icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

desza17
6. mar 2017

@dena22 rano zavolam do car,a uvidim,snad to prejde.

misiatkooo
6. mar 2017

@desza17 do Martina 😊

dena22
6. mar 2017

@desza17 si po KET alebo ET?

desza17
6. mar 2017

@misiatkooo aj ty?a komu si volala?spinenie preslo

misiatkooo
6. mar 2017

@desza17 aj ja 😊 boze to uz neviem mne to za chvilku preslo tak som si nakoniec vkladala normalne 2x denne ze aj do 12tt si to budem musiet takze sa tesim 😂

desza17
6. mar 2017

@dena22 po ket.teraz som bola na wc a uz bol papier cisty.

dena22
6. mar 2017

@desza17 to som rada, aj za to, ze je to KET, nebojkaj, to tam mas aj zlte teliesko po KET, cize podla mna staci troska pomoct progesteronom, a telicko pochopi, ze je tehu a uz bude svetazit.

desza17
6. mar 2017

@dena22 mam aj tak volat zajtra do car?

desza17
6. mar 2017

@dena22 preco je ket lepsi?

desza17
6. mar 2017

@misiatkooo nechcem otravovat priamo krajkovica

dena22
6. mar 2017

@desza17 ako pisem, zostalo ti po ovulacii zlte telisko, to bude prvy trimester produkovat progesteron, v stvrtom mesiaci tuto funkciu prebera uz placenta. Pri ET ti odsaju secko, neostane ani folikul na vytvorenie zlteho telieska.
Pozri zavolaj, pre svoj klud, ze si informovala, ale aj tak by som zvysila progesteron.

desza17
6. mar 2017

@dena22 myslis ze si mam dat tri x denne 200ku?uz bol papier cisty.ale brucho boliii,ako pred ms.

dena22
6. mar 2017

@desza17 daj si tak zlatko, 3 x 200. Aj brusko ta prestane boliet. Progsteron neublizi, neboj. Ved telo si ho bude produkovat coskoro samo. Mne dokina po KET kazala z fleku 3 x 200, a ja si k tomu este picham do svalu 1x denne Prolutex, to je tiez progesteron. Ale ja som extremny pripad. Ja mam oslabenu funkciu zlteho telieska a kratke cykly.

korienok16
6. mar 2017

Ahojte beta Hcg mi vyslo 0,46UI/l. viete niekto ci je to pozitiv.alebo negat.Prisiel mi vysledok sms_kou a az zajtra budem volat do centra lebo uz je teraz neskoro.Dakujem

dena22
6. mar 2017

@desza17 beries nieco na imunitu? prednison, medrol, dexamed?

segab090
6. mar 2017

@korienok16 skor si myslim ze negativnu ☹ ale mrkni srm http://www.naseporodnice.cz/hladina-hcg-v-krvi-...

korienok16
6. mar 2017

@segab090 este len 10den po vlozeni som tak neviem tu na nete sa neda presne najst,jedni pisu tak,druhi onak

desza17
6. mar 2017

@dena22 nie vobec nic take neberem.jedine kyselinu list. A progesteron.cakam na vysledky z hematky,mali mi prist do mesiaca domov a zajtra je mesiac a,este nic😡

dena22
6. mar 2017

@desza17 pi vela cistej vody, ta aj riedi krv a aj pomaha uhniezdeniu, babatko sa skor "prilepi" na vlhku sliznicu vraj

desza17
6. mar 2017

@dena22 vraj aj mineralka je dobra.

yennn
7. mar 2017

Ahojte baby, chcem sa spytat (budem volat do centra samozrejme) - pri kratkom protokole, mali ste niektora od 3.dna Gonal?
Mne dr. predpisala 3 pera - 2x900 +1x450 . Jednotiek si mam davat 325 Na 7-8.den mam ist na kontrolu - na 8.den si miniem naplne, resp. na 9.den by mi uz nezvysila plna davka. To oni hned tam predpisuju nove pera? A potom poobede podla vysledkov mi povedia aku davku si mam dalej pichat? Ci ten gonal tam po tych 7-8 dnoch konci?

renimac
7. mar 2017

@korienok16 určite negatív. Taku hladinu môže mať v tele žena bežne aj bez tehu. Mrzí ma to.

dena22
7. mar 2017

@yennn oni sa po kontrole rozhodnu, akymi davkami budes pokracovat, ako reagujes, ale zvycajne ostava taky preparat, aky je od zaciatku.

yennn
7. mar 2017

@dena22 tomu rozumiem, len mne vlastne teraz doslo, ze dnom kontroly mi ten gonal konci, co sa tyka zasob. Poobede o 15 si mam volat aby mi povedali co a ako, a povodne som myslela ze mi upravia davky toho gonalu, ale ja uz ho vlastne nebudem doma mat vobec. Ak to nie je omyl (co dufam ze nie!) tak je to potom vypocitane tak, ze ten gonal picham len tych 5-6 dni...
Ved ja sa spytam 🙂 Ja len ze keby som nad tym nerozmyslala teraz, a nespytala by som sa na to, tak aby sa mi nestalo, ze mi poobede po kontrole telefonicky povedia "no, tak pokracujeme gonal XY davka" a ja zistim ze uz nemam 😲

dena22
7. mar 2017

@yennn chapem, tak sa poisti vopred. Podla toho, kam chodis, bud nech ti ho rezervuju na klinike, alebo si mozes zohnat aj tu na MK. Radsej si to obvolaj.

desza17
7. mar 2017

@dena22 ahoj,volala som do car,slabe spinenie je v poriadku.mam sa viac setrit,a tbl ostava 2x1 vaginalne.

henika14
7. mar 2017

@desza17 ahoj no ako?čitala som že si začala špiniť,ja som tiež mala špinenie na 7deň,to môže byť uhniezdovanie 🙂 držím ti moc moc palce...robila si si už testík?kedy ideš na krv?

desza17
7. mar 2017

@henika14 ahoj,robila som testiky.vyzera to ok,vcera som sa toho spinenia zlakla,ale uz je to v poriadku.ako vyzeralo tvoje spinenie?

henika14
7. mar 2017

@desza17 no zo začiatku to bolo iba také slabé len na intímku ale potom sa to spustilo ešte v ten deň som začala aj krvácať a trvalo to 6 dní...