Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@lucia2505 ak nie je moc tych zrastov ano da sa to urcite prefukom. Mne robili laparku a na prvej zistili ze mam obe iba ciastocne prechodne teda tekutina sice presla ale velmi slabo len tak kvapkalo ale doktorka povedala ze spermia je mala tak urcite prejde ale za nejaky rok sa mi to nezdalo a pytala som sa na dalsiu a tam uz ten jeden vajcovod mal saxtosalping bol naplneny toxickou tekutinou kt. tiez odplavuje embryjka tak mi ho dali radsej prec a vraj ten druhy sa zlepsil ta tekutina uz isla lepsie tak dokonca aj tymto kontrolovanim sa to akoby precistilo trochu.
Ahojte dievcata 🙂 tak druhy pokus uspesny 😉 dnes je 15 den od vkladu test pozitivny a hcg 576.Vsetkym drzim prsty aby to vyslo,ked nie na prvy krat tak na druhy alebo na treti.,raz to vynde.
@lili3003 paraaaaaaaaaaada gratulujeeeem dufam a verim ze sa k tebe pridam cca 30 mam vklad 🙂 ake embryjka ti vkladali? a aky mate problem?
Dakujem 🙂 tak drzim palce to bude prvy pokus?vkladali mi expandovanu blastocystu a problem mam ja mam pco.kam chodis?ja do Ma iscare
@lili3003 ja chodim do gyn fivu v Ba moj uz 7 vklad tak snad uz ten pravy...
@katka17044 verim ze ta 7 bude pre vas stastna 😉 a u vas je aky problem.?
@lili3003 dakujem pekne, mam jeden vajcovod a vytvaram si protilatky proti spermiam a trofoblastu
@katka17044 mozem sa spytat co je trofoblasta?
@linda10 to by mala byt vlastne placenta plodu
@linda10 Ahoj no čo ako vlastne pokračuješ ? ja som tu dlho nebola akosi som to nemohla sledovať. No a už mi prišli aj výsledky a všetko je ok. takže idem na druhý pokus. Len lekárka sa rozhodla vložiť rovno dve ... neviem aká je úspešnosť .. no ideme do toho asi tak 16teho
@kkristinkka Ahoj tak to ti verim som natom rovnako tiez sem uz menej chodim lebo nechcem nato mysliet.Teraz chodim do prace tak aspon to ma trosku odreaguje a nemyslim tolko nato.Ano ja tiez idem na druhy pokus teraz na dalsi cyklus. Mrchu mam dostat priblizne 12steho takze tiez tak v strede mesiaca este neviem presny den vkladu 🙂 Ale neboj tentokrat sa nam to musi podarit musime verit a my sa tiez budeme radovat 🙂
@linda10 ahoj no ako si na tom ? Ja som po a cakam....
@kkristinkka ahoj no ty si uz po ket?No ja som s nefvami v koncoch sak mne mali tak 12 prist kramy a stale mi neprisli uz som zufala.Uz davno som mohla aj ja mat po vklade.Ze by ešte mali vplyv lieky co som brala a teraz mam domiesane hormony aj cyklus?Len sa bojim ze mi nepridu a musim zas riesit a ist gynekologicke ta to asi da vyvolat aby mi prisli alebo neviem no hroza :( A ty potom daj vediet kolko si po? 🙂
Ahojte... som tu nová, len čítam a čítam. chystáme sa na IVF, už len posledné vyšetrenia a posiela sa žiadosť do poisťovne. problém je u manžela, pomalé spermie. ja mám isť teraz na HYFOSI, čo podľa mňa je zbytočné, keďže máme problém so spermiami a pri umelom oplodnení nehrajú roľu vojcovody. alebo sa mýlim? mali ste niektorá podobný postup? ďakujem vopred za info.
davali ste si embryo glue? spokojnost?
@evipeti Ahoj, mozem jednu otazku, kam sa chystas, kde ti budu robit to Hyfosy?
@katka17044 Ahoj, citala som, ze ti robili laparoskopiu, mozem sa opytat, ze kde?
@snaaazilka77 Ahoj mne to robili dva krat a v gynfive
@snaaazilka77 ahoj. dnes som bola som v Nitre v Gynfive.
@evipeti Vdaka za info...pozerala som si cennik, stoji to 150 Eur?
@katka17044 Dakujem za informaciu. V Gyn-fiv cenniku som nenasla cenu za laparoskopiu, mozem sa opytat na cenu? Dakujem.
@snaaazilka77 uha to si uz bohužiaľ nepamatam ale ked skusis zavoalat na recepciu ti urcite povedia.
Ahojte baby, my by sme mali ist v oktobri uz len cakam na mrchu a hned na druhy den zacinam pychat. Snad sa to podari..
@mimka1579 mňa v polke októbra čaká vklad - ket
Katka17044 a do ktoreho centra chodis. Ja do Heliosu v Martine. Takze v podstate uz si aj inekcie pichaš.
Mas kratky ci dlhy protokol?
@mimka1579 ja idem teraz uz na ket tak uz len zacnem den po menzese uzivat estrofem a utrogestan. Chodím do Gynfivu to je posledné embryjko ak sa nepodarí tak uz chcem skúsiť Brno
@mimka1579 inak vzdy som mala taký že som si cca 3 týždne pichala injekcie
Katka17044 neboj sa urcite sa to podari. Drzim vsetky prsty..
Ahojte baby tak ja som bola raz na vklade.Prvy sa mi neujal. Tak mi pani Dr. Zobrala krv a vysledky trvali mesiac. A vlastne mam nejake mutacie v genoch tak ma poslala na hematologiu bud mi tam predpise nejake lieky alebo nebude musiet este neviem. Mate stakymto niecim skusenost?Dakujem za odpovede 🙂

@katka17044 Dakujem za odpoved,este ma napadlo,zeby som si dala urobit hysteroskopiu. Myslis,ze keby tam zistili nejake zrasty,tak by sa to dalo operacne upravit alebo sa s tym neda robit nic?