icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

desza17
18. feb 2017

@katatko351 podrastie neboooj,daj si kazdy vecer pohar cerveneho vinka na prekrvenie sliznice,alebo chilli,ja ho papam 3xdenne👍😃😉ja idem utorok rano,tak sa neviem dockat na kedy naplanujeme ket.

andrea8383
19. feb 2017

@henika14 gratulujeeeeem :😘👍🤰:šetri sa moja

evelka81
19. feb 2017

@desza17 ja mam kontrolu zajtra a tiez som zvedava ci mi to znova neodlozia. Pijem aj sojove mlieko a ribezlove vino. Zajtra som 10 den tak drzim ti palceky🙂 absolvovala si aj reprodukcnu imunologiu? Ja nie a 27 som objednana na hematologiu tiez som prosikala o vymenny listom niekolko mesiacov vlastne od oktobra.

desza17
19. feb 2017

@evelka81 ahoj,sojove mlieko?to je na co dobre?ja som bola na genetike a hematologii,reprod imun.mi dr nedal odporucenie,len na,tieto dva,a to mi dal dr v centre,sam od seba.dakujem za palceky,taktiez budem drzaaaaat.😉👶

kaca1985
19. feb 2017

Ahojte prosím vás, zacala som si pichat decapeptyl. Po prvej riadna modrina 🙂 Ale chcela by som sa opýtať, pichali ste si raz na jednu raz na druhu stranu alebo len na jednu? Na konzultacii bolo strašne vela informácií 🙂 a priblizne na ktore miesto ste si to pichali /od pupka/ ??? 🙂 Ďakujem.

misiatkooo
19. feb 2017

@kaca1985 ahoj ja som to radsej striedala lebo obcas som mala malicku modrinku 😊 pred vpichom som si potrela miesto ladom potom to tak nebolelo a treba si nazbierat kozu a az potom pichnut 😊 asi 5 cm od pupka tam som mala trosku suncicku tak tam to islo dobre 😂drzim palceky aby sa to podarilo 🤗

kaca1985
19. feb 2017

@misiatkooo moc ďakujem. Ja si miesto potieram alpou, pred aj po.ja mam suncicky trosku vias tak v tom nie je problem 🙂 🙂 a tých 5 cm je smerom dolu predpokladam a potom do strán áno?

evelka81
19. feb 2017

@desza17 nam genetiku zakladnu urobili v centre. Urobili mi aj na tombofilne mutacie mala som negat ale vsetko len zakladne odbery. Preto chcem take poriadne. Soja obsahuju prirodny estrogen citala som tu niekde na fore, ze ho baby beru tiez na zlepsenie sliznice. Beriem aj vitamin E rano a vecer 400 , zinok, kyselinu listovu. Na estrimax som vobec nereagovala naopak bolo to este horsie. Teraz som brala letrozol 5 dni.

desza17
19. feb 2017

@kaca1985 aj ja som striedala,potierala som original dezinfekcnymi tamponikmi,dostat ich v lekarni,suncicky je tiez dost,tak to islo fajn😉👍😃🙆😆

desza17
19. feb 2017

@evelka81 super vediet s tou sojou.E vitamin aj ja berem,ale len 200denne.a plus chilli.co sa tyka estrimaxu,to som nebrala ani predtym ani teraz.

evelka81
19. feb 2017

@desza17 tak mozes aj tofu ak lubis. Mne cilli robi problem skosala som aj kajanske korenie no ani to som nevypila. Tak drzim palceky a dame si vediet . Ja mam 3 mrazacikov 🙂

desza17
19. feb 2017

@evelka81 ja chilli prehltam,zapijem vodou,takze v pohode.a plus alchemilku pijem.ja som zajtra 13.dc tak sme skoro narovnako na tom💕👍.som v takom napäti,ze co bude utorok na kontrole.juuuuuj.tesim sa velmi.a do akeho car chodis?vysledky z genetiky a z hemato budem mat koncom mesiaca cca,tak je to tak akurat.

evelka81
19. feb 2017

@desza17 ja chodim do Iscaru v Ba. Genetiku mame ok. S doktorkou sme sa dohodli, ze si budem pichat preventivne clexane . Hematologiu ja budem mat vysledky az o dva mesiace. Keby som sa od oktobra nemusela prosikat o vymenne listky uz som mohla mat vsetko hotove.

desza17
19. feb 2017

@evelka81 ja ked som potratila,pytala som sa od svojej gyn na vysetrenia,ale kdezeeeee,az po dvoch potratoch sa posiela...bolo mi odpovedane😡.potom som sla po dvoch mesiacoch do car na konzultaciu kvoli ketu a,dr mi sam od seba dal aj na genetiku aj na hemato.na repro nie,neviem preco.

evelka81
20. feb 2017

@desza17 ja ma tiez za sebou ale z prirodzeneho tehu potrat a mimomaternicove pri tom mi odstranili vajcovod a mozem otehotniet len cez umele nakolko mam na kazdej strane jeden organ. Drzim teda silno palceky 🙂

katatko351
20. feb 2017

Desza17 ahoj dnesna kontrola sliznice 7,5 mm a v piatok idem na ket, budu mi vkladat 2 embryjka, uz sa tesim🙂

desza17
20. feb 2017

@katatko351 ahooj,na 10.dc mas peknu sliznicu.co teraz beres?

desza17
20. feb 2017

@evelka81 to ma mrzi,ale my sme silneeee,zvladneme to,silno drzim palce.

vrds
20. feb 2017

No, dnes kontrola. Po 6 dňoch injekcii 150ui merionalu nenarástli folikuly. . Zdvihla mi dávku na 225ui. A v stredu sa uvidí. No ja ale neviem. Je tu niekto kto mal takýto priebeh? Vie niekto poradiť? Ako ďalej? Je dosť možné že k odberu ani nepríde. Máte s tým niekto skúsenosť?

katatko351
20. feb 2017

@desza17 dnes je ta sliznica na 13dc, okrem estrimaxu neberiem nic. Ty ides na kontrolu zajtra, prajem ti aby si mala peknu sliznicu aj ty🙂🙂

desza17
20. feb 2017

@katatko351 ahaaaa,ja som tekvica,to si piatok bola 10.dc😆zajtra sa ozvem,ako som dopadla a dakujeeeem.

elis14
20. feb 2017

@vrds ahoj ja som mala tiez ten isty problem nerasti mi a ked sa aj rozbehli tak uplne pomalicky ale doktor mi kazal rozpravat sa snimi a nakoniec v den odberu som mala 14 zrelych vajicok co tri dni pred odberom mi doktor povedal ze to vyzera iba na 2-3 pekne ...musis verit v to ze dorastu 🙂

vrds
20. feb 2017

@elis14 vazne? ja som uz dnes stratila nadej. brucho mam napuchnute ze az a dost prekvapivo mi povedala ze rastu pomaly... tak to ma fakt dooost prekvapilo. :( myslis ze je este sanca aby napr. piatok bol odber?
diky

takaaa
20. feb 2017

@vrds akej velkosti mas tie folikuly na 6ty den? Ja som mala podobny problem ked som stimulovala 150 gonalom. Mala som potom iba 2 zrele vajicka.

vrds
20. feb 2017

@takaaa no to neviem. Nehovorila mi. 😤 Ja mám veľa folikulov ale malé. Povedala že to môže do stredy ešte poskočiť. A cítim v podbrušku napätie a teplo, tak snáď sa niečo deje. A ako si potom dopadla? Zvýšili ti dávky alebo ponechali, keď si mala nakoniec 2 vajíčka zrelé?

elis14
20. feb 2017

@vrds ja som bola v sobotu na sone a mala som vhodne len 2 a utorok som mala opu a bolo ich 14 ..takze podla mna je sanca ze sa vsetko zlepsii treba verit 🙂

vrds
20. feb 2017

@elis14 no skvele, dala si mi nadej, ze to nebudem musiet opakovat. lebo je to des :(
dakujem
dnes to berem 6 den. tak uvidime

evelka81
20. feb 2017

@desza17 ved toto zvkadneme to neboj 🙂

desza17
20. feb 2017

@evelka81 jasneeeee ze ano,zajtra ideme naplanovat ket,tak som napäta,dufam ze bude vsetko ok.

sofia1
20. feb 2017

@desza17 moc ti drzim palce!