icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

inka_f
13. feb 2017

@desza17 ja v iscare, po 3 neúspešných vkladoch, ze skúsime, preventívne. Čiže teraz ho mam prvý krát.

inka_f
13. feb 2017

@katatko351 to ešte neviem, teraz ich mam prvý krát a na krv idem v stredu. Včera som skúsila test a nic, tak uvidím, čo krv.

desza17
13. feb 2017

@inka_f ahaaa,rozumiem.drzim palce teda

1veverica
14. feb 2017

@henika14 cakam na odpoved, verim ze to je tehu, drzim prsteky😉

haannka
14. feb 2017

@henika14 siiiiilno na teba myslim a drzim palce....cakam na pozitivne spravy 😚

kaca1985
14. feb 2017

Ahojte, prosim vás, môžem počas prípravnej fázy brať kyselinu listovú ?

oliva001
14. feb 2017

@kaca1985 áno, dokonca sa to odporúča

1veverica
14. feb 2017

@kaca1985 urcite ano😉

kaca1985
14. feb 2017

@oliva001
@1veverica ďakujem dievčatá 🙂

henika14
14. feb 2017

@1veverica ahoj no krvny tets je pozitivny ale HCG stúpa veľmi pomaly...dnes je 14 deň po ET a moja hodnota je 108 na 9.deň po ET bol 70....je to veľmi zle?

henika14
14. feb 2017

@haannka ahoj test je pozitivny ale HCG je len 108...

oliva001
14. feb 2017

@henika14 http://www.rodina.cz/scripts/journal/journal.as...
ahoj posielam tabuľky. Je to rôzne podľa toho či si mala 3 alebo 5 dňovú kultiváciu. Tak snáď pomôže. Držím palce a hlavne nestresuj.

takaaa
14. feb 2017

@henika14 ja som to mala velmi podobne pri prvom transfere. Ale zacinala som nizsom hcg ako ty, ja som mala iba nejakych 60. A potom nasledovalo dalsich asi 6 krvnych testov, kedze hcg stale stupalo, ale velmi pomaly. Lekari sa obavali, ze je to mimomaternicove. Ale nakoniec to uzavreli ako biochemicke ked po ca. 8 tyzdnoch som dostala menstruaciu. Co ti povedali v centre? Ides este na dalsiu krv? Drzim prsty 🙏

henika14
14. feb 2017

@takaaa no ze to stuplo ale ze preistotu mam ist v piatok na krv nakolko som krvacala...tak uvidime...

yennn
14. feb 2017

Ahojte baby,mozem sa spytat, chodite niektora pravidelne cvicit do fitka? Ak ano, ako cely IVF proces zasiahol do vasho cvicenia? Viem ze po transfere sa cvicit nesmie, ale viac nemam potuchy. Caka ma to nabuduci mesiac a pytam sa kvoli trenerovi, neviem ci a co mu mam povedat

haannka
14. feb 2017

@henika14 ahoooj...az teraz som sa tu dostala...stupa to sice pomaly ale stupa...rozhodujuce bude piatkove cislo...dovtedy klud, pohoda...nestresovat....😉

inka_f
14. feb 2017

@yennn ahoj, no ja som po niekoľkých dňoch v stimulácii mala nafucane brucho ako keby som bola v 5 mesiaci a vaječníky ma hrozne boleli. Ale to je asi individuálne ako kto zareaguje na lieky.

1veverica
15. feb 2017

@henika14 ale cosi, netrap sa s tym pri dievcatkach vraj pomalsie stupa, ked je to pozitivne bud hlavne v pohode, uvidis ako sa to dalej vyvinie, musis pockat na to srdiecko, az vtedy to bude tak uplne tehu, vydrz, hlavne nestresuj

henika14
15. feb 2017

@1veverica dakujem v piatok idem na krv...tak uvidime co bude... ☺

1veverica
15. feb 2017

@yennn kazda z nas sme ina, ale ja som mala uplne zakazane cvicit, to by bolo najlepsie sa poradit s lekarom, ivf je predsa len zasah do organizmu, hlavne pre tie hormony a lieky a ked je babulko pre teba prednejsie, tak asi by si sa nemala velmi zatazovat, ono rozhodnutie je stale na tebe

1veverica
15. feb 2017

@henika14 ako som pisala hlavne klud, a mysli na bambulku potrebuje aby si hlavne ty bola kludna a v pohodke, velmi drzim prsteky😉

oluska9
15. feb 2017

Ahojte... chcem sa vas opytat ci mozem pocas stimulky brat antibiotika. Neviem co mam robit. Som chora a neviem ci sa mam liecit bez antibiotik alebo s. kedze v pondelok som si chcela robit predoperacne

elis14
15. feb 2017

@oluska9 ahoj mne pocas stimulky zakazali vsetky lieky len v ohrozeni zivota tak mi to povedal lekar ..tiez som bola chora a liecila som sa len domacimi receptami

pavlinakol
15. feb 2017

@oluska9 ahoj, ja som tiež ochorela počas stimulky /presnejšie - 2 dni pred odberom vajíčok , aj mm aj syn..teda najskôr syn a všetci sme to od neho chytili..stimulka už ale bola rozbehnutá, keď som volala koordinátorke ivf, tak mi povedala,že počas stimulky môžem lieky na teplotu a bolest - paralen, ibalgin, ale na atb. som sa nepýtala..našťastie mi to prešlo bez nich,ale trvalo to dlho..predoperačné som stihla ešte pred chorobou,ale kvôli nej som nemohla mať anestéziu,tak sme robili odber bez nej..mala som iba 3 vajíčka,ale bola by to škoda,keď už som do seba napichala toľko hormonov to nechať iba tak odísť..takže z troch boli dobré dve a mali sme aj dve embryjká..ET nám ale bohužiaľ nevyšiel ☹

oluska9
15. feb 2017

Dakujem

inka_f
15. feb 2017

ahojte, tak dnes som bola na odbere krvi a vysledok je negativny. Uz nemame dalsie mrazene embrya, cize dalsiu ziadost do poistovne budeme riesit. Kazdopadne urcite chcem aspon 2 mesiace pauzu od vsetkeho. Vsetkym vam prajem aby ste boli uspesnejsie ako ja a drzim palce 😘

takaaa
15. feb 2017

@inka_f to je mi luto. Vela sil do dalsieho boja 😘

dena22
15. feb 2017

dievcata, je tu niekto, kto ma kratsi cyklus? 24-25 dnovy? ak ano, na kolky den vam robili KET? resp. aj kocky s 28 dnovym cyklom, na kolky den ste mali KET, prosim? dakujem.

katkaa182
15. feb 2017

@inka_f
:( Prajem vela stasticka na dalsi pokus! Raz nam to vsetkym vyjde 🙂

haannka
15. feb 2017

@inka_f 😔 aj ja verim ze dalsi pokus bude uspesny...drzim palce