icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

henika14
6. feb 2017

@haannka nie je to červene len take hnedkaste....moze ist o uhniezdovanie?

haannka
6. feb 2017

@henika14 mne prides ako jasna tehulka...ja by som zajtra robila test 😉
Ale to som ja 😊

desza17
6. feb 2017

@henika14 skus ten test

henika14
6. feb 2017

@haannka no už si spravím nech viem načom som...chcela som az v stredu ale spravím si zajtra rano 🙂

henika14
6. feb 2017

@desza17 skusim zajtra urcite 🙂

haannka
6. feb 2017

@henika14
// //
// //
// //

pavlinakol
6. feb 2017

Kocky ja som nevydrzala a spravila test..som 9ty den po ET.. a nic..ani naznak ciarky ☹

takaaa
6. feb 2017

@pavlinakol, je mi to luto. Viem ako sa citis, par krat som to zazila na vlastnej kozi... 😥 ale ako sa hovori, az krv ti da 100 % nu odpoved. Kolko dni malo embryjko ked ste ho vkladali? Mozno potrebuje viac casu.

haannka
6. feb 2017

@pavlinakol a to si si robila teraz vecer? Ci rano? Ja by som este nehadzala flintu do zita. Ja som mala 5-dnovu PK, 8-my den po et som nemala ani naznak, vyrevala som sa a na 10-ty som sla do centra na krv a bolo tam 2560 hcg...

pavlinakol
6. feb 2017

@takaaa vkladali mi 5 dnove emryjko..na 9ty den by uz asi malo byt nieco vidno,ze? ☹

pavlinakol
6. feb 2017

@haannka ano teraz vecer..ja som vedela,ze si ho nemam kupovat,ze nevydrzim a urobim si ho..ale bola som pri lekarni,tak ze kupim a v stredu otestujem aby som bola pripravena na krv v piatok.. ☹ dakujem za podporu,nevzdavam zatial 😉

takaaa
6. feb 2017

@pavlinakol waaaau tak haannka tu uviedla pekny priklad toho, ze to este moze dopadnut inak ☺. Myslim, ze tehotensky test je najlepsie robit z ranneho mocu, lebo ten je dobre koncentrovany.

desza17
6. feb 2017

@haannka na 10.den po vklade si mala hcg 2560??😯

pavlinakol
6. feb 2017

@takaaa dakujem za podporu,skusim v stredu rano este raz 🙂 a potom v piatok na krv.. 🙂

haannka
6. feb 2017

@desza17 hups 256 hcg :-P...pardon 😉...2560 som mala potom na 14.den

takaaa
6. feb 2017

@pavlinakol jeej, ja ma tiez krv v piatok ☺ priznaky ale nemam vobec ziadne. A toto bol uz piaty transfer, beriem to dost skepticky,....

takaaa
6. feb 2017

@haannka aj 256 je nadherne cislo na prvy test. 👍

pavlinakol
6. feb 2017

@takaaa ani ja nemam..okrem nafuknuteho brucha a mega velkych bolestivych prs 🙂 ale ani pri prvom tehu som nemala..myslela som si,ze dostanem menzes a nedostala 🙂 ja mam prvy et..este mame jedno zamrazene..

haannka
6. feb 2017

@takaaa ano...na prvom ultrazvuku bolo dokonca vidiet 2 bublinky...na druhom uz iba 1...mam to v albume 😉

miskab
6. feb 2017

@desza17 Ahoj ako sa mas? uz si dostala tu mrchu?

desza17
6. feb 2017

@miskab ahoj,este nieeee,ja uz neviem.a ty ako?

miskab
6. feb 2017

@desza17 Ja som sa dnes objednala na konzultaciu , sa dohodnut co dalej , kedy ... a ze by som chcela skusit ten SOFT

desza17
7. feb 2017

@miskab do Brna?tak drzim palce moc moc.mna dnes pobolieva brucho ako pred ms,tak uz pevne verim ze dorazi uz by bolo na case.ajBT klesla,tak cakam.

henika14
7. feb 2017

@haannka ahoj tak teda som spravila ten test....a nic....ani len dušička.... 😢😢😢

vrds
7. feb 2017

@henika14 možno má ten test malú citlivosť alebo je chybný.... na 100%povie iba krv.

haannka
7. feb 2017

@henika14 presne o tom som vcera pisala...na 8.dpet s 5.dnovou blastou som nemala ani dusik a bola som uz tehuuu. Ja ten test potom obkukujem este celyy den. Neboj sa bude to urcite //

henika14
7. feb 2017

@haannka neviem som z toho velmi sklamana...a to špinenie je dnes uz silnejsie ako vcera 😢...

henika14
7. feb 2017

@vrds test ma citlivisost 25...viem ze je aj citlivejsi...ale aj tak...aspon duch tam mohol byt...ci?

haannka
7. feb 2017

@henika14 ja som robila 10-tkovy a nemala som ani ducha. Skus sa este teraz ma neho po case pozriet 😉
A kluuuuud....uz sa hnevam na seba ze som ta na to nahovorila 😖

misiatkooo
7. feb 2017

Baby prosim je tam nieco?