Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@denulka2706 no však zavolaj do centra koordinátorke ťa je tam non-stop a uvidis čo ti povie. Ale je to to isté. Lebo 450 je polovica z 900 a tým pádom keď je v 450 0,75 tak x2 je to tým pádom v 900 1.5
@roxy80 no vlastne hej.... Ja už stresujem 🙂 radšej teda zavolám.... Snáď sa nič nestane...
@roxy80 tak je to tak ako si povedala... Všetko je ok.... Miniem najskôr to menšie... 🙂 fuuuu .... Ja som sa zľakla 🙂 stresy,stresy ,stresy 😄😄😄😄😄
Ahojte baby... chcela by som vas len povzbudit... 🙂 nevzdavajte sa... s manzelom sme podstupili 2x umele oplodnenie... zial neuspesne... avsak Pan Bozko nas pozehnal a teraz sme v 3. mesiaci 🙂 pocali sme babatko uplne prirodzenou cestou 🙂 silno Vam drzim palceky....
@farebnymotylik jej....To je úžasné.... Blahoželám 🙂 veľa zdravia želám 🙂
@farebnymotylik blahoželam 😉 .Pribeh z peknym koncom 🙂.
@janulka232 po neuspesnych oplodneniach som bola velmi smutna a zufala... presla som si neskutocnou cestou, ved to viete, poznate to... a po istom case som to uplne vzdala a zmierila sa s tym, ze uz nebudeme mat babatko... uvazovala som nad adopciou. No manzel nechcel o tom ani pocut... prijala som tuto nelahku situaciu, a aj moje okolie sa prestalo vypytovat na babatko. A zrazu som ostala tehotna... neverila som vlastnym ociam, ked som zbadala II ciarocky... vsetko ma svoj cas... velmi vam drzim palceky...
@denulka2706 dakujem pekne 🙂 a tiez ti prajem vsetko dobre... 🙂 drz sa 🙂
@farebnymotylik presne tak vieme čim si si prešla,kedže každa jedna z nas to preživa tiež.No niektorym to vinde na prvy krat a niektore sa musia tym pasovat dlhšie.Ja už mam za sebou tretie Ivf neuspešne.Je to skvele čitat take pozitivne spravy.Prajem prijemne tehotenstvo 😉
@farebnymotylik gratulujem a prajem vela stastia. Taketo dobre spravy ma len utvrdzuju ze kazdej sa to raz musi podarit 🙂
@bebe133 ano a velmi vam to prajem... ja som bola tiez v tejto skupine a ked nam napisali kocky ktorym sa to podarilo, velmi ma to povzbudzovalo dalej... a naozaj je to tak, ze vas vie pochopit iba zena, ktora si presla umelym oplodnenim... celym tym procesom...
@denulka2706 super som rada😘😉
@farebnymotylik gratulujem
@1veverica dakujem 🙂 a drzim palceky 🙂
@farebnymotylik dakujem, nam sa podarilo prve IVF, a uz sa nam to aj krati, mam to za par 🙂
@farebnymotylik ja som po druhom neuspesnom et tiez otehotnela prirodzene ale netesila som sa dlho. Odislo to este v piatom tyzdni. No vtedy po neuspesnom et som to uplne vzdala ze kaslem ja uz na to a zrazu dve ciarky. Takze nieco na tom bude ze clovek nema na to mysliet. No bol to sok ze to vobec islo bez pomoci lekarov. Myslela som ze nemame sancu bez ivf. A to sme skusali uz cez dva roky. Teraz cakam na endok. a repr. imun. A potom skusime tretie ivf... ja dufam ze to uz vyjde 🙂. Asi sa na to musim opat vykaslat 😀. Tebe prajem krasne tehulkovanie 😉
Mne to je celé také cudne.v piatok som mala folikul 14,5mm a v pondelok mi vravela ze praskol.bud v nedelu,alebo ten pondelok a poobede robila iui.nebol ten folikul maly?a iui po ovulacii?no neviem.velmi ma to bolelo tak by sa uz mohlo zadarit.aspon ze v piatok bol styk,tak by to mohlo vyjst aj prirodzene..
Ahojte. Najde sa tu nejaka, ktora uzivala injekcie Zoladex na endometriozu? Caka ma 3.ivf a Zoladex mam nasadeni na tri mesiace predtym nez zacnem stimulku.
@anitu no ja budem rodit sekciou, kym sa nic nestane a drobcek sa nevypyta trosku skor🙂)) mam ju naplanovanu 26.10., normalne termin podla vkladu som mala 2.11. a podla dr. 28.10., ale po 38t. je uz babo vyvinute, takze uz moze prist kedykolvek 🙂 Vies co mne zial nie, my sme boli 2krat, ale potom som sla na laparku, tak mi zistili nepriechodne vajcovody, endometriozu, myomi, takze sme museli absolvovat IVF, ale nam sa podarilo hned prve, takze sme velmi stastny 🙂
Ahojte baby, prosím, ktorá máte skúsenosti informujte ma. A ktorá idete tiež na KET držím palčeky 🙂 Prvé KET nám nevyšlo- po 14 dni z krvy zistili, že niesom tehotná aj ked som príznaky všetky mala a ani náznak krvácania, sklamalo ma to, ale som sa hneď pýtala sestričky na druhé a bola si taká neistá a potom mi volali na druhý den, že doktor rozhodol, že mozem ísť hneď na druhé. Teda hneď další cyklus. Ja som si myslela, že to tak funguje ale sestričky ma uviedli do pomykova. Ako ste to mali vy? Kedy nasledovalo druhé KET a jak sa odporúča aby vyšlo 🙂 dakujem
Baby co odporucate po KET aby sa ujalo? Ako sa Vam to podarilo 🙂 Brali ste si PN ? Kolko dni ste boli doma? Ja mam lahku robotu tak na 4 hod, ale po prvom som bola 5 dni doma. Nepijem kavu ani ziadne bylinne caje, uz ani nic nesportujem. Beriem vitaminy pre tehotne a aj kys. List. Dakujem
@bubatko24 ahoj neviem ci to pomohlo, alebo nie ale v den po transfere som zjedla cely ananas a tri dni po sebe som pila jeden ananasovy dzus denne. Dva transfery predtym som to nerobila a nic. Prve dva dni som sa setrila ale potom uz som robila doma vsetko.Na PN som isla v den transferu a som na nej dodnes..mam fyzicky narocnu pracu. Keby som mala lahku pracu tak by som urcite nesla. V praci prides na ine myslienky a aj ti rychlejsie ubehne cas. Tak dufam ze som ti aspon trosku pomohla. Drzim palce aby ti to vyslo 🙂
Ahojte, chcem vás požiadať o radu. Sme po 5 neúspešných IUI a po 1 neúspešnom ET. Brali mi opakovane krv a TSH mám 3,3-4,5. Povedali mi, že mi neodporúčajú vklad, kým nebude pod 2,5 (stitna žľaza). Už som tým "stratila" 3 mesiace - Euthyrox nezaberá. Zvýšili dávku a mám prísť až o ďalšie 3 mesiace na kontrolu. Keďže mám už 36 rokov, som nervózna z čakania. Máte s tým aj vy nejakú skúsenosť?

@roxy80 je tam rozdiel si myslím...lebo na 450 je 0,75 ml a na 900 je 1,5ml... Takže ja som si mala pichnúť tu silnejšiu...