Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@ereska , nadhera, tak aby sa v januari pekne rozmrazil a uhniezdil 🙂
@lilianna1988 ahojko..uz mas po?ako sa citis?ako to dopadlo?✊✊
@desza17 uz som po,bola okolo 9ej.jasne my zeny musime byt silne 🙂necham tomu volny priebeh...co kedy bude.napr.sestricka povedala ze ms moze prist aj o 10dni co by vyrazne znizili casovy interval 🙂ale zalezi vsetko na mojom tele 🙂
@sofia1 mozete aj prirodzne uz? ci?
@lilianna1988 pravdaze moze.ved uvidis kedy pride ms.mne prisla na 13.den..tiez som sa bala ze nepride..pila som alchemilkovy caj a potom aj pohar vinka cerveneho..ked sa mala blizit.a dali ti aj tie injekcie?ako ti je?
@sofia1
@desza17 ked som sa prebudila obrosvska bolesti v brusku aj v krizoch,vypytala som si inekciu na bolest ale stale citim bolest ale nie taka vyrazna ako vtedy...tazko sa mi chodi,citim taky silny tlak v bruchu/maternici.dali mi jeden liek,dokopy 5ks.v piatok pojdem na kontrolu,uvidime ako dalej.mrazit ich budu urcite a to v pondelok (28.11.)
Mala som 24ks 🙂 zazracne priatel mal lepsi spg ako predosle 2 🙂 rozhodli sme sa dat aj IVF aj ISCI(neviem ci dobre pisem). ty si teraz ako na tom?mas 1dieta?
@ereska ahoj ak sa mozem spytat vy ste ako na tom teraz?si po OPU ako som citala.isli ti hned robit KET bo ti odlozili termin?mala si nabeh na OHSS?mala si kolko vajok?
@lilianna1988 a ten fraxiparine ti nedali?uz to musis vsetko len prebojovat dako...ano viem su to bolesti..mne sa prve dva dni ani pohnut nedalo.a do toho este zapcha..nepomahalo mi nic,vyse tyzdna som bola KO.ale preslo.potom prisla ms a potom vytuzeny vklad..ktory aj vysiel,zial v 8.tt som potratila,tak sa teraz chystam na druhy ket,piatok idem do car a uvidim..dufam ze dako v januari si uz budem moct ist pre svoju bublinku.tebe silno drzim palce✊✊✊
@desza17 ten som nedostala,teraz ti nepoviem ako sa vola 🙂 to mi je luto :( ja mam za sebou MA :/ takze teraz uz si po OPU?kolko vajok si mala?
@desza17 uz viem ako sa vola 🙂Cabest 🙂
@lilianna1988 ja som bola v juli na opu...teraz pojdem uz len na ket..mame este 6zamrazenych embryjok.
@lilianna1988 neviem co to je...ale asi kazdy car ma svoj postup.ty len veeeela pi a papaj bielkoviny..mne uz aj usami isli😄.ale zvladnes.a kup si ten alchem lkovy caj..je to skvela vec.a kedy mas ist na kontrolu?ci mas volat v 1.dc?
@desza17 aha uz chapem 🙂 nech sa dari 🙂daj mi kludne vediet ked si spomenies 🙂 nevies nahodou ci v Care do kedy robia v decembri?Medzi sviatkami asi maju volno,ze?tak by som chcela ist v decembri 😉 😅
@desza17 och alchemilku som pila na litre kedysi 🙂 mam este aj doma tak si dam 🙂mam ist v piatok na kontrolu a zatial len ten Cabest papat. bielkoviny si co jedla?pijem pijem uz 🙂nastastie uz 2tyzdne pijem 3-4l vody 🙂
@lilianna1988 neviem ako v inych ale v Mt isto nemaju volno...oni robia stale..ved ked je napr opu alebo vklad naplanovany na dany den...tak to musia urobit...ked niekto stimuluje musia ho mat pod kontrolou..krv,utz...isto robia vsade..neboj👍.budes mat darcek pod stromcek😉
@lilianna1988 kadeco mozne..aj proteinove tycinky su fajn,nutridrinky,jogurty..tvarohy,acidko,kešu oriesky,syry kadejake...parenice.len papaj a papaj..a aj zeleninku do toho👍
@desza17 jaaj keby si mala pravdu 🙂velmi si to prajem.dr povedala vcera ze asi az v januari pojdem ale keby ms prisla do 2tyzdnov by som mohla teoreticky🙂 a ked pride ms tak uz mi daju nejake lieky na pripravu na KET ?ono sa potom neprisposobuje v ovu?
@desza17 supi toto vsetko lubim 🙂aj avokado mozem ze?
🙂dakujem ti za rady mooc 🙂
@lilianna1988 mne ked prisla ms mala som volat do car.v ten den som vysadila fraxiparine.v car mi povedali ze na 14.dc mam prist na sono..a podla vysky sliznice a ovulacie by ti mali povedat kedy bude vklad..ja som mala na 20.dc.pät dni pred ket..lebo mi vkladali 5dnove embryjko..som si zacala 2xdenne vkladat do posvy progesteron.na sliznicu som ja nebrala nic...ale zvykne sa davat estrofem napriklad.
@lilianna1988 mala som nabeh aj ked som mala 10 vajicok oplodnilo sa 5 a po predlzenej kultivacii ostali 3 . Et nebol a ket bude v januari niekedy.
@desza17
@janula12345 dakjjem vam baby vsetkym vam to moc prajem
@lilianna1988 nieeet zac...a este pred vkladom mi tu baby na mk poradili chilli papricky a Evotamin..na sliznicu.a zas po vklade som sa 5dni krmila ananasom.
@desza17 diky este 1x,ozvem sa co povedia zajtra 🙂
@desza17 si predstav on maval spg ze celkovy pocet 5milonov co je uplne malo kedze spodna hranica je 15milionov a z nich este kolko C-kovych mal.....dnes nam povedali ze celkovy pocet je 38 milionov! 🙂 nechcelo sa nam verit 🙂 z tho 18 su pohyblive(B) a 20mil su tie kt sa hybu na mieste(C).teraz mi volali ze z tych pouzitelnych 18milionov su vhodne len 2milony :/ a nech radsej dame metodu oplodnenia nie IVF ale ICSI.takze uvidime
@lilianna1988 pravdaze dajte icsi...a picsi vam nedoporucili?
@desza17 o tom nebola rec.v to spociva?

☺☺☺dievcata1 den po Ket....