icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

desza17
22. feb 2017

fuu to ti neviem povedat,ale skus si o tom poprecitovat,ja to jem v cykle pred vkladom.

rogiii
Odpoveď bola odstránená
katatko351
22. feb 2017

@desza17 rano pred ketom nevkladat ale spapat😉

desza17
22. feb 2017

@rogiii aj ja tebe,pa pa

vrds
22. feb 2017

tak mile damy, radte. v piatok folikul 8mm, pondelok tiez, pondelok mi zvysili davky na 225iu, a dnes streda, opat folikuly 8mm. tak preco nerastu?????????????
mate s tym niekto skusenost? nejaka rada??????

19martinka89
22. feb 2017

Ahojte ja som ešte len pred začiatkom mam schvalené umele oplodnenie a čakám na lieky dáke tipy a rady??A malá pod otázočka koľko € si mám nachistať ?vie niekto poradiť ? viem že to nieje o peniazoch len sa chcem pripraviť. ďakujem

desza17
22. feb 2017

@19martinka89 ahoj,prajem vela,sily nic to nieje uvidis.do akeho car chodis?co sa tyka peniazkov,to je velmi individualne,zalezi kolko budes mat vajicok,kolko sa oplodni,metodu oplodnenia aku zvolite,predlzenu kultivaciu,kolko budete mrazit atd atd,je to tazko povedat,naozaj.nas to vyslo cez 2000e ale ja som mala 30vajok😃.v pripade otazok ma kludne kontaktuj,drzim palce.

katatko351
22. feb 2017

@desza17 pred ketom sa progesteron nevklada ale dava sa ustami aspon v gyn five je to tak🙂

19martinka89
22. feb 2017

@desza17 cez môjho gynekologa to riešim cez gynpor (na Sliači) a ten spolupracuje s gynfiv.

vrds
22. feb 2017

@19martinka89 no aspon 1500. zalezi na tom co vsetko si pomimo date robit, ISCI, MACS, predlzena kultivacia, geneticke vysetrenia? zalezi na vas....
lieky aj ked su schvalene, tak sa za ne doplaca..100€ a vyssie.

henika14
22. feb 2017

@takaaa ahoj ano bola som na sone podla dr som 5tt+5 bolk vidno iba gestacny vak zatial bez plodu ale ja si myslim ze bolo este skoro na sono...hcg bolo 570 ☺ tak snad to bude dobre uz...dalsie sono 1.3. 😉

aluska1404
22. feb 2017

@vrds Mne sa minul stalo tiez ze sa zadtavil rast ja si myslim ze u mna to bolo zmenou liekov alw potom dorastli len som o 5 dni musela dlhsie davat injekcie.A mne uz nemali co zvysit nakolko mi davalu 300 jednotiek .A nakoniec boli dve kvalitne blastocisty ale tehu som neostala tak bud v klude treba vela pit vody az 4 litre vody

vrds
22. feb 2017

@aluska1404 ano to pijem stale, odkedy som zacala pichat injekcie. ja si budem uz merional musiet kupit za hotove, lebo som mala 3 balenia, a vsetky 3 som uz vybrala, resp. doberem piatok. kolky den ti zvysili davku na 300iu? a kolko dni si si pichala dokopy? ja som z toho hotova :(

aluska1404
22. feb 2017

@vrds No ja som od zaciatku mala 300 a na 13den sa mi rast stopol.a o tri dni stale to iste.O nic viac tak nakoniec som stimulovala az 18 dni pri kratkom protokole.O dva tyzdne zacinam druhe ivf predpisane mam to iste ja si myslim ze aj stres to bol .Ja teraz budem mat iba menopur.Pred tym som mala 4 krabicky menopuru a dve merionalu.a tri diferelinu

aluska1404
22. feb 2017

@vrds
Nebud smutna uvidis ze to dobre dopadne ty si kolky den ?Hlavne nestresuj neboj dorastu urcite aj ja som sa bala ale to je normalne urcite podrastu ja som im aj dohovarals potom uz a aj tak este o tri dni dlhsie som pichala.Myslim ze pri kratkom pichat 18 dnu je vela ale co uz.Vwdia co robia🙂

vrds
22. feb 2017

@aluska1404 fuuuuuuuuuuuu no to je moc... :(
no ja cakam do piatku. a uvidi sa ako dalej. docitala som sa ale ze merional mozem brat az 4 tyzdne. tak uvidime nakoniec ako to dopadne. dnes som bola velmi nahnevana.. je mi z toho tazko.
dufam ze ti to teraz dopadne dobre. nam obom 🙂

vrds
22. feb 2017

@aluska1404 ja som dnes 8den pichania injekcii. povodne som bola nastavena na 10 dni ale ocividne to bude ovela viac. len citim to brucho, ako ma to boli, taha, obcas pichne, som obrovska, brucho napuchnute. pijem ako blazniva, tak to sa mi vzdy ulavi....
aj vysetrenie ma bolelo dnes. :( uplne tlaky. nechce sa mi verit ze nic nenarastli.

takaaa
22. feb 2017

@henika14 supeer 5+ 5 to sedi ☺ aj u mna bolo vidiet iba gestacny vak. Myslim, ze nase bublinky su rovnako stare ☺ uz ti ustalo to krvacanie? Drzim prsty na 1.3. Ja idem teraz v piatok. 🙏 ☺

aluska1404
22. feb 2017

@vrds No to je normalne to tahanie pichanie a taka nafuknuta ale stoji to za to robime to pre nakrajsiu a najlepsiu vec.Drzim palce urcite podrastu neboj.Ja viem ze to cloveka sklame uz si mysli ze 14 den bude odber a ked ti povedia ze este nie tak je to nie je priemne pocut tiez som mala z toho nervy.Ale teraz uz s tym ratam ze to bude dlhsie a uvidime co a ako dufan ze zabojuju a dufam ze vajicka budu kvalitne.To je najpodstatnejsie🙏🙂

henika14
22. feb 2017

@takaaa ano krvavanie uz prestalo nastastie 😊 dakujem aj ja tebe na piatok napis potom ako si dopadla... ☺😉

vrds
22. feb 2017

@aluska1404 oh, ďakujem za veľmi povzbudivé slova. Teraz som mala felinoterapiu. Môj kocúr prišiel s ľahol mi na brucho zohrieval 10minut. Normálne sa mi uľavilo. Asi niečo na tom bude. Uvidím piatok, snáď príde k nejakému posunu. Rozmýšľam že ostanem týždeň na PN . Už som dosť napuchnuta, tak chcem mat kľud a všetko mi je tesne :(

aluska1404
23. feb 2017

@vrds Urcite ak sa ti da tak je dobre odpocivat ja som mala tiez volno s teraz budem chodit do prace pokial budem v pohode tak sa drzkaj a daj vediet info uecite ze podrastu a bude vsetko dobre

henika14
23. feb 2017

@takaaa a tebe dr co povedal nato ze vidnk iba gestacny vak?moj nebol nejaky optimisticky... 😕 ale HCG stupa tak snad to bude dobre...

takaaa
23. feb 2017

@henika14 ja som sa vela nedozvedela, pravdu ti poviem. Sono trvalo iba par sekund. Takze neviem ani akej velkosti boli tie vaky a ci v nich nieco bolo. Ani som to na obrazovke nevidela, ani na dalsiu krv ma neposlali. Pevne dufam, ze vsetko je v poriadku, kedze nic ine mi nebolo povedane. Ja si aj myslim, ze by to bolo aj prilis priskoro robit uzavery v takom vcasnom stadiu, preto ma aj zavolali na dalsie sono o tyzden neskor. Je to nekonecny pribeh... najprv sa stresujeme so stimulaciou, potom s odberom, potom s vkladom, potom 2 nekonecne dlhe tyzdne cakania, potom krv, potom ultrazvuk. Jeden, dalsi,..... a ked sa to nakoniec narodi tak stres do konca zivota 🙂 ale pozitivny 😍

henika14
23. feb 2017

@takaaa no veru nekonecny pribeh...ja uz tam chodim ako na klavir...ale nech robime to pre nase bublinky malicke 😍😘...
zajtra potom napis ako si dopadla...drzim palce 👍

katatko351
24. feb 2017

@desza17 ahoj ja cakam prave na transfer za hodinkku to bude dufam ze to dobre dobre dopadne drz mi palce vopred dakujem. 🙂

desza17
24. feb 2017

@katatko351 jasneee ze drziiiim,vsetko dopadne dobre.

henika14
24. feb 2017

@takaaa ahoj no ako dopadlo sono?☺

desza17
24. feb 2017

@katatko351 no ako?uz lezkas s nohami hore?uz je maly kozmonaut v brusku💞👍😉👶

sofia1
24. feb 2017

@desza17 silno silno dufam,ze tam pekne zostane 9 mesiacikov.drz sa😘