Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@aluska1404 Super, gratulujem 🙂 a drzim palce nech sa dobre vyvijaju.. Davas aj PK? A kolko si das vlozit?
@aluska1404 to je skvele 👏 drzim palce nech sa im dari
@desza17 zvlastne ze ti nemohla povedat... tak snad to bude v poriadku, doktor to zjavne berie velmi zodpovedne, to sa mi paci 😉
@summer_103 Jasne davam Pk iba jedno urcite.Kedze ich je malo a moze byt aj menej.Nic nie je este iste 4den budeme vediet kolko z nich sa bude dat mrazit.Oni mrazia len kvalitne blastocisty.Nedavaju vsetko na mrazenie
Tak babulky, nase 3.embryjko ktore ostalo po transfere, vraj uz nepokracovalo vo vyvine, takze to co mam teraz v brusku, je vsetko co mam 😢
Musim dufam ze su to tie spravne 🙂
Kocky ja mam stale bolesti lavy vajecnik nehorazne ma boli ani chodit sa mi neda co to moze bit? aj by som sla dokymu ale neprejdem ,,, pockam do zajtra a ked to neprejde nejako sa tam zajtra dostanem.... nemoze to bit OHSS alebo cysta?
@miskab Ja mam cistu a myslim ze to bolia vejecniky a mna tiez bolia vajecniky vcera neznesitelne mala by si vela pit nech sa to vyplavuje z tela.Dnes uz mi je lepsie ale stale pobolieva a citim take zdurene a tlak
@miskab Vcera som vypila asi 4 litre vody aj ked to nedlo do mna a myslim ze ta bolest je o polku mensia.😉Drzim palce
@aluska1404 myslis ze aj zo Softu moze bit OHSS? mna boli aj ked cikam ten vajecnik dost vela.... :(
@miskab Ja som vcera pisala mala som to iste ale ze fakt brutal bolave jak slak ja ani na wc nemusim ist a boli🙂

Ahojte dievcata tak ja som sa prave zobudila po OPU 🙂