Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@henika14 gratulujeeeeem :😘👍🤰:šetri sa moja
@desza17 ja mam kontrolu zajtra a tiez som zvedava ci mi to znova neodlozia. Pijem aj sojove mlieko a ribezlove vino. Zajtra som 10 den tak drzim ti palceky🙂 absolvovala si aj reprodukcnu imunologiu? Ja nie a 27 som objednana na hematologiu tiez som prosikala o vymenny listom niekolko mesiacov vlastne od oktobra.
Ahojte prosím vás, zacala som si pichat decapeptyl. Po prvej riadna modrina 🙂 Ale chcela by som sa opýtať, pichali ste si raz na jednu raz na druhu stranu alebo len na jednu? Na konzultacii bolo strašne vela informácií 🙂 a priblizne na ktore miesto ste si to pichali /od pupka/ ??? 🙂 Ďakujem.
@kaca1985 ahoj ja som to radsej striedala lebo obcas som mala malicku modrinku 😊 pred vpichom som si potrela miesto ladom potom to tak nebolelo a treba si nazbierat kozu a az potom pichnut 😊 asi 5 cm od pupka tam som mala trosku suncicku tak tam to islo dobre 😂drzim palceky aby sa to podarilo 🤗
@misiatkooo moc ďakujem. Ja si miesto potieram alpou, pred aj po.ja mam suncicky trosku vias tak v tom nie je problem 🙂 🙂 a tých 5 cm je smerom dolu predpokladam a potom do strán áno?
@desza17 nam genetiku zakladnu urobili v centre. Urobili mi aj na tombofilne mutacie mala som negat ale vsetko len zakladne odbery. Preto chcem take poriadne. Soja obsahuju prirodny estrogen citala som tu niekde na fore, ze ho baby beru tiez na zlepsenie sliznice. Beriem aj vitamin E rano a vecer 400 , zinok, kyselinu listovu. Na estrimax som vobec nereagovala naopak bolo to este horsie. Teraz som brala letrozol 5 dni.
@evelka81 ja chilli prehltam,zapijem vodou,takze v pohode.a plus alchemilku pijem.ja som zajtra 13.dc tak sme skoro narovnako na tom💕👍.som v takom napäti,ze co bude utorok na kontrole.juuuuuj.tesim sa velmi.a do akeho car chodis?vysledky z genetiky a z hemato budem mat koncom mesiaca cca,tak je to tak akurat.
@evelka81 ja ked som potratila,pytala som sa od svojej gyn na vysetrenia,ale kdezeeeee,az po dvoch potratoch sa posiela...bolo mi odpovedane😡.potom som sla po dvoch mesiacoch do car na konzultaciu kvoli ketu a,dr mi sam od seba dal aj na genetiku aj na hemato.na repro nie,neviem preco.
Desza17 ahoj dnesna kontrola sliznice 7,5 mm a v piatok idem na ket, budu mi vkladat 2 embryjka, uz sa tesim🙂
@katatko351 ahooj,na 10.dc mas peknu sliznicu.co teraz beres?
No, dnes kontrola. Po 6 dňoch injekcii 150ui merionalu nenarástli folikuly. . Zdvihla mi dávku na 225ui. A v stredu sa uvidí. No ja ale neviem. Je tu niekto kto mal takýto priebeh? Vie niekto poradiť? Ako ďalej? Je dosť možné že k odberu ani nepríde. Máte s tým niekto skúsenosť?
@desza17 dnes je ta sliznica na 13dc, okrem estrimaxu neberiem nic. Ty ides na kontrolu zajtra, prajem ti aby si mala peknu sliznicu aj ty🙂🙂
@katatko351 ahaaaa,ja som tekvica,to si piatok bola 10.dc😆zajtra sa ozvem,ako som dopadla a dakujeeeem.
@vrds ahoj ja som mala tiez ten isty problem nerasti mi a ked sa aj rozbehli tak uplne pomalicky ale doktor mi kazal rozpravat sa snimi a nakoniec v den odberu som mala 14 zrelych vajicok co tri dni pred odberom mi doktor povedal ze to vyzera iba na 2-3 pekne ...musis verit v to ze dorastu 🙂

@katatko351 podrastie neboooj,daj si kazdy vecer pohar cerveneho vinka na prekrvenie sliznice,alebo chilli,ja ho papam 3xdenne👍😃😉ja idem utorok rano,tak sa neviem dockat na kedy naplanujeme ket.