Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@katatko351 zajtra testujes?
@desza17 ano ano testik uz kupeny, ale mam zleho tusaka, pocity, priznaky...vobec ziadne. Ty si ako na tom ?
@katatko351 aj tu horiiime nedockavostou 😉
@haannka mne to bohuzial nevyslo, testik snehobiely😢
@katatko351 nadej umiera posledna,uvidime z krvicky💟
@katatko351 este to nezahadzuj...ktory si den po et?
@haannka 10 den po ket
Baby mali ste niektore po transfere spinenie?som 7.dpt
@desza17 ahoj ano ja som mala velmi ma to vystrasilo ale bolo to len jednorazove a preslo to. Nestresuj sa zbytocne tento krat sa to podari verim tomu 😊
@misiatkooo a ako vyzeralo to tvoje spinenie?ja som mala na papieri taky krvavy soplik a teraz uz len take hnedkaste spinenie,brucho ma boli ako pred ms.rano som mala duška na,teste,tak som bola stastna a teraz toto.
@desza17 ja som mala take hnede spinenie soplikove a v tom bolo trosku krvy. Mne dr potom poradila ze ked zacne spinenie kludne si mozem vkladat az 3 tabletky denne tak ked tak vyskusaj. Ja som mala to spinenie na 9 den od vkladu ale test uz potom kazdym dnom krasne tmavol. Neboj nic prejde 😊
@desza17 7 den od vkladu som mala takehoto ducha
@misiatkooo ja vkladam progesteron 200ku,rano a vecer po jednej,neviem akoby som mala zvysit,rano zavolam do car.uz to ustava
@desza17 mne povedala ze kludne mozem aj 3 krat denne. Ved zavolaj a uvidis co ti povedia budem drzat palceky 😊
@misiatkooo kde si chodila?

@haannka dúšik sa rysuje,uvidim zajtra💗