Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@katatko351 ahoj,ako sa citis?
@desza17 ahojky so mnou sa nic nedeje uz som 7 den po a ziadne priznaky ani keby som na vklade nebola. A ty ako ?
@katatko351 dnes si 6.dpt..den vkladu sa nepocita😉.ani tie prve dni si nic nepocitovala?testik nelaka?ja asi skusim pondelok to budem 7.dpt. som v napäti.
@desza17 necitila som nic ani tie prve dni je to dake divne, testik laka ale skusim este vydrzat do pondelka to budem 10 den. A ty si v prve dni nieco pocitovala?
@katatko351 ja som aj pri prvom kete aj teraz mala silnu migrenu,a vcera rano ma prehnalo.dnes som uz ok.tak pondelok testujeme spolu?👍😉
@desza17 ja si zase pametam ze predtymto ma pobolievali vajecniky a fakt teraz vobec nic. Tak budeme testovat spolu, super 👍
@katatko351 super,tesim sa a zaroven drzim palce aj na nohach👍😉💞
@desza17 aj ja drzim palce👍🍀
ahojte kocky, tak aj ja som mala mat tento mesiac vklad, no bohuzial mi vcera stopli stimulku v 6 DC na usg boli foliky ale vraj nedostatocne velke no a z krvi zistili ze nereagujem na hormony. mala som dlhy protokol diphereline + fostimon 150 UI. vcera som to riadne oplakala. zatial je to nase prve IVF. mate niektora podobne skusenosti??? inak nechapem preco nereagujem na tie hormony. ☹ a foliky nerastu. pred ivf ked som chodila na folikomertiu tak som mala pravidelnu ovulku folikul pekne rastol az do 22-23 mm tak som davala tomu dost velku sancu ze predsa ked do seba picham tie hormony malo by to byt lepsie. No opak bol pravdou.
Ahojte ostal mi #pregnyl 5000IU, #menopur 600IU 525jednotiek a #diphereline 0,1mg 3 ampulky. Ak mate niektora zaujem piste
Ahojte beriem progesterone 3x denne 1 tabletku a na obed som sa zbadala, ze som rano uplne zabudla vziat. Stalo sa to niektorej?
@segab090 mozno by bola pre teba lepsia ina stimulka a najmä samotny fostimon je podla mna o nicom. Zväcsa sa ukazuje ako efektivna stimulka kombinacia Folikulostimulacneho (FS) hormonu z luteizacnym (LH) hormonom. Najcistejsie preparaty su Gonal (FS) a Luveris (LH). LH je rovnako dolezity, pretoze prispieva k dozrievaniu folikov, co bude tvoj pripad. Foliky si mala,len male. Potrebujes, aby dozreli a dorastli do pozadovanej velkosti. V prirodzenych cykloch to u teba funguje, ale dipherelinom ti vyradili tvoje hormony, aby mohli manipulovat s hormonalnou stimulaciou. Poinformuj sa. Osobne som dosiahla s touto kombinaciou najlepsie vysledky. Drzim palce, hlavu hore, netrap sa, radsej nech sa to stoplo, akoby ta uspavali kvoli jednemu ci dvom folikom. Nabuduce to uz bude urcite lepsie. 🙂
Prosím vás, ako sa pichá pregnyl? 🙂 v krabicke su len take dve ,,ampulky,, 🙂 dakujem
Tak... vcera sme boli na konzultacii. Uplne ma doktor sokoval ked povedal, ze mam PCO 😲 vzdy som si myslela ze zeny s PCO mavaju nepravidelnu MS, nemavaju ovulaciu.... a ja mam cyklus ako hodinky, ovulujem kazdy mesiac 😨 uplne ma to vykolajilo. Je tu niektora z vas, co mala takuto diagnozu a podarilo sa jej otehotniet INSEMINACIOU alebo vyhradne IVF? Dakujem vam kočky 😘
@vierocka888 ahoj,ja mam pco,ale snim aj spojene vsetky priznaky..nepravidelne cykly,anovulaciu,inzulin.rezistenciu,nadvahu,...u nas jedine ivf.v tvojom pripade kedze mavas aj ovu si myslim ze by sa malo podarit aj IUI,drzim palce.
@desza17 dakujem za odpoved 🙂
No nadvahu mam aj ja, ale inak ziadne ine prejavy. Tak sa modlim aby nam to vyslo 🙂

@vrds o MACS som este nepocula, idem si daco nastudovat. Dakujem ti za odpoved. A co sa tyka ceny, kolko vam povedali za vsetky tieto ukony? Kludne napis IP 🙂