icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

andrea8383
7. feb 2017

@henika14 to ma mrzí, ja som po vklade začala špiniť, tak som im tam volala a že to sa stáva tak mi zvýšili dávku liekov, ale ani to nepomohlo a tiež som dostala menzes a potom na vyšetrení mi potvrdili čo som už vedela a aj som si poplakala po nociach :(
viem, že si z toho zdrvená, ale časom to prebolí a hlavu hore, pýtaj sa ešte na nejaké vyšetrenia a nabudúce to už vyjde 😉😘

henika14
7. feb 2017

@elis14 s tým sa asi nedá zmieriť proste to človeka raní...aj my máme jedného mrazáčika,kedy sa môže isť na KET hned po skončení MS?

henika14
7. feb 2017

@miskab takže chápem to dobre ked teraz mi skonči MS môžem ísť hned na KET ešte tento mesiac?pichaju sa tam zas nejaké hormony?

elis14
7. feb 2017

@henika14 ja chodim do heliosu mt a mne zakazali hned ja mozem ist az buduci mesiac po ms na 14den ciklu na sono a potom sa naplanuje ket a verim ze to uz vide...zmierit sa stym neda neboj sa par dni som si riadne poplakala ale musime ist dalej a verit

haannka
7. feb 2017

@henika14 pri ket sa uz nepichaju hormony ziadne

henika14
7. feb 2017

@haannka myslis ze budem môcť ísť hned po skonceni MS este v tomto mesiaci?

haannka
7. feb 2017

@henika14 to ti povedia urcite vo stvrtok ale predpokladam ze skor buduci cyklus...to uz mas fakt normalnu ms?

haannka
7. feb 2017

Snazilky, cakatelky, tehulky prosim vas nema niekto zvysny menopur? IP. Dakujem.

miskab
7. feb 2017

@henika14 ja som nedostala menzes na cas az po vysadeni progesteronu takze ked som mala krv negativnu vysadila som lieky , pockala na menzes a isla na KET , ale kedze ty uz mas menzes tak asi dalsi cyklus ja som brala od prveho dna estrofen a na 14 den kontrola potom progesteron . tak asi az na dalsi menzes mozes ist na KET ...

henika14
7. feb 2017

@miskab a tebe vysiel ket?

miskab
7. feb 2017

@henika14 buhuzial nie ani jeden :( dasli cyklus idem skusit znovu a verim ze to vyjde 🙂 je to hrozne to sklamanie, ale hlavne ked krv bola pozitivna sme sa tesili a zrazu bum vsetko je prec :/ ale bojujeme dalej vsetky mi to dame musime, budeme bojovat za tie nase babatenka 🙂 neboj dame to uz vsetky co sme tu snazilky 🙂

henika14
7. feb 2017

@miskab no ja neviem ci by som prezila este dalsie sklamania....mame jedneho mrazacika to este dame ale ked ani to sa nepodari tak dalsie ivf az buduci rok...😦

miskab
7. feb 2017

@henika14 Ja som mala toto 2IVF, prve bolo uspesne mam synceka, tak sme isli znovu do toho tiez ET uspesny len som ochorela mala som vysoke CRP a zabilo mi plod mi povedali doktori, mali sme 4 mrazacikov tak som mala uz 2x KET a nic :( a teraz chcem skusit ten SOFT s minimalni stimulku... teraz 22.2 idem na konzultaciu tak uvidim co mi dr povie

haannka
7. feb 2017

@miskab ja mam to velmi podobne ako ty...akurat syna mam z 2.ivf a zo 4.ivf som v 7.tt potratila dvojky....5.ivf som si dala soft no nepodaril sa. Teraz sa chystam na svoje 6.ivf uz posledne kedze uz mam aj vek...

haannka
7. feb 2017

@miskab a stimulovala som iba clostylbegytom ktory na mna posobil hroooozne zle...teraz idem na mesiac do umeleho prechodu a potom posledne klasicke ivf...uvidime...

miskab
7. feb 2017

@haannka Ja chcem skusit ten Soft , ja neviem kde je problem ale mne tie mrazene embrya sa vobec neuchtytia len ET vysiel , a pri softe sa pichaju aj injekcie a kolko sa vytvori vajok aspon 4 budu? chcela by som v marci skusit ist do toho

miskab
7. feb 2017

@haannka a kolko ta vyslo soft?

takaaa
7. feb 2017

@henika14 viem ako ti je. Hrozny pocit. Ale nevzdavaj to, mas este zmrazenu bublinku ☺.

takaaa
7. feb 2017

@miskab ja som skusala soft. Vies aku davku ti budu podavat?

miskab
7. feb 2017

@takaaa neviem este nic az 22.2 idem na konzultaciu , a podaril sa ty soft a a kolko ta vysiel?

takaaa
7. feb 2017

@miskab nanestastie nevysiel. Myslim, ze kliniky maju stanovene do akej stikulacmulacnej davky to este povazuju za Soft. Podla mna by to ale malo zavisiet aj od veku zeny. Lebo starsie zeny potrebuju vyssie davky na soft ako mladsie. Ale pre orientaciu uvadzam, v case softu som mala 34 rokov a AMH okolo 2,5. Stimulovala som okolo 8 dni davkou 50 Gonal. Pocas ultrazvukovej kontroly som spociatku mala okolo 5 potencionalnych folikulov. Neskor iba 2 velke, dominantne. No nepodarilo sa ziskat ani jeden zrely oocyt😢 v dalsom cykle sme davky zvysili na 150 gonal a mali sme 8 oocytov ( 5 hned vhodnych +3 potrebovali este 1 den na dozretie v laboratoriu) co sa tyka penazi. U mna to je trochu ine lebo som samoplatca. Tu su ceny mojho centra. http://www.spln.eu/cennik-vykonov/

haannka
8. feb 2017

@takaaa aj ja som bola na soft minuly rok v Splne. V case softu som mala 38 a ako pisem stimulovala som iba clostytbegytom. Mala som dva fominantne foliky, z nich zrele vajka, ktore sa aj oplodnili a na 3.den po oplodneni aj vlozili...no nechytili sa.

haannka
8. feb 2017

@miskab myslim do 1000€ so vsetkym

vrds
8. feb 2017

@haannka ja mam soft, a zatial co som ratala ma to vyjde 1500e v iscare BA

miskab
8. feb 2017

@haannka no tak ratam aj ja , ze tolko by ma to mohlo stat ...

miskab
8. feb 2017

@takaaa Ja mam este jeden pokus IVF cez poistovnu , ale chcem vyskusat SOFT kde je menej vajok ale mensia stimulka. Soft poistovna nepreplaca vsak?

nisa_666
8. feb 2017

Kocky ktora mate dnes krv? Ja budem vedet okolo 14:00. Dajte onfo. Drzim palec

katkaa182
8. feb 2017

@nisa_666
Ahoj, aj ja som bola a o rovnakom case ako ty mam volat pre vysledky. Velmi sa bojim, prvy krat co mi vysla aspon z testu druha ciarka..

takaaa
8. feb 2017

@miskab niesom si ista. Ja si hradim vsetko sama lebo niesom zdravotne poistena na slovensku. Podla mna by ten soft ale poistovna mohla hradit, im to moze byt jedno akou davkou stimulujes. Drzim prsty 🙏

takaaa
8. feb 2017

@haannka jeej tak aj ty si bola v splne? ☺ a zostala si tam, ci si presla do gyncare so starym personalom?