icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

vierocka888
2. mar 2017

@vrds o MACS som este nepocula, idem si daco nastudovat. Dakujem ti za odpoved. A co sa tyka ceny, kolko vam povedali za vsetky tieto ukony? Kludne napis IP 🙂

desza17
2. mar 2017

@katatko351 ahoj,ako sa citis?

vrds
2. mar 2017

@oliva001 presne tak isto a potvrdila mi to dr. Mne je zle od žalúdka, mám zapchu, pevne tvrdé brucho a tiež nafúknutá :(

oliva001
2. mar 2017

@vrds dokelu. Odložili ti et? Mne nie je zle, ani zapchu nemám, len takú ťažobu v bruchu. Povedali mi, ze ohss určite spoznam keď bude, vraj je to na nevydržanie... dúfam ze to ešte zabijem a bude to v poho 😒

desza17
2. mar 2017

@vrds presne toto som aj ja mala,ta zapcha,no katastrofa.potom to odislo ked prisla ms,jest vela vela bielkovin a pit vela vela vody.

vrds
2. mar 2017

@desza17 a kedy došla ta ms? Po koľkých dňoch ?

vrds
2. mar 2017

@oliva001 nie, neodložili. Dali sme PK a čakáme n genetiku potom. Tak mám 3 týždne čas

katatko351
2. mar 2017

@desza17 ahojky so mnou sa nic nedeje uz som 7 den po a ziadne priznaky ani keby som na vklade nebola. A ty ako ?

desza17
2. mar 2017

@vrds mne na 14.den od opu

desza17
2. mar 2017

@katatko351 dnes si 6.dpt..den vkladu sa nepocita😉.ani tie prve dni si nic nepocitovala?testik nelaka?ja asi skusim pondelok to budem 7.dpt. som v napäti.

miskab
2. mar 2017

@desza17 Dakujem aj ja tebe drzim palce nech je vsetko o.k drz sa a davaj pozor na vas ty uz si tehulka a ja budem za chvilku 🙂

desza17
2. mar 2017

@miskab ano ano presne tak👍😆😍,onedlho si budeme vymienat tehu skusenosti.tesiiiiim sa

sofia1
2. mar 2017

@desza17 uz sa tesim na // drzim vam silno palce

katatko351
2. mar 2017

@desza17 necitila som nic ani tie prve dni je to dake divne, testik laka ale skusim este vydrzat do pondelka to budem 10 den. A ty si v prve dni nieco pocitovala?

desza17
2. mar 2017

@katatko351 ja som aj pri prvom kete aj teraz mala silnu migrenu,a vcera rano ma prehnalo.dnes som uz ok.tak pondelok testujeme spolu?👍😉

katatko351
2. mar 2017

@desza17 ja si zase pametam ze predtymto ma pobolievali vajecniky a fakt teraz vobec nic. Tak budeme testovat spolu, super 👍

desza17
2. mar 2017

@katatko351 super,tesim sa a zaroven drzim palce aj na nohach👍😉💞

katatko351
2. mar 2017

@desza17 aj ja drzim palce👍🍀

sofia1
2. mar 2017

@desza17 ja som bola na genetike prve vysl.AFP vsetko ok.

desza17
2. mar 2017

@sofia1 supeeer,tak uz len prijemne tehulkovanie zelam💕

sofia1
2. mar 2017

@desza17 hej ale este v 16tom budú tie iste robit.tak dúfam budu dobre,trisomy nemusim zatial absolvovať😊

desza17
2. mar 2017

@sofia1 jasneee ze budu,o tom niet pochyb😉💞

segab090
3. mar 2017

ahojte kocky, tak aj ja som mala mat tento mesiac vklad, no bohuzial mi vcera stopli stimulku v 6 DC na usg boli foliky ale vraj nedostatocne velke no a z krvi zistili ze nereagujem na hormony. mala som dlhy protokol diphereline + fostimon 150 UI. vcera som to riadne oplakala. zatial je to nase prve IVF. mate niektora podobne skusenosti??? inak nechapem preco nereagujem na tie hormony. ☹ a foliky nerastu. pred ivf ked som chodila na folikomertiu tak som mala pravidelnu ovulku folikul pekne rastol az do 22-23 mm tak som davala tomu dost velku sancu ze predsa ked do seba picham tie hormony malo by to byt lepsie. No opak bol pravdou.

oluska9
3. mar 2017

Ahojte ostal mi #pregnyl 5000IU, #menopur 600IU 525jednotiek a #diphereline 0,1mg 3 ampulky. Ak mate niektora zaujem piste

evca8285
3. mar 2017

Ahojte beriem progesterone 3x denne 1 tabletku a na obed som sa zbadala, ze som rano uplne zabudla vziat. Stalo sa to niektorej?

dena22
3. mar 2017

@segab090 mozno by bola pre teba lepsia ina stimulka a najmä samotny fostimon je podla mna o nicom. Zväcsa sa ukazuje ako efektivna stimulka kombinacia Folikulostimulacneho (FS) hormonu z luteizacnym (LH) hormonom. Najcistejsie preparaty su Gonal (FS) a Luveris (LH). LH je rovnako dolezity, pretoze prispieva k dozrievaniu folikov, co bude tvoj pripad. Foliky si mala,len male. Potrebujes, aby dozreli a dorastli do pozadovanej velkosti. V prirodzenych cykloch to u teba funguje, ale dipherelinom ti vyradili tvoje hormony, aby mohli manipulovat s hormonalnou stimulaciou. Poinformuj sa. Osobne som dosiahla s touto kombinaciou najlepsie vysledky. Drzim palce, hlavu hore, netrap sa, radsej nech sa to stoplo, akoby ta uspavali kvoli jednemu ci dvom folikom. Nabuduce to uz bude urcite lepsie. 🙂

kaca1985
3. mar 2017

Prosím vás, ako sa pichá pregnyl? 🙂 v krabicke su len take dve ,,ampulky,, 🙂 dakujem

vierocka888
4. mar 2017

Tak... vcera sme boli na konzultacii. Uplne ma doktor sokoval ked povedal, ze mam PCO 😲 vzdy som si myslela ze zeny s PCO mavaju nepravidelnu MS, nemavaju ovulaciu.... a ja mam cyklus ako hodinky, ovulujem kazdy mesiac 😨 uplne ma to vykolajilo. Je tu niektora z vas, co mala takuto diagnozu a podarilo sa jej otehotniet INSEMINACIOU alebo vyhradne IVF? Dakujem vam kočky 😘

desza17
4. mar 2017

@vierocka888 ahoj,ja mam pco,ale snim aj spojene vsetky priznaky..nepravidelne cykly,anovulaciu,inzulin.rezistenciu,nadvahu,...u nas jedine ivf.v tvojom pripade kedze mavas aj ovu si myslim ze by sa malo podarit aj IUI,drzim palce.

vierocka888
4. mar 2017

@desza17 dakujem za odpoved 🙂
No nadvahu mam aj ja, ale inak ziadne ine prejavy. Tak sa modlim aby nam to vyslo 🙂