Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
👍 super....no kedy spravia ten utz...neviem sa dockat
@aluska1404 super 4bojovnici,vyborne moja
@aluska1404 Super, gratulujem 🙂 a drzim palce nech sa dobre vyvijaju.. Davas aj PK? A kolko si das vlozit?
@aluska1404 krasne...uz len nech su co skor u maminky 😉
@aluska1404 to je skvele 👏 drzim palce nech sa im dari
@desza17 zvlastne ze ti nemohla povedat... tak snad to bude v poriadku, doktor to zjavne berie velmi zodpovedne, to sa mi paci 😉
@summer_103 Jasne davam Pk iba jedno urcite.Kedze ich je malo a moze byt aj menej.Nic nie je este iste 4den budeme vediet kolko z nich sa bude dat mrazit.Oni mrazia len kvalitne blastocisty.Nedavaju vsetko na mrazenie
Tak babulky, nase 3.embryjko ktore ostalo po transfere, vraj uz nepokracovalo vo vyvine, takze to co mam teraz v brusku, je vsetko co mam 😢
Musim dufam ze su to tie spravne 🙂
dnes 9DPT test zatial stale negativny...
@babikadaska a ake embrya ty vkladali ? mala si aj PK?
Kocky ja mam stale bolesti lavy vajecnik nehorazne ma boli ani chodit sa mi neda co to moze bit? aj by som sla dokymu ale neprejdem ,,, pockam do zajtra a ked to neprejde nejako sa tam zajtra dostanem.... nemoze to bit OHSS alebo cysta?
@miskab Ja mam cistu a myslim ze to bolia vejecniky a mna tiez bolia vajecniky vcera neznesitelne mala by si vela pit nech sa to vyplavuje z tela.Dnes uz mi je lepsie ale stale pobolieva a citim take zdurene a tlak
@miskab Vcera som vypila asi 4 litre vody aj ked to nedlo do mna a myslim ze ta bolest je o polku mensia.😉Drzim palce
@aluska1404 myslis ze aj zo Softu moze bit OHSS? mna boli aj ked cikam ten vajecnik dost vela.... :(
@miskab Ja som vcera pisala mala som to iste ale ze fakt brutal bolave jak slak ja ani na wc nemusim ist a boli🙂

Ahojte dievcata tak ja som sa prave zobudila po OPU 🙂