙂. Ja mám 164 cm a 52kg. Hehe, vôbec mi to nenapadlo. Tak držím palce, aby si odštartovala pozitívne správy. A ako sa cítiš?

denidi
9. okt 2016

@renimac neviem podľa čoho to dávkovanie,bud ako @roxy80 píše,ze váhou,ale ja mám 160cm a 56kg (teraz už o 2 viac) 😂😂😂...je to samotným CAR,akl majú zaužívané,tam kde chodím ja,maju vadsinou baby 2-2-2 v Iscare zvyknú dávať 4-0-4 a v heliose 2-0-2 aké to som len tak spozorovala😃😉

renimac
9. okt 2016

@denidi asi indi vindi 😉. Ako mne prepína aj z tohto dávkovania 😀.

roxy80
9. okt 2016

@denidi ja som teraz v Reprofite v brne ale aj vo Ferticente mi dali takú vyššiu dávku ako pre koňa😉 podľa mňa to je hlavne tou váhou a výškou asi lebo aj pri stimulke mávam vascie dávky ako ostatné dievcata😆

roxy80
9. okt 2016

@renimac v pohode nič mi nieje,iba na večer trochu pichanie, mne dávali 5 dnove po PK, a ty si doma alebo pracuješ 🍀✊

renimac
9. okt 2016

@roxy80 ja doma, lebo som nezamestnaná. Ale budúci týždeň budem behať po pohovoroch. A ty?

denidi
9. okt 2016

@renimac mi hovor,uz 13 týždeň mením nohavičky 6krat denne,intimky neznášam,ale pokiaľ niekam idem ,tak insie neostáva😂
@roxy80 Panajana neviem si predstaviť,ze 4 naraz...fiha,ale nech pekne zaberajú a zachvilu sa aj s @renimac budete tešiť😘

roxy80
9. okt 2016

@renimac ja som bola týždeň doma a od zajtra idem do roboty. Nerobím fyzicky namáhavo takže to sedenie v kancelárii mi neuškodí aspoň mi to rýchlejšie ubehne😀

zirafka86
9. okt 2016

@roxy80 paneboze to su ake konske davky :-O ja mam progesteron(200mg) 1-0-1 ... (z heliosu) utrogestan je 100mg ze? Ale sranda ze podla coho urcuju tie davkovania hmmm.....

renimac
9. okt 2016

@denidi Hej to je na tom najhoršie. Prvé dni pohoda, nechápala som o čom baby píšu. No a včera na svadbe sa to prejavilo v plnej kráse. Intímky som menila asi 5x. No ale čo človek neurobí pre dieťa 😉.

renimac
9. okt 2016

@roxy80 ja sa tiež teším do práce, lebo inak by som nas tým rozmýšľala 24/7 🙂.

ssegra
9. okt 2016

@denidi
@renimac nepotesim vas baby ja ich menim uz 22 tyzdnov a nevyzera ze by to chcelo prestat a to neberiem ziadny utrogestan uz davno

renimac
9. okt 2016

@ssegra ak by mi to prinieslo o 9 mesiacov bábätko, vydržím 😉. Kľudne na noc s plienkou 😀.

denidi
9. okt 2016

@ssegra neni to síce ktovie čo,ale dokupime hyg potreby a ficime ďalej😂😂😂

denidi
9. okt 2016

@ssegra ináč medzitým,ako mi vyteká utros,zaznamenala som taký hustý hlien..zrejme si o tom písala😂....v tehu je to vraj normálne,takze pohoda,ci?

evelyn66
Odpoveď bola odstránená
ssegra
9. okt 2016

@denidi je to normalne a ja mavam aj taky vodovy biely, ale pokial nezapacha alebo ta nestipe tak je to v poriadku

janula12345
9. okt 2016

@denidi ; @ssegra , mozem sa vas, kedze ste uz tehotne opytat, aky ste mali alebo mate krcok maternice? Ked ste si vkladali/ vkladate utrogestan... predpokladam ze mate prehlad. Bo ja si pri vkladani vsimam a nezda sa mi tvrdy; ale co som citala par diskusii o sympt. metode, baby pisali ze v teho je krcok tvrdy. Nemozem sa uz dockat kym sa dozviem ako sme dopadli 🙂

1veverica
10. okt 2016

@vierocka888 ahojky, tak uz ti mozno baby odpovedali, ty platis tu sumu co ti povedia v car, ostatne posiela poistovna im, nie tebe, nas to vyslo s liekmi okolo 1000€

ssegra
10. okt 2016

@janula12345 co si pamatam tak ja som ho mala celu dobu tvrdy..teda neviem ci uplne od sameho zaciatku to by som klamala ale potom urcite.

denidi
10. okt 2016

@ssegra nie nesvrbi,ani nezapacha nič len ho pozorujem,niekedy taký vodovy,vadsinou ráno,ked vstávam a niekedy taký hustý,akoby do zlta,boze dúfam,ze nikoho nepohorsujem,ked to takto píšem,ale vraj je to v trhu normálne,vsetky tie hormónalne zmeny....

roxy80
10. okt 2016

@1veverica @vierocka888 my sme absolvovali teraz pred týždňom a platili sme celú sumu naraz v brne,postovna im nic neposiela, posiela to spätne nám,podla toho koľko preplatí. Zaplatili sme 2400,- a dúfam že aspoň polovicu dostanem naspäť od poisťovne. @1veverica Ty možno myslíš ivf na slovensku, lebo na slovensku doplacas iba za lieky.

1veverica
10. okt 2016

@roxy80 ano veruze mas pravdu, to som pisala o slovensku, tu platis iba sumu zakroku a lieky, ostatne peniaze ty nevidis, to posiela poistovna priamo centru. V CR, to je asi inac, prepac

vierocka888
10. okt 2016

@roxy80 @1veverica dakujem baby za upresnenie. Takze v SR platim len tu nasu cast a v CR cele a cakam na refundaciu 🙂 ak to dobre chapem 😀 este ostava otazka, ci by mi to poistovna refundovala, ci nerobia nejake zbytocke obstrukcie 🙂 mam VSZP. Nemate skusenosti nahodou? 🙂

vierocka888
10. okt 2016

@roxy80 este som sa ta chcela spytat, ci ste si davali predlzenu kultivaciu a ci ste neboli nahodou na picsi? 🙂 ako dlho to cele trvalo, od konzultacii a schvalenia v poistovni po zakrok? 🙂 dakujem vopred za odpoved, snad neotravujem 😊