Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@katatko351 to ešte neviem, teraz ich mam prvý krát a na krv idem v stredu. Včera som skúsila test a nic, tak uvidím, čo krv.
Ahojte, prosim vás, môžem počas prípravnej fázy brať kyselinu listovú ?
@henika14 http://www.rodina.cz/scripts/journal/journal.as...
ahoj posielam tabuľky. Je to rôzne podľa toho či si mala 3 alebo 5 dňovú kultiváciu. Tak snáď pomôže. Držím palce a hlavne nestresuj.
@henika14 ja som to mala velmi podobne pri prvom transfere. Ale zacinala som nizsom hcg ako ty, ja som mala iba nejakych 60. A potom nasledovalo dalsich asi 6 krvnych testov, kedze hcg stale stupalo, ale velmi pomaly. Lekari sa obavali, ze je to mimomaternicove. Ale nakoniec to uzavreli ako biochemicke ked po ca. 8 tyzdnoch som dostala menstruaciu. Co ti povedali v centre? Ides este na dalsiu krv? Drzim prsty 🙏
Ahojte baby,mozem sa spytat, chodite niektora pravidelne cvicit do fitka? Ak ano, ako cely IVF proces zasiahol do vasho cvicenia? Viem ze po transfere sa cvicit nesmie, ale viac nemam potuchy. Caka ma to nabuduci mesiac a pytam sa kvoli trenerovi, neviem ci a co mu mam povedat
@yennn kazda z nas sme ina, ale ja som mala uplne zakazane cvicit, to by bolo najlepsie sa poradit s lekarom, ivf je predsa len zasah do organizmu, hlavne pre tie hormony a lieky a ked je babulko pre teba prednejsie, tak asi by si sa nemala velmi zatazovat, ono rozhodnutie je stale na tebe
Ahojte... chcem sa vas opytat ci mozem pocas stimulky brat antibiotika. Neviem co mam robit. Som chora a neviem ci sa mam liecit bez antibiotik alebo s. kedze v pondelok som si chcela robit predoperacne
@oluska9 ahoj, ja som tiež ochorela počas stimulky /presnejšie - 2 dni pred odberom vajíčok , aj mm aj syn..teda najskôr syn a všetci sme to od neho chytili..stimulka už ale bola rozbehnutá, keď som volala koordinátorke ivf, tak mi povedala,že počas stimulky môžem lieky na teplotu a bolest - paralen, ibalgin, ale na atb. som sa nepýtala..našťastie mi to prešlo bez nich,ale trvalo to dlho..predoperačné som stihla ešte pred chorobou,ale kvôli nej som nemohla mať anestéziu,tak sme robili odber bez nej..mala som iba 3 vajíčka,ale bola by to škoda,keď už som do seba napichala toľko hormonov to nechať iba tak odísť..takže z troch boli dobré dve a mali sme aj dve embryjká..ET nám ale bohužiaľ nevyšiel ☹
Dakujem
ahojte, tak dnes som bola na odbere krvi a vysledok je negativny. Uz nemame dalsie mrazene embrya, cize dalsiu ziadost do poistovne budeme riesit. Kazdopadne urcite chcem aspon 2 mesiace pauzu od vsetkeho. Vsetkym vam prajem aby ste boli uspesnejsie ako ja a drzim palce 😘
dievcata, je tu niekto, kto ma kratsi cyklus? 24-25 dnovy? ak ano, na kolky den vam robili KET? resp. aj kocky s 28 dnovym cyklom, na kolky den ste mali KET, prosim? dakujem.

@desza17 ja v iscare, po 3 neúspešných vkladoch, ze skúsime, preventívne. Čiže teraz ho mam prvý krát.