Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@misiatkooo
Mne to poradila, tak myslim, ze by ti to nemalo ublizit.. jasne, ak to neprejde, chod sa spytat na pohotovost. Dufam, ze natrafis na normalneho lekara! Ak nie, netreba si to nechat, lebo je to hroza co sa deje v tychto nemocniciach 😔
@katatko351 ja do heliosu Mt.aj ja mam piatok 10.dc🤗tak mame ozaj rovnako👍👍.ake mate embryjka?my 5dnovu blastocystu,a vkladat budeme jednu.pevne veriiiiim ze sa nam to tentokrat podariiii.
@henika14 5 dnovu blastocystu aj asistovany hatching sme mali a dnes je to 9 den.
@katkaa182 ved to ze toto tu je cista katastrofa v tychto nemocniciach. A ak to prejde pojdem hned v pondelok na krv k svojej dr nebudem cakat do stredy vtedy mam ist do heliosu
@misiatkooo
Myslim, ze to mas dobre vymyslene 🙂 sranda, strasne vela vas tu chodi do helliosa martin a ja rodena Martincanka sa trepem do Brna 🙂 moj lekar mi z martinskych centier neodporucil ani jedno a pritom citam velmi dobre recencie na Helios Martin.
@katkaa182 vies co my sme tiez nad tym najskor rozmyslali aj ja som v heliose velmi spokojna aj pristup lekarou velmi dobry 😊 ale brno si chvalia najviac co viem. My sme od Trencina v podstate by sme to mali tam aj tam rovnako a tak citala som recenzie na helios tak sme isli tam. Dufam ze vsetko dobre dopadne
Kebyze mam vtedy take vedomosti ako teraz, skusila by som najprv Hellios Martin, kedze to mam tak blizucko 🙂 Ale na Reprofit nemozem povedat nic zle, len ta dialka... drzim silno palce, nech je vsetko v najlepsom poriadku! 🙏
@takaaa no je mi uplne na hovno ☹ bol to prvy vklad a mame iba jedneho mrazacika ☹ mala som iba 3vajicka,z toho dve zrele a tie sa aj oplodnili..mam chut si dat vino.. iba dufam,ze ma z neho neslahne po tolkych hormonoch..
@haannka
kocky neviete ako to je?mozem ist este v tomto cykle na ket? Ci ako rozhodne lekarka?dnes som hovorila iba so sestrickou..
@henika14 drzim palce nech to vsetko dobre dopadne..ta lekarka musela byt pekna krava,takto jednat..inak ja som zazila podobne pri synovi..v 6t.som zacala spinit v sobotu..bezala som na pohotovost..pan doktor do mna hodinu hucal,aka som nezodpovedna matka,lebo nechcem zostat v nemocnici lezat-nechcela som,lebo mi povedal,ze so mnou nic nebudu robit,iba mi pichnu oblbovacik aby som spala..a to naco?spala som aj bez toho..ani len utrogestan mi nedal..a sestricka mi pri odchode domov ustipacne povedala,ze vsak vy sa v noci vratite,to neudrzite..keby som bola slabsia povaha tak sa zosypem a potratim..tak som jej vynadala a isla domov..nepotratila som..moja dr.mi v pondelok povedala,ze dobre som urobila..tyzden som polezala doma a vsetko bolo ok..
@pavlinakol dakujem ale pri tom mojom krvacani sa vzdavam vsetkej nadeje...inac som natom podobne ako ty aj nam sa oplodnili iba tri z toho jedna sa vlozila jedna neprezila a jedna sa zamrazila...v marci pojdem este na ket a dalsie ivf az nabuduci rok...kedy ides na dalsi krvny test?
@henika14 ja uz nejdem..definitivne nic ☹ nepodarilo sa..cakam na menzes a idem na ket..keby nevysiel tak este jedno ivf skusim ale ja musim uz tento rok..budem mat 38..nechcem to dlhsie natahovat..tri roky uz sme stratili skusanim prirodzene a iui..
@pavlinakol ja idem v utorok sice viem ze aj tak bude negativne,na ket mozem ist az v marci ale tam je mensia uspesnot...a dalsie IVF az buduci rok tento rok by som dalsie sklamanie uz nevydržala....prajem ti vsetko dobre 🙂
@henika14 aj ja tebe😉a držím palce aby to všetko dobre dopadlo..Ja sa snažím velmi si to nepripúšťat,všetci naokolo čakajú deti,niektorí už tretie..Ja sa teším z toho,že mám jedneho nádherného šikovného synceka a snáď mu pribudne súrodenec..ak nie,som vďačná zato že mám aspoň jedno..Aj keď dnes sme obaja s mužom riadne sklamaní, dnes dáme vínko, asi si aj poplacem, ale ako sa poznám,rozdycham to za pár dní a idem ďalej..Bude ako má byť,ale určite tomu maximálne pomôžem 😀
@henika14 ahoj nehadz flintu do zita este to nemas 100% percentne potvrdene ze to nevyslo...mne tie prve ivf nevyslo mame dvoch mrazacikou ale ver tomu ze ket v marci uz mi vide ....tento rok v nasej rodine je zatial velmi plodny tak verim ze sa knim pridam a verim ze to vide aj tebe 🙂drzim palceky 🙂
@henika14 ty ides na kontrolu v utorok ALE uz ides s tym ze je to negativne....ty sa uz chystas v marci na ket ale este nevies ako kontrola dopadne. Nesmies takto rozmyslat...hcg tam bolo tzn ze aj bublinka tam je...musis jej verit.
Neskusala si teraz test ako druha ciarka? Teplota?
@desza17 teplotu som si nikdy nemerala takze podla toho sa nemozem riadit...test chcem skusit az ked nebudem krvacat...viem ze neni to dobre ked som negativna ale ked ja sa uz nechcem sklamat...uz som sa vyplakala predychala a zmierila s tym ze to nevyslo tak nechcem sa nato znovu namotat ked mam aj menzes...
@inka_f ahoj,ku komu chodis do iscare ba?ja tam tiez chodim..drzim palce aby to vyslo..mne teraz nevysiel ET, vcera som sa dozvedela,krvne testy negativne☹ mame jedno embryko zamrazene,tak skusime ket..mala si pauzu medzi et a ket? Ja teraz cakam na menzes a som zvedava,ci sa da este v tomto cykle ket alebo treba cakat az na druhy?dik
Ahojte. Chcem sa spytat. O tyzden mam dostat ms a zacat uzivat Femodem a pichat Clexane. Je mozne brat vitaminy na planovanie tehotenstva aj tento mesiac, pocas brania antikoncepcie? Alebo az po mesiaci, ked ju vysadim? Dik

@henika14 ahoj vies co je mi na grc ked vidim ake tu je zdravitnictvo obaavam sa ze mna by tiez poslali kade lahsie...ja nekrvacam zatial lem spineniena trosicku krv som mala a test stale pozitivny tak ja netusim cp sa to deje som 9 den po vklade. No ja som pisala do heliosu ohladom tych liekou mam progesteron ale pochybujem ze mi teraz este odpisu .