icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

desza17
7. mar 2017

@dena22 je to mozneeeee,tesim sa stebou,potom šup sem foto😍😍

desza17
7. mar 2017

@dena22 ja neviem kde zobrat ascorutin,ved ale nekrvacam,snad je vsetko v poriadku.

dena22
7. mar 2017

@desza17 oki, daj na svoju intuiciu, a keby daco, je volne predajny v lekarni

desza17
7. mar 2017

@dena22 a na co to je vlastne dobre?u nas v car som to este ani nepocula.kedy bude fotecka?😉

dena22
7. mar 2017

@desza17 ascorutin davaju doktori pri spineni, a slabsom krvacani. Nie v care o tom nehovoria, ale normalni gynosi ho davaju na udrzanie.

No, ja ti neviem, ci to nie je falosna ciarka, co ked je to len ten kanalik? je taká tenka oproti ten kontrolnej. boze, to je napätie.

henika14
7. mar 2017

@desza17 no ahoj už som doma, najprv mi musia spraviť hematologicke a imunologicke vysetrenia...tak zajtra rano idem na krv...a ked bude vsetko ok pri dalsom cykle mozem isť na KETko...nevies ako dlho sa čaká na vysledky tých vysetrení?

desza17
7. mar 2017

@henika14 na hematologicke.cakam uz mesiac,mali mi ich poslat domov,dnes je mesiac a stale nic,imunolog.tiez asi tak.

desza17
7. mar 2017

@dena22 nieje to kanalik,je to duch,myslime pozitivneeeeee,posli mi tu foto

dena22
7. mar 2017

@desza17 teraz som vyhladala fotky "duchov" a ta moja ciarka je prilis tenka...obavam sa, ze je to asi falosny ukazovatel, neviem sem zatial dat foto, az ked pride muz

desza17
7. mar 2017

@dena22 uz sa tesim,a nezufaj.dobre bude,uvidis💞

dena22
7. mar 2017

@desza17 uz je mm doma, tu je nas dúšik, dúfam, ze ho uvidiš

desza17
7. mar 2017

@dena22 jasneeeeee ze ho vidiiiim,ved je nadhernyyyyy,super moja,nemas sa coho obavat,je to tam,vyslo to💕💕💕

desza17
7. mar 2017

@evca8285 dakujeeem,a kedy si ty testovala?z ranneho mocu?

dena22
7. mar 2017

@desza17 myslis moja? ja som zneistela, dakujem...tak uz len si labky drzme

yennn
7. mar 2017

@dena22 teda, v duchoch sa nevyznam, ale toto vidim aj ja 😉

henika14
7. mar 2017

@desza17 tak to si ma moc nepotesila lebo bez toho mi nespravia KET... 😢

dena22
7. mar 2017

@yennn :D dakujem za povzbudenie, ja som tiez duchar amater, len dnes od rana, ale netusim, kedy sa povazuje duch za korektneho ducha :D ale rysoval sa hned, len pocas dna zosilnel

desza17
7. mar 2017

@dena22 to uz ani nieje duch moja,to su //💗..100%ver mi.aky je to testik?

desza17
7. mar 2017

@henika14 a uz si objednana na vysetrenia?

henika14
7. mar 2017

@desza17 ano idem zajtra rano

dena22
7. mar 2017

@desza17 🙂 ale niee, je to duch, ved nema ani tu fialovu farbu, test je RapiClear 2 v 1 Classik extra, musim ale zajtra kupit ine, pre porovnanie...ale no, aj tak je najdolezitejsia krvicka.

desza17
7. mar 2017

@henika14 tak rychlo ta objednali?ja,som na hemato aj na genetiku cakala vyse dvoch mesiacov😯

desza17
7. mar 2017

@dena22 takze zajtra zas testikujes?aj ja,hned rano.a stym ket si mala teda pravdu...vidis,pre teba bol USPESNY👍

dena22
7. mar 2017

@desza17 no ja stale neviem, podla mna je to slabe a malo je hruba ta ciarka, moc je tenka, mala by byt hrubsia a taka akoby rozpitá,nema ziadnu farbu, este nehadzem flintu, ale ani nie som presvedcena.

kaca1985
7. mar 2017

Ahojte tak už mam po odbere na ktorý som strašne bála tak som rada že už to mam za sebou a musím priznať nic to veru nebolo, bolo to úplne v pohode ;) ale transfer budem mat az na ďalší cyklus kvôli hroziacemu OHSS :( mala som vela vajíčok 28 a predpisali mi fraxiparin plus este nejaké injekcie na pat dni do svalu. Myslite že môžem ísť s tým večer na pohotovosť aby mi to pichli ? A tiež ste mali po odbere riadne bolesti v podbrusku ? Mne kazali pat dni oddychovať, aj ked sedavú robotu musím byt doma;)

dagaz
7. mar 2017

@dena22 tak ja som slepa teda dost ale toto vidim aj ja😃
@desza17
@dena22 dievcata tichucko gratulujem...este to potvrdit odberom a uz budeme gratulovat oficialne👍

henika14
7. mar 2017

@desza17 no ja neviem asi v každom CAR je to iné,povedali mi že môžem prísť zajtra alebo v pondelok....tak idem zajtra nech to mám čím skôr za sebou...

desza17
7. mar 2017

@kaca1985 ahoj,presne ako ja.presne.ja,som mala 30vajok,prvych 5dni solumedrol do svalu plus kazdy vecer do bruska fraxiparin.solumedrol som si chodila dat pichat na pohotovost,v car ti isto dali k tomu aj papier.ja,som mala po opu hrozne bolesti v bruchu,plus zapchu hroznu,boli to priserne dni,odislo to az z prichadzajucou ms,ktoru som dostala presne na 14.den od odberu.vela vela pi,a vela bielkovin papaj.kam chodis?

desza17
7. mar 2017

@dagaz tichucko dakujem💗

desza17
7. mar 2017

@henika14 to tie vysetrenia ti idu robit v car??