icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

gabitv
24. mar 2017

@aluska1404 drzim palceky 🙂

gabitv
24. mar 2017

@haannka velmi ti drzim palce , nech sa vsetky podari oplodnit a pekne sa delia

glopsa
24. mar 2017

@haannka super, dúfam, že aj ja budem mať aspoň 5.

haannka
24. mar 2017

@simonesi a kolko dni si pichala? To je super...tesim sa ze mam s spolucakatelku. Tebe kolko folikov vraveli?
@desza17 dakujem moja 😗

haannka
24. mar 2017

@simonesi az teraz pozeram ze pises ze 7 folikov...tak to je super.

glopsa
24. mar 2017

@haannka Ako dlho si stimulovala?

haannka
24. mar 2017

@glopsa ja som iba v sobotu zacala s menopurom 6.dni, dnes budem pichat siedmy den, zajtra vecer otrivelle.

glopsa
24. mar 2017

@haannka dakujem a aký máš protokol? krátky?

haannka
24. mar 2017

@glopsa ano 😉. A ty budes mat tiez? Od pondelka zacinas?

glopsa
24. mar 2017

@haannka ano, od pondelka začínam a mám dlhý protokol. Doktor sa vyjadril, že do Veľkej noci mám po všetkom. Dúfam, že budem dobre reagovať na injekcie.

haannka
24. mar 2017

@glopsa tak to budem silno drzat palce

glopsa
24. mar 2017

@haannka dakujem

aluska1404
24. mar 2017

Dievcata zatial dobre pan embriolog mi povedal ze maju velky potencial ze zajtra je ten kriticky den stale su styri tak uvidime co bude zajtra v nedelu ranko volam a hned aj na vklad povedal zatial superblen necj vydrzia🙏🙂

takaaa
24. mar 2017

@haannka wau supeer, uz sa ti to blizi 🙂 drzim prsty 🙏
Budete davat icsi?

yennn
24. mar 2017

@aluska1404 skvele, drzim palce 👍

simonesi
24. mar 2017

@haannka 12 dni som pichala gonal 😉áno sa teším že s niekim budem zarovno, a teda dúfam že to dáme 😝

desza17
24. mar 2017

@aluska1404 drzim palce

miminkavi
24. mar 2017

@haannka ahoj ty mas kratky protokol?? Mohla by si mi prosim napisat ako to je?? Ktory dc si zacala pychat a ako to je dalej?? Vlastne vklad budes mat uz v ten isty cyklus ci az po ms?? Uz som z toho trocha jelen..pytam sa preto lebo aj mna caka kratky a nejak som si nezapamatala ze kedy zacnem..dakujeem a drzim palce 😊

yennn
24. mar 2017

@miminkavi ja som zacala pichat na 2.dc, odber bol 15dc

miminkavi
24. mar 2017

@yennn a vklad si mala potom kedy?? Az po ms nie ci?? A dakujem za odpoved

ouroboros
24. mar 2017

@miminkavi krátky začínaš pichať 2 deň ms. Odber cca na 13-14 deň, vklad o 2 dni potom, alebo po predĺženej kultivacii o 5 dní. Od odberu berieš progesteron plus iné lieky, ak treba. Ak máš šťastie, MS už nepríde 🙂 kontrola krvi podľa centra 10-14 deň, ako kde...

yennn
24. mar 2017

@miminkavi takze 15dc odber a vklad som mala 18dc - to je individualne, podla toho ci das predlzenu kultivaciu embrii ci nie. Ale menzes v dany mesiac necakas - cely ten cyklus je riadeny liekmi, vlastne ani nedochadza k ovulacii - este pred nou sa vajicka vyberu. Ja som dostala menzes 3.3. a vklad bol teraz v pondelok 🙂
Kludne sa pytaj 😉

jankalukas178
24. mar 2017

Ahojte baby chcem sa vám opýtať či sa vám podarilo otehotnieť a aj donosit bábo po viac početných potratoch , ďakujem za odpoveď.

haannka
24. mar 2017

@takaaa ano urcite asi aj picsi

haannka
24. mar 2017

@miminkavi ano kratky...zacala som 2.dc s decapeptylom, od 4.dc menopur 450j (7dni) do 11.dc, 12.dc vecer pregnyl, 14.dc odber.

martinam1812
24. mar 2017

Ahojte aj ja mám krátky, od 1DC decapeptyl a od 2 do 14DC aj puregon 300j. Len to asi nechám na ďalší cyklus lebo som bola minulý týždeň chorá a kus mám obavy aké budú predopreračné výsledky a mám momentálne problémy s chrbticou a beriem dorsiflex 😕

janulka232
24. mar 2017

@martinam1812 Ahoj.Chcem sa opytat do ktoreho centra chodiš? Čitala som,že maš dost nizke amh ja mam trošku vyšie aj,ked nie o moc.A ja som tri krat mala iba solf a teraz mam nativ cyklus.Ak to nevyjde tak už,len darkyna.Ale teraz si lamem hlavu prečo mne nikdy nedali klasicke ivf.Tebe držim palce a snad nadalej budeš davat info ako si na tom 😉

haannka
24. mar 2017

@janulka232 ahoj. Ja mam AMH 0,59. Minuly rok som mala soft ale na moje poziadanie, teraz som skusila klasiku.

janulka232
24. mar 2017

@haannka ty si ešte na tom dobre.Ja som mala pred rokom 0,23 a teraz už,len 0.8 takže žiadna vyhra.Ak ten nativ nevyjde musim sa s doktorom porozpravat či by sme ešte neskusili klasicke ivf.A Tebe držim palce už sa Ti to bliži😉

miminkavi
24. mar 2017

@ouroboros
@yennn
@haannka baby dakujem za info ste zlate...noo urcite sa vas este budem pytat. Hlavne ma bude zaujimat co vsetko papat pred opu a potom po vklade..aj ked som tuto temu precitala skoro celu 😀 no zaujima ma co ste vsetko vyskusali..aa yennn drzim silno paste aby sa babanko pekne uchytilo na 9 mesiacikov..a budes aj testovat skor?? A este som chcela ze chcem aj pk tak preto som myslela ze az po ms bude vklad aby to neodislo s ms..ale vlastne ked budem brat progesteron tak ms nemoze prist? Dobre to chapem?