Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Snazilky, cakatelky, tehulky prosim vas nema niekto zvysny menopur? IP. Dakujem.
@henika14 ja som nedostala menzes na cas az po vysadeni progesteronu takze ked som mala krv negativnu vysadila som lieky , pockala na menzes a isla na KET , ale kedze ty uz mas menzes tak asi dalsi cyklus ja som brala od prveho dna estrofen a na 14 den kontrola potom progesteron . tak asi az na dalsi menzes mozes ist na KET ...
@henika14 buhuzial nie ani jeden :( dasli cyklus idem skusit znovu a verim ze to vyjde 🙂 je to hrozne to sklamanie, ale hlavne ked krv bola pozitivna sme sa tesili a zrazu bum vsetko je prec :/ ale bojujeme dalej vsetky mi to dame musime, budeme bojovat za tie nase babatenka 🙂 neboj dame to uz vsetky co sme tu snazilky 🙂
@henika14 Ja som mala toto 2IVF, prve bolo uspesne mam synceka, tak sme isli znovu do toho tiez ET uspesny len som ochorela mala som vysoke CRP a zabilo mi plod mi povedali doktori, mali sme 4 mrazacikov tak som mala uz 2x KET a nic :( a teraz chcem skusit ten SOFT s minimalni stimulku... teraz 22.2 idem na konzultaciu tak uvidim co mi dr povie
@miskab nanestastie nevysiel. Myslim, ze kliniky maju stanovene do akej stikulacmulacnej davky to este povazuju za Soft. Podla mna by to ale malo zavisiet aj od veku zeny. Lebo starsie zeny potrebuju vyssie davky na soft ako mladsie. Ale pre orientaciu uvadzam, v case softu som mala 34 rokov a AMH okolo 2,5. Stimulovala som okolo 8 dni davkou 50 Gonal. Pocas ultrazvukovej kontroly som spociatku mala okolo 5 potencionalnych folikulov. Neskor iba 2 velke, dominantne. No nepodarilo sa ziskat ani jeden zrely oocyt😢 v dalsom cykle sme davky zvysili na 150 gonal a mali sme 8 oocytov ( 5 hned vhodnych +3 potrebovali este 1 den na dozretie v laboratoriu) co sa tyka penazi. U mna to je trochu ine lebo som samoplatca. Tu su ceny mojho centra. http://www.spln.eu/cennik-vykonov/
Kocky ktora mate dnes krv? Ja budem vedet okolo 14:00. Dajte onfo. Drzim palec

@henika14 to ma mrzí, ja som po vklade začala špiniť, tak som im tam volala a že to sa stáva tak mi zvýšili dávku liekov, ale ani to nepomohlo a tiež som dostala menzes a potom na vyšetrení mi potvrdili čo som už vedela a aj som si poplakala po nociach :(
viem, že si z toho zdrvená, ale časom to prebolí a hlavu hore, pýtaj sa ešte na nejaké vyšetrenia a nabudúce to už vyjde 😉😘