Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@alexwarring nie 450 EUR bol doplatok za injekcie, ktoré ti predpísali, niečo ti poisťovňa zaplatila....+ 380 EUR ICSI sme si dávali robiť so štyrmi vajíčkami, ja som viac nemala....čiže celé tak 800-900 EUR ja + cestovanie, lieky si musíš zaplatiť naraz a + ešte podľa cenníka čo je navyše, čo potrebuješ máš to tam rozpísané kuk tam....to je cca môj prípad
@maculicek1977 dakujem
@martinam1812 Ahoj to tu sumu vam lekar povedal celkovo alebo to bolo uz po odratani poistovne? A u koho ste boli na konzultacii pred IVF? my sme boli na prvom IUI, ale zial neuspesne a nakolko nam moj lekar velku sancu takto nedava, tak zvazujeme IVF, ale najskor az v lete dovtedy by sme to nechali na prirodu
@alexwarring to je asi suma čo budeme platiť my. Boli sme 2x u Dr. Bornaya a 1c u Dr. Rosovej. U nás to bez pomoci IVF nepôjde. Ja mám amh 0,03. Iba ak by sa stal zázrak. Už mi odporúčali darovanie vajíčok, no to som odmietla.
Diecata drzte palce zajtrs ranko idem na sono modlim sa aby podrastli.Som zvedava myslite prosim na mna dobru nocku 🙏
@aluska1404 drziiim a mysliiim 😉
@haannka Dakujem🙂
@aluska1404 drzim palce a cakame 🙂
@yennn Dakujem uz som na ceste🙂
Dievcata tak sa tesim super to vyslo dnes som 13 den v utorok idem na OPU.Mam 4 vajka 2 cm a dve mensie.Normalne som prekvapena minule som az 18 dni pichala teraz to islo niako rychlejsie fakujem vam za podporu 🙂
@aluska1404 teším sa s tebou, už aby som aj ja začala so stimolkou a mala ju úspešne za sebou 🙂
@aluska1404 drzim palceky
@martinam1812 Nebojkaj uz sa to blizi uz coskoro sa budeme tesit s tebou ten cas veru rychlo ubieha🙂
@yennn Drahusik a ty ako uz si bola aj na vklade?Ci si davala aj Pk ci nie?
@segab090 mam 40r, tak preto sa odporucaju dve vlozit. Nase prve bolo prirodzene, ale tiez nam to nejaky cas trvalo. Lenze mala som 32r a nevnimala som to tak tragicky ako teraz, to cakanie. Teraz uz nebolo na co cakat... ;)
@aluska1404 vklad mam v pondelok, bez PK, nakolko boli 3 vajka (a embryjka), ten vyber je zuzeny tak ci tak - takze sa PK nedoporucuje, nakolko nic nie je lepsie prostredie pre vyvoj, nez maternica. PK je vyhodna iba ak je viac embryii - takze mozu rozhodovat, ktore vyzera najlepsie
@aluska1404 super,drzkaj sa...
@aluska1404 super drzim palce a nezabudni nas informovat 😉
@aluska1404 ides na pohotovost, ci mas niekoho?
tak tehulky, čakateľky 😉 ja mám tiež zajtra kontrolu, tak som zvedavá či tam vôbec nejaký folikul bude 🙏🙈
@aluska1404 na zajtra držím 👍nech vydoluje čo najviac 😉
@yennn zajtra už budes mat bublinky u seba😉nech sa im u teba páčia celých 9 mesiacov 🙂
@yennn držim v pondelok palce 😉
@yennn Nie sama v pohode mne kazali do bruska to uz mam zmaknute😉Manzel je asistentka💃
@simonesi Drzim palce aby uz bolo vidiet pekne a aby ich bolo dost 👍
@aluska1404 fakt? Sranda, mne kazali do svalu pregnyl, aj som dostala ziadanku na pohotovost. Tak to mas v pohode. Len nezaspat 🙂 Tiez mas pichnut az v noci?
dievcence ja som bola minuly pondelok na prvom vlozeni . je to celkovo moje prve umele oplodnenie. odvtedy sa cas neuveritelne vlecie...
@babikadaska tak drzim palce,nech sa drobec zahryzka.ako sa citis?
@summer_103 pila som aj pocas stimulacie,1-2 denne. vyslovene som sa na to v centre pytala,kedze som kavickarka,a doktor mi povedal,ze okrem namahavych fyzickych vykonov (kvoli prestimulovanym vajecnikom) sa nemusim nijako obmedzovat. som prave 6.den po embryotransfere a po tieto dni si davam druhu kavu v bezkofeinovej verzii.
@desza17 citim sa plna nadeje :D zatial verim,ze to vyjde 🙂 ale vidim,ze ty si v 6 tyzdni,blahozelam zo srdca 🙂 som nova v tejto teme a este som vsetko neprecitala,mozem sa ta opytat,na kolky pokus vam to vyslo ?

@alexwarring ahoj, aj my chodíme do CRM BB. U nás to bude cca 1300€ aj s liekmi, aspoň tak mi Dr. vravel. Mám krátky protokol. Momentálne neviem kedy začnem lebo je výpadok puregonu a som teraz prechladnutá, tak to asi odložím až na ten ďalší cyklus.