Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@desza17 neboj sa urcite to bude ok spinenie este nic neznamena.ta ciarka tam je tak urcite si tehulka. Ja som dnes skusila dalsi test a stale snehobiely ziadny dusik.
@desza17 mam aj ja takeho mikroducha, som sice 12 DPT, vklad 4 dnovej morule, ale take tie uhniezdovacie tlaky som citila az na 9 DPT. Mozno z toho daco moze byt. Manzel to dnes aj odfotil aj urobil negativ, je to tam, ale tak, clovek nikdy nevie...ak je to pozitivne, tak prvy krat po desiatich rokoch zeny.
@desza17 hej po KET. Na krv idem vo stvrtok. testla som rano, ale muz chce nakupit aj ine znacky testov, uvidime. Ja vela pijem zlatko, aj tri litre denne, tak podla mna by mi to cez den neukazalo dobre. Velmi rozriedene by to bolo. U mna je to duch po prvy krat v zivote. Aj zan som vdacna. Ani si nevies predstavit ako. Niekde som tu citala, ze kockam potvrdili tehu z krvi, a pritom v moci bolo to HCG take slabe, ze mali pozitivny test az v 7 tt. Co si o tom myslis? ty si uz tehu bola, mas skusnost.
Ten duch tam naskocil hned, este v tom šere rano v kupelni som ho videla. Skoro som odpadla.
@desza17 napriek progesteronu vo vysokych davkach ma ale vobec nebolia prsia, od zaciatku, som sa aj divila, trosku mam zliazky bolave uprostred, ale boky ma vobec nebolia, ani nemam prsia napnute. Toto je 5 vklad, je pravda, ze prvy KET, predtym vzdy ET, cize som bola po stimulaciach prehormonovana. Mama mi vravi, ze jej nikdy nic pri tehu nebolo. Dokonca v prvom mesiaci aj krvacala slabo. Hovori mi, ze sa nesmiem tolko pozorovat :D
@desza17 no, ale ja mam len ducha a som 12 DPT, ale morule. Dam sem foto, len zatial je v manzelovom PC, aj ten negativ, tak mi ho musi preposlat, ked pride z prace. Ale sak ja urobim test aj zajtra asi. Mne sa to zda slabe, ale tiez som citala, ze kocka mala stale negativny test, a na krvi 400 HCG. Tak ani sa silno netesim, ani to nezavrhujem. V Care mi kazali testovat z moci az na 16 DPT.
@dena22 vcera som mala,na 7.dpt.noa 1.a2.dpt riadnu migrenu a prehnalo ma.idem do banky,do lekarne..samozrejme autom,a potom uz len na gauc.aj v car mi povedali ze setrit sa.inak neviem naco som si robila tento druhy test,len som teraz nepokojna.ja tiez dost pijem,a ked som sla robit test,moč bol skoro priesvitny.
@misiatkooo ahojko,volala som do Mt,tak je to vraj ok,nadalej mam vkladat 2x1tbl,a zas som mala terax troslinku hnede na papieri
@desza17 ahoj no tak vkladaj ako ti povedali a uvidis treba len cakat nic ine ti neostava ale bude to v poriadku uvidis 😊
@desza17 ahoj, ja som vkladala po ET 4x100 utrogestanu ráno a 4tabl.večer..Teraz keď to čítam, tak rozmýšlam,že čo som to mala za dávky 🙂 držím palce 🙂
dievcata, je toto mozne? ja som nakukla na ten test z rana, co som musela skulit a vsakovak natacat test, aby to bola vidno ta druha ciarka, a teraz je ta ciarka normalne vidno, zretelne...hmm..??
@misiatkooo ako si na tom? Ja chudnem, nic mi nechuti. Napina ma aj z cistej vody. Pritom nevraciam. Len mam strasnu nechut a zdviha sa mi zaludok. Rano mi je tak zle od hladu, ze nevladzem dojst ku stolu. Zacala som si nastavovat budik skoro rano, dam si jeden banan a spim dalej. Maso som nejedla uz neviem ako dlho co u mna normalne neprejde den bez masa.ani pit nevladzem. A ty?
@takaaa ahoj ja chudnem tiez malo co mi chuti ale dnes som dostala hroznu chut na chleba vo vajicku tak som sa ho nakotila a teraz mi je zle 😂 skus si dat vyzivu to som jedla ked mi bolo uplne zle a jedine to som do seba dostala alebo este take tie chrumkave cokoladove chlebicky. Ja viem ze je to vycerpavajuce a citis sa slaba ako mucha treba len verit ze sa to zlepsi

@henika14 jaj ano spominam si.ja len vcera krvavy hlienik a, potom slaby hnedy vytok na papieri.