Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Kocky ja som nevydrzala a spravila test..som 9ty den po ET.. a nic..ani naznak ciarky ☹
@pavlinakol, je mi to luto. Viem ako sa citis, par krat som to zazila na vlastnej kozi... 😥 ale ako sa hovori, az krv ti da 100 % nu odpoved. Kolko dni malo embryjko ked ste ho vkladali? Mozno potrebuje viac casu.
@pavlinakol a to si si robila teraz vecer? Ci rano? Ja by som este nehadzala flintu do zita. Ja som mala 5-dnovu PK, 8-my den po et som nemala ani naznak, vyrevala som sa a na 10-ty som sla do centra na krv a bolo tam 2560 hcg...
@takaaa vkladali mi 5 dnove emryjko..na 9ty den by uz asi malo byt nieco vidno,ze? ☹
@haannka ano teraz vecer..ja som vedela,ze si ho nemam kupovat,ze nevydrzim a urobim si ho..ale bola som pri lekarni,tak ze kupim a v stredu otestujem aby som bola pripravena na krv v piatok.. ☹ dakujem za podporu,nevzdavam zatial 😉
@pavlinakol waaaau tak haannka tu uviedla pekny priklad toho, ze to este moze dopadnut inak ☺. Myslim, ze tehotensky test je najlepsie robit z ranneho mocu, lebo ten je dobre koncentrovany.
@takaaa dakujem za podporu,skusim v stredu rano este raz 🙂 a potom v piatok na krv.. 🙂
@pavlinakol jeej, ja ma tiez krv v piatok ☺ priznaky ale nemam vobec ziadne. A toto bol uz piaty transfer, beriem to dost skepticky,....
@takaaa ani ja nemam..okrem nafuknuteho brucha a mega velkych bolestivych prs 🙂 ale ani pri prvom tehu som nemala..myslela som si,ze dostanem menzes a nedostala 🙂 ja mam prvy et..este mame jedno zamrazene..

@haannka nie je to červene len take hnedkaste....moze ist o uhniezdovanie?