Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Spln Kosice.Nemozem povedat jedno krive slovo.
@katka17044 Kedy si bola na ET?
@mercinkax ja som bola april na ket
inak na et vo februári
@katka17044 Velmi ti drzim palce aby ti to vyslo.U koho z vas je problem?
@lucia2505 No neviem ja hcg ani neviem kolko som mala.A v stredu idem na krv este no som zvedava dufam ze to dobre dopadne.Ale nemoze sa takto stresovat musime to nechat plynut ako to ma byt tak to bude.Viem lahko sa to hovori aj ja som v stresoch ale to nam nepomoze len zhorsuje musime byt pokojne a verit aspon trochu :( Ja ani len neviem ako natom som ale stale mam bolesti v podbrusku a verim tomu ze je to dobre znamenie a malinke je tam 🙂
@mercinkax dakujem velmi pekne aj ja tebe drzim palce kolko si ides dat vlozit a ake? Ja si tvorim protilatky proti spermiam a trofoblastu a mam len jeden vajcovod
@katka17044 Dakujem pekne.Ake budu sa dozviem zajtra.No viem ze zmrazovane boli expand. blastocysty a moruly.A vložiť by som chcela dve tak ako pri ET.Je to hrozne ze telo sa takto brani.My zas mame problem u mm.
@linda10 O tom nestresovani mas pravdu.Neviem sice ako ale ja som bola do zistenia vysledku uplne pokojna, myslela som akurat nato ze to vyjde a ziaden stres. Sama sa cudujem ako som to zvladla.A teraz sa zas obavam ci to opat zvladnem s takou ľahkostou.Aj tych 10 dni mi zbehlo ako voda.Drzim palce.
@linda10 dufam,ze tebe to vyjde! U mna tomu už neverim. Tiez este mavam tie bolesti v podbrusku. Aj vcera vecer som mala dost vyrazne,ale ta hodnota co mam ja je malo na prosperujuce tehotenstvo a ten slabnuci test mi napovedal,ze to neni ok. Len skoda,ze po ket sa nechodi aj na druhu krv,tak by som aspon hned videla,ze ci to klesa. Takto len budem cakat a neviem co ma caka. Strasne ti drzim palce na tu stredu.
@linda10 to je hrozne,nechapem to...preco sa to musi takto diat. Mne je tiez uplne nahovno,stale len placem,mam v sebe uplnu beznadej. Ale u teba to bol len prvy vklad,to lem znamena,ze akurat to embryjko nebolo zivotaschopne,ale dalsie urcite bude. U mna sa mi to už cele nezda. Toto bol moj treti vklad,prve dva ani ťuk a teraz mi svitla nadej a takto sa to skonci. Pritom mam urobene vysetrenia imunologicke aj hematologicke a nikde mi nic nezistili, coby mohlo nranit uhniezdeniu. Najhorsie,ze teraz už je pre mna kazdy dalsi vklad vacsi a vacsi stres. Je mi to fakt luto ☹
@lucia2505 Ja tiez tomu nechapem.Som tiez uplne sklamana.Ja neviem preco sa to deje.Doteraz som aj rada chodila po doktoroch lebo to bolo s nadejou ze mam vsebe maleho cloviecika a teraz citim ze to tak uz nieje tak uz nemam chhut ani ist v stredu tam.Lenze zase cakat zase dalsi vklad to je dlha doba.Teraz som bola v stresoch aby to vyslo.A teraz zase cakat clovek uz nema radost z nicoho :(
ahojte kolegynky 🙂 tak my už stimulujeme dnes 7.den , prave som bola na UTZ a objavila sa mi tam i cysta. tak čakam na vyjadrenie Reprofitu či pokračovat este zo tri dni pichať Merional alebo ukončiť a čakať na další cyklus, kym sa cyste nevstrebe. my teda ideme cez Brno, mame my (druhé IVF, prvé úspešné 14 mesačná dcérka) i viacerí znami len a len dobre skúsenosti s nimi. tak uvidime ako to pôjde teraz všetko ked sa tam objavila cysta.
@linda10 a mas este zamrazene? Ja pockak ako toto cele u mna dopadne,dufam,ze ak to ma odist,tak to odide samo pri menzese a nebudem musiet ist na kyret. Potom sa asi este raz objednam na imunologiu do Nitri,nech mi spravia testy,ci nemam imunitu proti trofoblastu a potom az pi vysledkoch budem riesit dalsi ket. Ja som tiez hotova neboj sa,ja som uz aj o robotu dosla kvoli ivf,takze teraz ani robotu nemam,tak som dufala,ze uz ostanem teraz doma do porodu,ale teraz si budem musiet este aj novu robotu hladat a psychicky som na dne,neviem sa na nic sustredit,nic robit,len chodim hore dole ako matoha a rozmyslam. Teraz ked budem mat novu robotu,tak zase kto bude tolerovat vkuse tie vysetrenia a chybanie v praci. Ja uz fakt neviem co mam robit. Je to zamotany kruh.
@lucia2505 Ano este mame aj zamrazene tak pokial toto nevide tak ideme do dalsieho pokusu.No ale este nic podla mna nieje iste nechajme nech sa to vyvija dalej.Ved mozno tie testy stym nic nemaju a nevadi ked su slabsie mozno ze hlavne je krv ja pockam do zajtra zajtra budem mudrejsia nebudem robit zaver a stresovat sa.
@lucia2505 No ved dufam aj ja.Sak nemozme sa hned zdavat mozno tym testom ani nemozeme verit mozno je to ine.Lebo predsa ked zena otehotnie prirodzene este poriadne ani nevie ze je tehotna.A mozno ze je este skoro alebo ja neviem.Sak predsa ta krv je dolezita ta je najistejsia.Uvidime zajtra jasne dam vediet.A ked sa nepodari tak ideme dalej mozno uz dalsi pokus vide.Ale predsa este som ani nekrvacala ani mrcha nedosla tak mozno ze nieje nic stratene.
Tak nedalo mi to a zavolala som do centra ze aku som mala vysku HCG a povedali ze 56,4. Co si otom myslite ja neviem ci je to dobre alebo zle?Nieje to malo?Ked zajtra pojdem na krv neviem ci bude zvysena
@linda10 drzim palce... ja nemam dobru skusenost s nízkym hcg ale nie je to pravidlo poznam pripad ked mala 70hcg a vsetko v poriadku tak je to tazko... dolezite je aby ti to teraz riadne vyskocilo
@linda10 ale je to nad 50 tak aspon tak
@lucia2505 ved to mas pozitivne, ked sa za dva dni zdvojnasobi tak je vsetko ok 🙂
@katka17044 Tak neviem uvidim zajtra dam vediet
@linda10 drzim palce a inak ake embryjko ti vkladali?
@katka17044 No ja som mala len PK 5dnove.
@linda10 aha tak to sa uhniezdilo v prvé dni, kedy budes vediet dalsie hcg? AJ si robis testiky?
@katka17044 No ved zajtra idem na krv. 9DEN som mala 56,4. A zajtra sa uvidi.Len tomu nedavam moc sancu pretoze ano test som si robila v 6den po vklade a bola tam slaba druha ciarka ale bola pekne vidiet a dalsie testy som robila v 11a13 den lenze tie zoslabli preto asi no neviem ved zajtra uvidim.Ty co si otom myslis?
@linda10 pockaj ale 9 den po et 56 nie je zleeee ja ze si bola na 10 den

@mercinkax kam chodis do centra?