icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

desza17
23. nov 2016

@lilianna1988 tam to mas podrobne rozpisane👏..nam na zaklade halospermu povedali ze picsi nieje potrebne..tak sme dali len icsi

musichetta
Odpoveď bola odstránená
desza17
23. nov 2016

@musichetta preco si nezalozite vlastnu temu???tato tema sa vola Kto ide tento mesiac na umele oplodnenie...takze svoje nazory,pocity a co ja viem co este si piste vo svojej vlastnej teme,tu je to nemiestne!

ereska
23. nov 2016

@musichetta presne ked mate take sproste nazory zalozte si temu a mozte sa podporovat a nevypisovat nam tu vase nazorynikoho tu nezaujimaju mozte byt take laskave a opustit tuto temu dakujeme

1veverica
24. nov 2016

@ereska to bolo mile, tak potom drzim prsty, urcite to dobre dopadne

lilianna1988
24. nov 2016

@desza17 ahoj,uz mi volali z Car 🙂 z 24vajok som mala neuveritelnych 22 zrelych!! 🙂 sa obavala drka ze ich bude malo napriek vysokemu mnozstvu.....a z tych 22 sa oplodnilo 17! co je stale pekne cislo 🙂 uvidi sa v pondelok kolko prezije aj ked 17 bude dost narocne financne 🙂

babusik85
24. nov 2016

@lilianna1988 fuh, riadne vela! 🙂
a s cim si stimulovala? mala si velke davky?

lilianna1988
24. nov 2016

@babusik85 ahoj😉praveze nedavali mi velke davky vzhladom na to ze ja problem nemam,som malicka chuda...3dni gonal 150,od 4.dna fostimon 150 az dokonca a pritom orgalutran 150 tusim a posledny den hcg 2davky.ako hovorim obavala sa drka ze zrelych bude malo ale nastastie sa dozreli☺aj ty sa stimulujes?

babusik85
24. nov 2016

@lilianna1988 nie, ja som uz po. zial neuspesne, nemame embryjko.
ja som mala 5dni gonal 175, na kontrole len 2folikuly, menili na menupor 200. nakoniec som mala 4, ale z toho len troch zrelych.
a ja si myslim, ze nemala som male davky....
ale ms mi nedosla, a aj tak som pichala... mozno to bol problem...
alebo tesne pred stimulkou som mala cystu, brala som HAk a potom hned sup do stimulky... mozno to bol problem.

lilianna1988
24. nov 2016

@babusik85 dobre ale s tymi 3 ako ste dopadli?oplodnili sa a neujali sa?Tak oni vedia ake davky maju nariadit pacientkam,preto robia tie vysetrenia predtym.nerozumiem,akoze ti neprisla ms a si sa pichala?u mna bolo takto:tusim 3dc(este bola ms) som sa zacala pichat.takze ty si nedostala ms aj napriek tomu si sa stimulovala?dr ti na to nic nepovedal?

babusik85
24. nov 2016

@lilianna1988 u nas sa nepodarilo ani oplodnenie... kvoli sperm.. ale to je na dlhsie...
dr. mi dopredu naplanovala stimulku, jasne bolo napisane, ze kedy mam zacat pichat, nic mi nevraveli o ms... potom druha dr. pozrela, a ze mam zacat v ten den, ako mi napisali..
potom som sa opytala moju dr. ze nemam ms, nie je to problem. ona, ze nie, mam pokracovat. kto vie uz, ci to bolo spravne... mam obavy, ze nie.

desza17
24. nov 2016

@lilianna1988 my sme z 30 dali oplodnit 16,oplodnili sa vsetky,13ostalo...a 11 bolo takych ukazkovych po 5dnovej PK...ztoho sme dali zamrazit 7.takze tiez fonancne velmi narocne.gratulujem k urode👍👍👍😊😊.super...

lilianna1988
24. nov 2016

@desza17 to ste si mohli vyberat ?ja som myslela ze ked som mala 22 tak vsetkych musim dat oplodnit 🙂z 11 sa 7zamrazilo a tie 4?bo nam povedla embryologicka ze tie oplodnene uz musime zaplatit a ze nemozme ich zahodit len tak 🙂 kolko ste platili dokopy?

desza17
24. nov 2016

@lilianna1988 vMt sa da takto..ako ty chces.7bolo takych co boli vhodne na zamrazenie tak sme ich dali vsetky.je to velmi tazke.myslis kolko sme platili za cele ivf?

lilianna1988
24. nov 2016

@babusik85 zaujimave,lebo stimulka sa zacne v 2-3dc.tak ja neviem,snad ti neporadili zle,kam si to chodila?My sme mali problemy tiez so spermiami :/ chystas sa na dalsiu stimulku?

lilianna1988
24. nov 2016

@desza17 hej na vsetko kolko ste platili?my sme uz zaplatili okolo 700 vcera ::/ v cenniku je tak ze za 2vzorky sa plati 220 a pre dalsiu 60€ ,ked sa pocty nezmenia tak 220+ 900=1120 a su tam este nejake poplatky.ufff to budu velmi drahe vianoce 🙂

desza17
24. nov 2016

@lilianna1988 no my sme platili 220 za prefl.kultivaciu a 370za 8oocytov icsi,kazdy jeden dalsi plus 30e myslim..cize dalsich 240e..plus mrazenie prve embryjko 160 a dalsie kazde jedno 40e...cize 240.spolu 590plus640e...myslim.cca.

desza17
24. nov 2016

@desza17 jaaj a este najom za zamrazenie kazdy mesiac 9e..platili sme az dokonca roka..cize 45e.a injekcie lieky cesta to neratam.ale bude to stat za to.....

lilianna1988
24. nov 2016

@desza17 aj to je dost ,my budeme mat o moc asi :/ som zvedava velmi na ten pondelok 🙂 potom aj ty mi daj vediet v tom januari ako ste dopadli 🙂

desza17
24. nov 2016

@lilianna1988 a kedy mas volat ako sa vyvijaju drobci?

lilianna1988
24. nov 2016

@desza17 oni sa mi ozvu v pondelok a nasledne ich zamrazia a transfer bude ked ja budem ok 🙂 velmi chcem aby sme stihli este v decembri.vy uz urcite pojdete v januari?

desza17
24. nov 2016

@lilianna1988 ja este neviem kedy pojdeme...zajtra mam konzultaciu v car..tak uvidim kedy povie dr.mali by byt tri cykly...no uvidim.

ereska
24. nov 2016

@lilianna1988
@desza17 vo ferticente sme mali dve slamky zadarmo v ramci cyklu kazfa dalsia 30 e do kazdej mozes dat 2 embryjka a prvy rok ss nic neplati za mrazenie . Ked sme boli v heliose tam boli ine palky tu sme neplatili ani icsi ani predlzenu kultivaciu uplne super

desza17
24. nov 2016

@ereska teraz sa trosku stracam...ty cakas na ket teraz?

berta1988
24. nov 2016

@musichetta nie, im to je jedno... ony sa nezamýšľajú nad životom, chcú dieťa, lebo každý má dieťa a ako príde na svet, je jedno. dokonca si myslím, že čím viac si pri tom vytrpia, tým sú pyšnejšie na seba. nemá to tu cenu diskutovať s nimi, absolútne žiadnu...

berta1988
Odpoveď bola odstránená
lilianna1988
24. nov 2016

@ereska v care je za2 platime 200 a dalsie su po 60 a plus uskladnenie na rok tie nieco stoji.teraz sme uz zaplatili 900€ co je dost :/ vy ste platili asi menej ze?

lilianna1988
24. nov 2016

@berta1988 ahoj,citam tvoje nazory a nerozumiem preco si proti zenam kt idu na umele oplodnenie.myslis ze tie zeny ratane mna podstupia tu nelahku proceduru len preto aby potom pripadne boli na sebe pisne?!Opytam sa takto:keby si mala problem pocat dieta roky alebo tvoj partner tak co by si spravila?? ked sa ti tu nepaci nemusis chodit sem aby si nadavala inym.

babusik85
24. nov 2016

@berta1988 padla mi sanka z Teba! ze cim viac trpime, tym sme pysnejsie?!
Tebe skoda nieco vysvetlovat. trocha empatie by Ti nezaskodilo. preco si vlastne tu? my do Tebe nerypeme, tak laskovo nas nechaj, ver mi, ze mame dost problemov aj bez Teba!!

A ten komentar k ereske.... je to len tvoja vizitka.

ako vidim, cakas babatko, tak potrebujes oddych a klud, uzivaj si to! prajem Ti krasne tehulkovanie.

lilianna1988
24. nov 2016

@berta1988 ahoj,citam tvoje nazory a nerozumiem preco si proti zenam kt idu na umele oplodnenie.myslis ze tie zeny ratane mna podstupia tu nelahku proceduru len preto aby potom pripadne boli na seba pysne?!Opytam sa takto:keby si mala problem pocat dieta roky alebo tvoj partner tak co by si spravila?? ked sa ti tu nepaci nemusis chodit sem aby si nadavala inym. Predpokladam ty si otehotnela spontanne,ani trocha empatie smerom k nam nemas v sebe :/