Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@desza17 ano z ranneho a bolo to 13DPO teda 8 dni po ET a bol biely az ked som ho isla vyhodit videla som pod urcitim naklonenim slabulinku ciarku... den na to som mi brali krv a dalsi den som mala take ciarky ako ty ze na foto clovek musi vediet co hladat ... niekde som citala, ze nie kazdemu sa rovnako uvolnuje hcg do mocu... mne napriklad pomalsie na zaciatku hcg rastlo. vo stvrtok mi z krvi potvrdili tehu, v piatok ma vzali na kontrolny odber a volali, ze stuplo ale ze malo by viac stupnut tak som preplakala vikend a cakala do pondelka a v pondelok mi po odbere volali, ze stuplo a treba dufat ze sa rozbehne a rozbehlo sa 🙂 ale ja som nemala bohvie ake kolajnice ani pri synovi a to som testovala ked mi meskalo cca 5 dni... viem, ze to cakanie je nekonecne... ozaj velmi drzim palce nech sa uz len tesime vsetky 🙂
Ahojte baby bola niektorá z Vás na hematologických a imunologických vyšetrení v Gynfive?
Ako dlho sa čaká na výsledky?
Baby...mam si pichat 450j menopuru denne! Je to normalne? 😨
Dievcata prosim vas priblizne kolky DC sa robi ket?
@haannka ja som mala Amh 0.80 a po 2 mesiacoch som mala 1.12 tusim a papala som tie dva mesiace matersku kasicku , zinok, melatonin, kotvicnik, vitaminy E, kyselinu listovu a dolezite je hlavne D ten sposobuje nizke Amh jeho hodnotu som mala 12 a ma byt nad 30 a idealne je, ked mame 50.

@dena22 to uz tolko ani nespekuluj okolo toho je to super.neviem aka tenka,ved je top