icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

desza17
27. feb 2017

@katatko351 ja asi uz pondelok,to je 7.dpt.ale este uvidim.

katatko351
27. feb 2017

@desza17 ked si mala uz blastocystu tak tiez si myslim ze mozes aj skor, ja mam vlozene 2 ale len 3 dnove. Minule ked som bola tehu tak mi 2 ciarky ukazalo az 12 den

katatko351
27. feb 2017

@takaaa dakujem krasne🙂

desza17
27. feb 2017

@katatko351 verim ze to vyjde,ine si ani nepripustam.a tebe tiez silnooo drzim palceky

minimoje
27. feb 2017

Neviete niektora mne sa prestali vyvijat vajicka vravela,ze nemaju blastocystu nemala to niektora vdaka

haannka
27. feb 2017

@minimoje ze vajicka nemaju blastocystu?! To urcite nemohla povedat. Blastocysta je 5.dnove embryjko. Nemyslela si ze sa ti embryjka prestali vyvijat skor ako sa dostali do stadia blastocysty?

haannka
27. feb 2017

@desza17 drziiiiiim dilno palce 😉

haannka
27. feb 2017

@desza17 ze dilno 😂. Silnooooo.

desza17
27. feb 2017

@haannka dakujeeem😉

haannka
27. feb 2017

@desza17 ja uz by som tak chcela tiez byt aspon v stadiu cakania este lepsie tehulkovania...som ti v pataaach 😉

desza17
27. feb 2017

@haannka a kedy ma dozenies?teraz ta co cakaaaa?prideme spolu do vytuzeneho ciela💟😆

minimoje
27. feb 2017

@haannka dakujem kráaaaasne xa odpoved do 3 dna bolo vsetko super a 5 den vyzerali vajicka ako na 4 a vravela,ze tam nebola ta blastocysta ale uz ked si mi to vysvetlila chapem ...a newes ako potom riesi dalej dalsie ivf ked pri prvom zlyhaju vajicka vdaka

haannka
27. feb 2017

@desza17 teraz ma na ms caka stimulovanie...cca o 2 tyzdne...teraz mam nasadenu antikoncepciu na jeden mesiac.

haannka
27. feb 2017

@minimoje ahoj...to je individualne...kazde ivf je ine...zalezi na kvalite vajicok. Ja som napriklad pri 2.ivf mala 6 oplodnenych a iba 2 sa dozili 5.dna (blastocysty), z jednej mame syna...no pri 3.ivf sme mali tiez 6 oplodnenych a 5.dna sa nedozilo ani jedno embryjko 😢

desza17
27. feb 2017

@haannka tentokrat to dopadne ovela lepsie,silno drzim palce

haannka
27. feb 2017

@desza17 😚😙😚

desza17
27. feb 2017

@haannkarok 2017 je proste naaaaas👶😍😉

desza17
27. feb 2017

@miskab ahoj,a neda mi,sa ta neopytat,preco podstupujes dalsie ivf?ved v decembri po neuspesnom ket si mala este dve mrazaciky,ci?😢

miskab
27. feb 2017

@desza17 ano moja mala som mrazacikov styroch , ET bol uspesny len odislo babo, a potom som hned isla na KET -neuspesne , 2. KET neuspesne. tak idem znova do toho :/ ale dufam ze uz uspesne 🙂 mam minimalnu stimulku SOFT. buduci tyzden zacinam brat lieky a injekcie. a tebe drziiim moc palce , davaj na Vas pozor 🙂 vsetky co sme tu musime to dat uz a dotiahnut do uspesneho konca 🙂

desza17
28. feb 2017

@miskab aha,rozumiem.silno ti teda drzim palceky,urcite to dame,niet o tom pochyb💟👶

minimoje
28. feb 2017

@haannka aha takze ked teraz sa nedozilu tak nabuduce to moze but ine??? Vies ja vtom noesom neako zbehla ale vdaka za vysvetlenie mno podla mna aj velmi slabo namna zaberala stimulka vravela doc,ze ked sa nepodari da inu liecbu mno ja knej uz nechcem ist

haannka
28. feb 2017

@minimoje a ku komu chodis? Jasne ze nabuduce to moze byt uplne ine...kazdy cyklus je iny...drzim palce nech sa zadari co najskor 😉

takaaa
28. feb 2017

@misiatkooo ako si dopadla na sone?

misiatkooo
28. feb 2017

@takaaa Ahoj tak je tam jeden krpcek uz nam bilo srdiecko bol to nadherny pocit 😍❤ a 4mm mame o 2 tyzdne znova kontrola tak dufam ze bude vsetko v poriadku. Len mi vobec nechuti jest 😥

nakup_primark
Odpoveď bola odstránená
desza17
1. mar 2017

@misiatkooo jeeej,super spravicky,drzkajte sa

misiatkooo
1. mar 2017

@desza17 dakujem krasne aj tebe drzim palceky nech sa to podari a dotiahnes to do uspesneho konca 🤗😊 urcite nas informuj verim ze tento krat bude vsetko v poriadku 😊

desza17
1. mar 2017

@misiatkooo v to verim aj ja a zo srdca dakujem💞

desza17
1. mar 2017

Dievčata stalo sa vam niektorej ze ste si na papieri nasli kusok z progesteronu?vkladala som pred ca 2hodkami,bola som nedavno na wcku a na papieri kusok z obalu progesteronu😕som sa zlakla.

evca8285
1. mar 2017

@desza17 mne sa to stava casto, ze na toaletaku najdem aj vacsi kus z progesteronu... v podstate od kedy ho beriem a to uz je teda peknych par tyzdnov...