Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@martina333 snad ti tie 2tyzdne rychlo ubehnu 🙂 dnes som zacinala s progesteronom,predvcerom hcg inakcia a 20.12 idem na ket ,ked vsetko dobre dopadne.Vsetky embrya mam mrazene bo som mala OHSS.nastastie som rychlo dostala mas a mala som ovu spontannu a tak ma pustia na ket 🙂 toto bude premiera 🙂 akou metodou oplodnili vajicka?nam icsi...chodim do iscaru ba 🙂
@martina333 vidis 🙂 ty uz mas aspon jedno dieta uz 🙂 mam rovnako 28 ale bez baby :/tak bud kludne pokojna🙂 2tyzdne su tu hned🙂 kedy ti dali termin na krv?
Baby prosim vas ak sa niektorej chce a vie ako prebieha um.oplodnenie tak mi napište buď tu alebo do spravy. Mam dcerku 2,5r skoro a ešte tužime po jednom ale akosi to nejde...ďakujem
@martina333 drzim silno palce..snad bude vianocny darcek.
@lenkaemka ahoj, v prvom rade navstivit centrum, podat ziadost, a ist do toho, ta stimulka nie je med, ale zmaknes to. Celkovo to nie je bolestive iba na psychiku narocne. Odber prebieha v celkovej narkoze, takze o nom ani nevies. Osobne som nemala ziadne bolesti. A vklad je iba chvilocka, ti vlozia jedno alebo viac embryok to zalezi na tebe, a potom uz iba cakas ako to dopadne. drzim palce😉
@martina333 Ahoj presne toto iste som prezila aj ja , IVF uspesne v 2012 , tento rok sme boli na KET neuspesne, tak sme isli do toho znovu ET uspesny no druha krv HCG kleslo tak mi babo odislo a teraz v utorok ma caka KET ... drzim ty palce nech mas // ciarocky 🙂
mna caka prvy cyklus ivf. MERIONAL 75 UT
CETROTIDE 0,25 mg
co ma caka? viete mi to niekto opisat od zaciatku? len vcera mi dosla info, ze mi schvlaili ziadost. som naozaj tazky pripad.
ovulacia ziadna ako je rok dlhy
hypotyreoza - berem lieky
nemenstruujem absolutne, picham si agolutin
mate niekto skusenosti s takymito komplikaciami?
ahojte🙂 viete mi poradit.idem na ket 20.12. a idu mi vlozit mrazacika 🙂 mala som uz ms aj ovu, na 15dc som zacala uzivat lieky na pripravu maternice.Mam bolesti uz na ms,moja otazka znie:ci mozem dostat ms skor ako mi sparvia Ket??mozno to je uplne blbost ale mam kartky cyklus (25-26dni) ale minulu ms som dostala na 20dc.....inak najprv som mala inekciu Ovitrelle co je Hcg ked dobre viem kt by mal zabranit ms ci??dakujem
@miskab no tak to si naozaj mozeme podat ruky 😂:. Tak dufam ze obe budeme zachvilku tehulky....ja zatial len 5.den,ale bolia ma prsia co je pri mne velmi dobre znamenie,tak dufam ze uz konecne bude uspesne.A kolko mate este mrazacikov?nam ostali dva.Tak budem nam teba silno mysliet😉😉😉
@vrds ahoj vsetko ti pekne vysvetlia v centre.To mas teda poriadne komplikovane...ale neboj injekcie ta nakopnu a raz dva sa to podari....😉😉😉
@martina333 🙂 aj mne zostanu dve , teraz mi vkladaju 2 blastocysty a 2 mi zostanu prvojadra
@martina333 dufam sa rozmrazia obidve 🙂 dakujem a tebe z celeho srdiecka prajem aby si si nasla // na teste 🙂 drim palce
@miskab dakujem krasne,aj tebe zelam krasne dve silne ciarky na teste a stastne tehulkovanie😄😄😄
@martina333 ja som stvrty den a tiez ma bolia prsia....inak nic
@sofia1 Ved to nam stači ked sa ku tomu ešte prida pozitivny test 🙂 A budes sa testovať? Ak hej na kolký deň planuješ?
@martina333 hej skusim jasnee😁asi 9ty
No ja tiez urcite😁😁😁zvedavost je zvedavost
@martina333 dufam si najdeme //pekne kolajnicky
@martina333 ako sa inak citis?
@janula12345 ahoj mala si včera vklad? ja áno 😀
@gabitka2010 silno fandim☺✊aky mas z toho pocit?samotny zakrok bol aky?mne sestricka povedala ze je to trocha neprijemne tak som zvedava☺
@gabitka2010 ano ano, 2 kusky mame vlozene. Takze relaxujem, setrim sa a uvidime.
Ty si si kolko dala vlozit?
30.12 mam ist na krv. To asi aj ty 🙂
Drzme si teda palce a snad to vyjde🙂)
@lilianna1988 nic necitis vobec,mam to cerstvo za sebou.
@sofia1 takze nic neprijemne?ani to ze ti tlacia na mechur?toho sa obavam,ked som mala stimulku som vypila aj 3-4l vody za den a ked ma chytilo na wc tak som musela hned utekat bo by som sa pocikala v momente😀teraz ze mam vypit pred zakrokom aj 1l tak som zvedava😊drzim palce✊asi to nebol tvoj 1.ket ze?
@lilianna1988 bol to moj prvy ket😊,necitila som fakt nic len dezinfekciu,mala som poloplny moc.m.no tiez po odbere som.musela vypit 5 l za den a to ked som isla niekde kde nebolo wc,tak som mala co robit aby som dobehla😁.no uvidím ci sa ujalo embr.teraz ma len prsia dost bolia ine nic necitim.
@sofia1 mala cerstve embryo ci mrazacika?si uzivala aj nejake hormony na pripravu slincize?
@lilianna1988 mrazacika som mala lebo po odbere som mala OHSS😞.heh beriem nadalej tie lieky.
@sofia1 vsak aj ja som mala ohss.a som sa pytala uz davnejsie baby ci su rovnako na tom ako ja....kolko ms si musela mat aby ta pustili na ket?mne nastastie ohss trval 4dni(som mala bolesti velke) a uz 6.den po opu prisla ms☺ a mala som po ms aj spontannu ovu a tak v utorok idem na ket ked sa mrazacik preberie☺aj tebe dali utrogestan a owitrelle?
@lilianna1988 utrogest.a estrim.beriem.ja som mala tyzden bolesti.nafukn.btucho zavodnena od krku po spodok ani sadnut ani lahnut ani obut topanky😢😢.mala som 2x ms a potom som isla.

@lilianna1988 a sme rovnaky rocnik😁😁😁