icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

miskab
21. jan 2017

@evelka81 ja som mala vcera 7,5 mm dufam ze aspon trosku este do zajtra dorastie .... a v akom stadiu mas mrazacikov? ja mam prvojadra , zmrazili mi ich hned po oplodneni tak dufam ze sa budu vyvijat , posledne mi vkladali blastocysty po predl. kultivacii a nic :( nepodarilo sa , tak neviem no dufam sa to podari aj ked neviem tie prvojadra :/

ereska
22. jan 2017

@miskab ver im babulkam neodpisuj ich hned ;)

bocianoviny
22. jan 2017

Baby, aktuálna správa z OZ Bocian. 18. a 19. februára sa v Berlíne uskutoční prvý veľtrh Chceme dieťa - Kinderwunsch Tage. Nájdete tam koučky, naturopatov, fyzioterapeutky, ale aj kliniky od Čiech až po Spojené štáty. OZ Bocian má pre Vás vstupenky zadarmo (počet je samozrejme obmedzený) a letenka cez Ryan Air je o 9,99, čo je pecka. Ak máte záujem, píšte rýchlo na bocian@bocianoviny.sk a nezabudnite na seba pripojiť mobilný kontakt. Krásnu nedeľu.

miskab
22. jan 2017

@ereska verim im verim adufam ze sa to podari 🙂 vkladali mi dve embrya , sest bunkove a dvojbunkove

ereska
22. jan 2017

@miskab moja tak len oddychuj nohe hore a pohodicka

evelka81
22. jan 2017

@miskab jednu 100 bunkovu expandovanu blastocystu vraj lepsie uz ani nemoze byt a dve 100 bunkove blastocysty asi B kvality moc mi to nevysvetlovali. Ty mas take menej bunkove?

miskab
22. jan 2017

@evelka81 ano mam malo bunkove lebo mi tieto dve mrazili hned po oplodneni , no tak ale dufam a modlim sa aby to vyslo uz konecne .... a kedy mas vklad?

evelka81
23. jan 2017

@miskab Drzim palceky 🙂 Tento tyzden dostanem Ms a idem sa pripravovat po 5 x na ket .

miskab
23. jan 2017

@evelka81 tak drzim palceky aj ja mooooc .... 🙂

leoriki
23. jan 2017

Ahojte dievčatá 😉chcem Vás všetky trocha povzbudiť 😉 tiež som chodila do tejto témy denne..veľmi mi to pomáhalo..na tretí pokus to vyšlo,a teraz sa tešíme z dvojmesačných drobcov..Saška a Paťko sa nám narodili po 18 rokoch😉 hlavu hore..hlavne to nevzdávajte 😉

desza17
23. jan 2017

@leoriki vela vela zdravicka...a dakujeme za podporu.

sofia1
23. jan 2017

@leoriki nadherne su babenka😊👏,to ste naozaj pekne dlho cakali.

ereska
23. jan 2017

@leoriky 👍 to je uzasne a ta doba 18 rokov fuuuuha velky obdiv klobuk dole

diva83
23. jan 2017

@leoriki To je úžasné.... To musel byť krásny darček...dvojnásobná radosť , rovno z neba 🙂 Nádherné sú... Veľa zdravíčka drobcom aj rodičom prajem 🙂

leoriki
23. jan 2017

@sofia1
@desza17
@ereska
@diva83 Ďakujeme 😉 veru,veru tak dlho sme čakali..hlavne sme verili,že raz sa takto budeme z nich tešiť..prajem Vám aby ste sa aj vy takto vytešovali čo najskôr z vašich bábätiek😘

vivien391
23. jan 2017

@leoriki neurečkom krásne su, veľa zdravička prajem 🙂

henika14
23. jan 2017

Ahojte baby,tak to mám potvrdené vo štvrtok mám odber...mám mierny strach,ale verim že všetko dobre dopadne 🙂

desza17
23. jan 2017

@henika14 nemusis mat strach,vsetko dopadne dobre,drzim palce

henika14
23. jan 2017

@desza17 dakujem 🙂

henika14
23. jan 2017

vie mi niekto napisať kto už ma za sebou odber ako to presne cele prebieha?dakujem 🙂

karmen007
23. jan 2017

@leoriki Ahoj, máš veľmi krásne bábätká. A môj veľký obdiv, že sa Ti narodili po 18 rokoch. My sa snažíme 11 rokov a nič, dosť ma to psychicky zaťažuje, lebo mám po 40 rokoch. A veľmi mizivú šancu, keď sa nedarí prirodzene a takisto mi nevyšli 3 IVF. Neviem, či mám ísť ešte na 1 pokus, bojím sa opäť sklamania. A ty koľko máš rokov ? Ak do 40, tak si mala veľkú šancu mať bábätko. Veľa zdravíčka prajem Tebe a detičkám.

sofia1
23. jan 2017

@henika14 lahnes na kozu uspia ta,trva cca 10min,po lahkej narkoze si za chvilku hore.nic to neni.ja som schytala potom OHSS to bolo hrozne😞,ale uz taham na 9 tyzden....tak dúfam bude ok uz.

desza17
23. jan 2017

@sofia1 bude vsetci drzime paste 🙂

sofia1
23. jan 2017

@henika14 a mala som 39 vajicok,28 zrelych a 14 sa oplodnilo.

sofia1
23. jan 2017

@desza17 dakujem naozaj😘

leoriki
23. jan 2017

@karmen007 Ďakujem 😉 mám 38 rokov..určite do toho choď..a musíš veriť,veriť a veriť..pri prvých dvoch pokusoch som bola doma,šetrila sa do kopy som nič nerobila..no pri treťom som si povedala,že to skúsim z tej druhej strany..bola som na vklade v sobotu,a to sme boli od piatku do nedele na chate.odtiaľ som si ,,odbehla,,na vklad 300 km..po vklade som hrala stolný tenis,šípky,tancovala som..ale hlavne verila,že teraz to vyjde...a vyšlo..držím palce,veľmi..

1veverica
24. jan 2017

@leoriki tuj tuj su nadherny, nech vam robia iba radost

desza17
24. jan 2017

Dievcata,prosim poradte mi...mam ist na ket.ms meska uz 6.den...mam ist na vyvolavacku alebo pockat?

janula12345
24. jan 2017

@desza17 aj ja som toto mala pred ket. Podla mna to je nervami a nedockavostou... ze jak naschval ked cakas kedy uz pridu, tak meskaju.
Je taka vyvolavacka ktora ak si teho, to posilni, a ak nie si, tak dostanes ms. Ja som si ju dala, na druhy den prisli a mohla som ist potom na ket.

miskab
24. jan 2017

@desza17 ja by som isla na vyvolavacku , skus ist , drzim palce nech cim skor pride a mozes ist na KET, alebo ta lepsia spravicka ze si tehu 🙂