Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@nikoleta_rapko nemas zac.ja som do roku 2015 ani nevedelaco to je PCO,az kym som nezmenila gyn.nepravidelny cyklus,anovulacne cykly atd,6mesiacov ma,sledovala a potom ma poslala do centra,tam hned urobili vysetrenia,jeden cyklus sme skusali clostilbegyt,ale folikul dozrety ziadny,dr povedal ze nema vyznam to dalej silit v mojom pripade a hned sme aj vypisali ziadost na Ivf.ak by si mala nejake otazky kludne mi napis👍😃
@desza17 dakujem krasne si zlata snazim sa to trosku predychat a pozbierat sily bojovat 🙂 ake vysetrenie bude treba? horm. profil, prechodnost vajecnikov, folikulometria a este nieco?
@nikoleta_rapko do akeho car ides?mne robili horm.profil,plus protilatky na spermie,chlamydie..a priatelovi spermiogram.a taktiez mi urobil sono.dal mi doporucenie aby som si vybavila vys.na inzulinovu rezistenciu,nakolko to je jeden z priznakov pco,ale nie vzdy sa musi potvrdit.
@desza17 do gyn-fivu v BA tak aspon viem naco mam byt pripravena 🙂 drzim palce nech pomozu a uz to mas vsetko uspesne za sebou 🙂
@nikoleta_rapko ja uz ivf mam za sebou,este v lete.aj sme boli uspesni avsak o drobceka som v 8.tt prisla.teraz sa chystam na dalsi vklad,mame zamrazene embryjka.
Desza17 ahoj ja mam zamrazenych 6 embryok z toho 1 blastocysta ostatne 2 a 4 bunkove mne vzdy vkladaju po 2. Ja som z tych 6 tich vkladov zostala tehotna len raz ale v 13 tt to babetko vzdalo, prestalo byt srdiecko😢
@katatko351 to mi je uprimne luto,viem co si prezivala...teraz ides na ket?u nas v car nedoporucuju vklad 2embryjok,tak ja,si dam vlozit opat 1blastocystu.21.2.idem na sono a podla vysky sliznice naplanujeme ket.
@katatko351 a bola si aj navysetreniach?
@desza17 vysetrenia mame vsetky a OK ja idem na sono na kontrolu sliznice teraz v piatok
@katatko351 jaj ano,uz sme si pisali...👶👶👶budeme na tom narovnako
@desza17 uz sa nam to blizi, tesim sa a dufam ze to teraz dotiahneme az do konca🙂
Tak dnes kontrolne HCG za mnou. Prve 10.2 bolo 266. Dnes 13.2 druhe 607. Na internete citam, ze idealne hcg sa zvojnasobuje kazdych 48 hodin. Zvojnasobovaci cas pre nase bol ale az 60,49 hodiny. Je to stale v poriadku? Ako to bolo u vas?
@desza17 to mi je luto je to strasne ked uz sa to aj podari a potom zrazu koniec ja som mala v decembri biochemicke a odvtedy ani ovulacia nic...teraz sa ti to uz urcite podari drzim palce 🙂
@katatko351 urcite to dotiahneme dokonca,budeme si drzat palce.aj beres daco?
Cavte baby, chcem Vam poradit, aby ste sa po transfere a potom po potvrdeni tehotnosti, co najviac setrilil!! Ja som bola hrdinka, chodila cvicit, lyzovat a v piatok som zacala velmi krvacat. Isla som do nemocnice, nastastie mame znameho gynekologa, ktoreho sme stiahli z domu a ma vysetril. Najprv si myslel, ze mam biochem.tehotenstvo, ked videl tolko krvi, ze to sa mi spustila menstruacia. No pri ultz. videl gestacny vak, tak ze sanca je 1:1 ci bude dalej pokracovat tehotenstvo. Odporucil mi ostat v nemocnici, ze sa tym zvysi sanca udrzania. Tak som cely vikend lezala v nevedomosti :( nastastie dneska rano pri vysetreni bolo vidno stale gestacny vak a oproti piatku 1,5 mm uz meral 2,00 mm. Ale musim ostat PN a setrit sa. Upozornoval ma, ze po umelom oplodneni je to tehotenstvo ovela rizikovejsie... nestoji to za to riskovat 😔

@inka_f praveze partner mal spermiogram ukazkovy ten sa robil uz v novembri aby sme vylucili tuto pricinu...ocividne chyba je vo mne doteraz som nemala ziadne problemy az ked sme zacali skusat a nedarilo sa tak som skocila pre istotu k lekarovi ze nebudem zbytocne cakat rok a dobre ze som sla lebo ocividne prirodzene to nepojde...
@desza17dakujem krasne je to nespravodlive niekto otehotnie a ani nechce a niekto pre to robi vsetko a nic