icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

lilianna1988
7. dec 2016

@dena22 to som nevedela ze to ,,az tak dobre,,☺ty si ako na tom?

dena22
7. dec 2016

@lilianna1988 no, mame dve kompaktne blasty a dve morulky este v mrazaku...

gabitka2010
8. dec 2016

@janula12345 ako si včera dopadla? mne pribudli ešte ďalšie dve...ale sú menšie ako tie prvé tri, tak dúfam, že ešte dorastú...zajtra idem znova na sono a predpokladajú, že výber bude v pondelok

janula12345
8. dec 2016

@gabitka2010 my to mame ako cez kopiraak 🙂))) tri fajn a 1-2 nove mini. Zajtra rano dalsia kontrola 🙂
Akurat mi zmenil oddnes mi znizil gonal ale pridal k tomu fostimon a plus orgalutran odvcera.
Tiez mi zajtra povedia ci bude odber pondelok alebo utorok. 🙂
Keby chodime do rovnakeho centra tak sa tam aj vidime pokazde; ako rovnako nam to vychadza 🙂

janula12345
9. dec 2016

@gabitka2010 ahoj tak odber v pondelok; povedal ze tie tri budu. Videla som aj viac ale podla mna su male a nedorastu ; preto povedal ze "zo tri budu".
Takze dozajtra rana picham; vecer zajtra injekciu a pondelok rano odber.
Tak som zvedava kolko z nich bude zrelych a dobrych. Snad aspon dve.
Ty ako?

gabitka2010
9. dec 2016

🙂🙂 presne ako si napísala, sme ako cez kopirák....u mňa bude tiež odber v pondelok...a tiež tri 😉...tie ďalšie dve boli o dosť menšie a už asi nestihnú dorásť...dnes večer si poslednýkrát pichnem gonal a zajtra večer pregnyl...zvedavá som aj ja...a veľmi...už aby bol ten výber za nami 😅

janula12345
9. dec 2016

@gabitka2010 presne. Pockame kolko ich bude pondelok a potom utorok telefonat kolko sa spojilo.. a piatok kolko prezilo .. caka nas dlhy tyzden;)
Ja mam namiesto pregnylu tento krat ovitrelle. Asi je to nieco podobne.. minule som mala pregnyl. Tak skusame ine.🙂
Drzme si teda palce v pondelok a dame si veidet 🙂 papa

ereska
11. dec 2016

@janula12345
@gabitka2010 baby drzim vam paste nech vam vsetko dobre dopadnee

lilianna1988
11. dec 2016

@dena22 @desza17 dnes uz mam 13pc a ovu nikde😳drka asi mala pravdu,kedze hormony mi nechcela dat tak transfer bude po 2.ms😒tieto testy su dnesne...su moc negativne ze?

desza17
11. dec 2016

@lilianna1988 ahooj..ten druhy ani nie..ale ja,sa velmi v tom nevyznam,ja nemavam ovu takze to ani neskusam.ale co baby pisali tak pri ovu by mali byt obe ciarky rovnake.ale ked si si nie ista skus inak zistit ovu..napr.bazalkou,hmatom krcka,..alebo vytokom.viac ti neviem v tomto zial poradit.

lilianna1988
11. dec 2016

@desza17 viem ze ma byt silnejsia ale neviem ci pride vobec😳hlien mam miestami.....neviem ci mam ist zajtra k dr.nechcem pripadat ze nemam ovu a ajtak sa tam trepem.fakt neviem co mam robit.ked nepojdem tak uz len cakat na dalsiu ms asi😒

dena22
11. dec 2016

@lilianna1988 ja s tym tiez nemam skusenosti, nekontrolujem si ovu testmi, iba podla ovulcneho hlienu viem, a kedysi som si merala bazalku....ale ked su dve ciarky neznamena to predsa, ze ovu prebieha?? mne to pripada praveze pozitivne, ci?

dena22
11. dec 2016

@lilianna1988 chod, mne pisala koordinatorka, ze na 7 dc treba skontrolovat dominantny folikul, ak by nebol nasadi sa estrofem...cize, aj tebe kukne dominantny folik, a moze ti ked tak pichnut pregynyl na prasknutie, a podla mna potom stihas este tento cyklus

lilianna1988
11. dec 2016

@dena22 pozitivne vyzeraju inak,ja mavam vzdy uplne silne.ovu mavam na 10-11dc a vcera uz vyzerali nadejne a myslela som ze dnes teda bude ovu ale testy su take iste ako vcera:( preto nechapem co je,ci vobec bude....bolesti v podbrusku mam zatial.bola som na kontrola ked som dostala ms ale u druhej drky bo moja mala dovcu a ta mi hovorila ze hrmony mi neda kedze som mala vela vajicok(ohss) a som prehormonova..... @desza17 tusim spominala ze transfer sa robi na 17-21dc,teoreticky by som este stihla.pojdem zajtra ale mam pocit ze bude na mna kukat ze na com som sla ked nemam ovu:/

dena22
11. dec 2016

@lilianna1988 a ona ti kazala, ze si mas testnut? lebo ako ty mas vediet, ci prebieha ovu, ved niektore baby maju ovu uplne bezpriznakovu...len pekne nemaj zabrany, od toho s nimi spolupracujes, aby ta kukla, sak nemozme uz ozaj vsetko vediet....kukne a budes vediet na com si....

lilianna1988
11. dec 2016

@dena22 hovorila ked bude ovu(poz.test) mozem sa objednat a az vtedy mozno mi spravia transfer ale tato moznost je menej pravdepodobna ako ze pojdem aj v januari....pojdem a hototvo aspon povie na com som 🙂ty sa chystas kedy?

dena22
11. dec 2016

@lilianna1988 na KET v januari, prvy krat, doteraz sme mali len ET, tak tiez som nevedela, co a ako...a kedze ja mam ovu len ob mesiac, tak mi nakazali to, co som pisala, ak bude dominantny folikul, tak ideme v prirodzenom cykle, ak nie, nasadim estrofem, a potom bude zavisiet od vysky sliznice...uvidime, co im bude stacit...a tiez sa budeme modlit, aby sa delili embryjka po rozmrazeni, mali by vkladat blasty

lilianna1988
11. dec 2016

@dena22 vsak prave ked nevysvetlia uplne dopredu co,preco a ako....musime sa modlit ab vsetko dopadlo ok.len to cakanie ma zabija inak,teba nie?

dena22
11. dec 2016

@lilianna1988 prave mam za sebou neuspesny 4 ET, tak ja som este rozbita z toho...este ten KET tak neprezivam, ty to mas teraz, tak chapem, ze uz si napinava 🙂

desza17
11. dec 2016

@lilianna1988 do akeho car chodis?

lilianna1988
11. dec 2016

@desza17 do ba.ty do mt ked dobre viem ze?

desza17
11. dec 2016

@lilianna1988 ano ano..mate trosku iny postup.mne nik pred ket nekazal sledovat ovu..14.dc som sla na sono a dr naplanoval vklad podla vysky sliznice a cca od ovu...na nic sa ma nepytal,len ma pozrel..a,povedal datum ket..ja,som mala na 20.dc.zalezi aj od dlzky tvojho cyklu a predpokladanej ovu..to ano ale sledovat som to ja nemala a co viem tak nik zo znamych to nemal sledovat v Mt.ale kazdy car ma,svoj postup.

lilianna1988
11. dec 2016

@desza17 ako hovorim mne drka povedala ze ket bude v januari ale ked bude spontanna ovulacia tak sa da este teraz.ta ale nechce prist :/mam pocit ze z toho asi nic nebude v decembri :/

desza17
11. dec 2016

@lilianna1988 nic nesil..vsetko bude tak ako ma...ani sa nenazdas a pojdes na ket...ktory bude uspesnyyyyy..drzim palceky

lilianna1988
11. dec 2016

@desza17 dakujem aj ja teba drzim 🙂 bru noc

lilianna1988
12. dec 2016

@desza17 @dena22 ahojte ranny test☺asi bude ovu😀

desza17
12. dec 2016

@lilianna1988 ano budeeee.kolky dc si?

lilianna1988
12. dec 2016

@desza17 14dc.bola u dr a na ket ma pustila😀🍀👍20.12.som tak rada ze az😀☺

miskab
12. dec 2016

@lilianna1988 aj ja idem okolo 20.12 na KET v piaotk mi to upresnia 🙂 drzim palce 🙂

janula12345
12. dec 2016

@gabitka2010 ahoj, no ako si dopadla? ja nakoniec 6 vajicok, ale teda ratam ze kvalite a dostatocne velke budu 2-3. uvidime zajtra co mi budu volat, kolko sa oplodnilo.. snad sa nejake spoja 🙂