Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@desza17 ked si mala uz blastocystu tak tiez si myslim ze mozes aj skor, ja mam vlozene 2 ale len 3 dnove. Minule ked som bola tehu tak mi 2 ciarky ukazalo az 12 den
@takaaa dakujem krasne🙂
@katatko351 verim ze to vyjde,ine si ani nepripustam.a tebe tiez silnooo drzim palceky
Neviete niektora mne sa prestali vyvijat vajicka vravela,ze nemaju blastocystu nemala to niektora vdaka
@haannkarok 2017 je proste naaaaas👶😍😉
@desza17 ano moja mala som mrazacikov styroch , ET bol uspesny len odislo babo, a potom som hned isla na KET -neuspesne , 2. KET neuspesne. tak idem znova do toho :/ ale dufam ze uz uspesne 🙂 mam minimalnu stimulku SOFT. buduci tyzden zacinam brat lieky a injekcie. a tebe drziiim moc palce , davaj na Vas pozor 🙂 vsetky co sme tu musime to dat uz a dotiahnut do uspesneho konca 🙂
@misiatkooo ako si dopadla na sone?
@takaaa Ahoj tak je tam jeden krpcek uz nam bilo srdiecko bol to nadherny pocit 😍❤ a 4mm mame o 2 tyzdne znova kontrola tak dufam ze bude vsetko v poriadku. Len mi vobec nechuti jest 😥
@misiatkooo jeeej,super spravicky,drzkajte sa
@desza17 dakujem krasne aj tebe drzim palceky nech sa to podari a dotiahnes to do uspesneho konca 🤗😊 urcite nas informuj verim ze tento krat bude vsetko v poriadku 😊
@misiatkooo v to verim aj ja a zo srdca dakujem💞
Dievčata stalo sa vam niektorej ze ste si na papieri nasli kusok z progesteronu?vkladala som pred ca 2hodkami,bola som nedavno na wcku a na papieri kusok z obalu progesteronu😕som sa zlakla.

@katatko351 ja asi uz pondelok,to je 7.dpt.ale este uvidim.