icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

miskab
9. feb 2017

@henika14 nie ja by som necakala a isla by som urcite chod na pohotovost , radsej zbytocne ako neskoro, ja som krvacala tiez a malinkeho mi zachranili hrozil mi potrat...nechcem ta plasit ani stresovat ale radsej chod, ja som ani do centra nevolala a isla na pohotovost, zastavili krvacanie, urobili mi UTZ a isla som domov , v 6 tt som zacala znova krvacat a to si ma tam uz nechali na infuzkach ...

takaaa
9. feb 2017

@henika14 radsej ist skor ako neskoro. Ja sa cudujem, ze ta v centre nepozreli a nedali ti na to nieco.

sofia1
9. feb 2017

@takaaa no ked som po druhy x krvacala tak som isla do gyn f tak mi povedali,ze ci nemam co robit😱😢nemam slov...

takaaa
9. feb 2017

@sofia1 smutne, muselo ti byt hrozne 😢

henika14
9. feb 2017

no bola som na pohotovosti,na antolskej...no baby s takym pristupom som sa este nestretla....lekarka bola hnusna a drza....povedala ze naco som tam sla...ze hcg 70 je nic ze ja vobec nie som tehotna a to ze mam krvacanie je normalne a ze zbytocne ju vycerpavam hlupostami...teraz sa tak velmi bojim ze tym ze som tam sla som nasej bublinke len ublizila a ked sme mali aspon nejaku minimalnu sancu tak som to cele pokazila...no verte je mi do placu az...😢😢😢

sofia1
10. feb 2017

@henika14 prestan nic si nepokazila,ty za nic nemôžeš,dobre si urobila,ze si isla.v gyn 5 ti povedali,ze si tehotna?ja som bola tuez na pohotov.lebo som druhy x krvacala a vieš co mi tam povedala dr?ze nemam co robit,ze som si prisla urobit test tehotensky.😢

sofia1
10. feb 2017

@takaaa vues ako som sa trapne citila?ale ced su tu pre nas,nie??a hlavne ked sme si pekne zacvakali.....

henika14
10. feb 2017

@sofia1 ano krvny test bol pozitivny a HCG v krvi je 70 v utorok mam ist na kontrolnu krv...no len ja stale krvacam a vcera to nocne vysetrenie na pohotovosti bolo desne....bojim sa ze aj ked som vcera bola tehu po tom vysetreni dnes uz nie som...

anibet
10. feb 2017

dnes v noci som začala aj ja krvácať :( mam 7 deň po IVF, volala som do centra, povedali aby som prišla, zvýšili mi Utrogestan a pridali estrimax, brali krv, ale sam doktor povedal že ak tak tak to uvidia až v pondelok . . . .
Henika14 - nič zle si neurobila, oni to nechápu nakoľko si tým sami neprešli, nevedia aké to je a ako sa s tým človek trápi, a bojí sa aby to nepokazil. Hlavu hore, Keď si mala 70 to je dobre znamenie, mne dnes doktor povedal, že to bude pravdepodobne negatívne, ale to je normálne, rozhodujúce bude v pondelok . . .

1veverica
10. feb 2017

@henika14 hlavne sa nezvervoznuj, ved taka hlu....a ta hadam nemoze takto rozhadzat, kasli na nu, a mysli pozitivne. Ti poviem ze moja segra mala normalne ms do 6mesiaca a mala bola v poriadku, zatial pockaj, uvidis ako sa to cele vyvinie. Drzim palce😉

henika14
10. feb 2017

@anibet aku vysku HCG si mala ty?a nakolko ti zvysili utrogestan?

henika14
10. feb 2017

@1veverica myslis ze tym ze ma tak surovo vysetrovala nemohla ublizit mojej bublinke?strasne sa o nu bojim...

anibet
10. feb 2017

@henika14 krv mi brali len rano takze pobede budem vediet, dali mi 4x2 a estrimax mi dali 3x1

henika14
10. feb 2017

@anibet napises mi potom vysledok?ze ake budes mat vysoke HCG...dakujem ☺

sofia1
10. feb 2017

@henika14 lez v klude.aj ti pichli nieco?

henika14
10. feb 2017

@1veverica bola by som kludnejsia keby som nekrvacala...

anibet
10. feb 2017

@henika14 napisem, ale doktor hned povedal aby som neriesila ak to nebude pozitivne, takze ty to mas super, ze 70 🙂 klud, pohoda a v utorok to mas pozitivne 🙂

henika14
10. feb 2017

@sofia1 nie nic,doktorka mi povedala ze ona mi nema co dat,ze to je evidentny potrat ze som tam isla uplne zbytocne...a ze co som nesla dp centra preco ju v noci otravujem,ze HCG 70 je nic ze to vobec nie je tehotenstvo...ze ja mam normalne menstruaciu...ze zbytocne ju unavujem a ze dnes vecer som uz 6 zbytocnost a ze na pohotovoat sa chodi ked mas ovela vaznejsi problem...a ze ona najradsej by brala 200 eur pokutu za taketo hluposti a potom by sme si to rozmysleli ci tam pojdeme....no cels zle otrasna bola...az plakat sa mi chcelo ako som vysla od nej von...

1veverica
10. feb 2017

@henika14 no nie som lekarka toto neviem, ale tak predpokladam ze nie, bola surova aj vnutorne? si mylsim ze to sa uhniezduje v maternici, myslim ze vysetrenism sondou by mu neublizila, ved aj na ultrazvuku ti mozu pozerat zo spodu, aj ked zvycajne to nerobia

anibet
10. feb 2017

@henika14 - zabudni na tu doktorsku, asi zabudla na co prisahala ked vystudovala a ze oni su tam pre nas, a keby nebolo pacientov tak nemaju robotu. Ja by som davala pokutu im, za to ked ta nevysetria, alebo ked ti doporucia ist do lekarne, ze lekarnik vam poradi volnopredajne lieky :D biznis . . .

henika14
10. feb 2017

@1veverica no najprv ma vysetrovala normalne,tymi kliestami a potom sondou zo spodu,ako nebola surova ale dost to bolelo ale ona sa nema ako dostat do maternice ona mohla akurat tak krcok pozriet a na ultrazvuku nic nevidela lebo ze je neprehladne a vyska sliznice je 12mm...

sofia1
10. feb 2017

@henika14 toto by som dala do médií!normalne neverim a citam co pises😢

henika14
10. feb 2017

@sofia1 a tom som chcela potom ist na antolsku rodit kebyze sa to podari...😢

desza17
10. feb 2017

@henika14 cozeeeee?to je hroza len citat,nie este prezit,to je katastrofa toto zdravotnictvo.si si mala zapamatat meno.

1veverica
10. feb 2017

@henika14 tak potom neries,ked si tehu, tak ti nemohla ublizit. Kedy ides na krvne testy? tie ta najskôr ukludnia, bo testy tiez nie su spolahlive

henika14
10. feb 2017

@1veverica v utorok,len ja sa bojim kvoli krvacaniu co ak ide o potrat co ak som bola tehuale tym ze sa krvacnie stupnuje uz v utorok bude test negat,?

desza17
10. feb 2017

@henika14netrap sa,bud v klude,na sone ti nemala este co vidiet,ak sa nemylim 10-11.dpt.a sliznicu si mala peknu,taka by v case menstruacie len tazko mohla byt,12mm.ja som mala 11mm 20.dpt,ked uz bolo vidno aj gestacny vacok,a to mi vtedy dr povedal ze mam peknu sliznicu.to co bolo za piiiiip ked ta takto odfajcila???ved to je des.a to hcg 70 na 9.dpt je tiez v poriadku si myslim,do 14.dpt sa moze zvysit aj o 4nasobok,kedze hcg ma narast obden raz tolko.cca.

1veverica
10. feb 2017

@henika14 nechcem byt hruba a ti ublizit. Ale ked to bolo iba chemicke tehu, tak s tym zial nic neurobis, strasne zalezi na pripravenosti tvojej maternice, mozes ty robit cokolvek zial ked ona nechce, neotehotnies. Zatial sa snaz upokojit a pockat na tie krvne testy, su spolahlive, na zaciatku tehotenstva je to bezne ze zena krvaca, vies kolko bab ti napise ze normalne krvacali ako keby mali ms a boli tehu. Skus sa hlavne ukludnit, je to velmi dolezite😉

anibet
10. feb 2017

@henika14 - akurat mi volali, mam vsetko vysadit 😑 takze ideme na dalai pokus casom . . . Rano vraveli ine, zvlastne, ale vraj je to konzultovane s doktorom

takaaa
10. feb 2017

@henika14 ta vyska sliznice vyzera fajn. Je mi luto, ze sisi toto musela prezit, hroza a des...