Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Dievcata zatial dobre pan embriolog mi povedal ze maju velky potencial ze zajtra je ten kriticky den stale su styri tak uvidime co bude zajtra v nedelu ranko volam a hned aj na vklad povedal zatial superblen necj vydrzia🙏🙂
@aluska1404 skvele, drzim palce 👍
@aluska1404 drzim palce
@haannka ahoj ty mas kratky protokol?? Mohla by si mi prosim napisat ako to je?? Ktory dc si zacala pychat a ako to je dalej?? Vlastne vklad budes mat uz v ten isty cyklus ci az po ms?? Uz som z toho trocha jelen..pytam sa preto lebo aj mna caka kratky a nejak som si nezapamatala ze kedy zacnem..dakujeem a drzim palce 😊
@miminkavi takze 15dc odber a vklad som mala 18dc - to je individualne, podla toho ci das predlzenu kultivaciu embrii ci nie. Ale menzes v dany mesiac necakas - cely ten cyklus je riadeny liekmi, vlastne ani nedochadza k ovulacii - este pred nou sa vajicka vyberu. Ja som dostala menzes 3.3. a vklad bol teraz v pondelok 🙂
Kludne sa pytaj 😉
Ahojte baby chcem sa vám opýtať či sa vám podarilo otehotnieť a aj donosit bábo po viac početných potratoch , ďakujem za odpoveď.
Ahojte aj ja mám krátky, od 1DC decapeptyl a od 2 do 14DC aj puregon 300j. Len to asi nechám na ďalší cyklus lebo som bola minulý týždeň chorá a kus mám obavy aké budú predopreračné výsledky a mám momentálne problémy s chrbticou a beriem dorsiflex 😕
@martinam1812 Ahoj.Chcem sa opytat do ktoreho centra chodiš? Čitala som,že maš dost nizke amh ja mam trošku vyšie aj,ked nie o moc.A ja som tri krat mala iba solf a teraz mam nativ cyklus.Ak to nevyjde tak už,len darkyna.Ale teraz si lamem hlavu prečo mne nikdy nedali klasicke ivf.Tebe držim palce a snad nadalej budeš davat info ako si na tom 😉
@janulka232 ahoj. Ja mam AMH 0,59. Minuly rok som mala soft ale na moje poziadanie, teraz som skusila klasiku.
@haannka ty si ešte na tom dobre.Ja som mala pred rokom 0,23 a teraz už,len 0.8 takže žiadna vyhra.Ak ten nativ nevyjde musim sa s doktorom porozpravat či by sme ešte neskusili klasicke ivf.A Tebe držim palce už sa Ti to bliži😉
@ouroboros
@yennn
@haannka baby dakujem za info ste zlate...noo urcite sa vas este budem pytat. Hlavne ma bude zaujimat co vsetko papat pred opu a potom po vklade..aj ked som tuto temu precitala skoro celu 😀 no zaujima ma co ste vsetko vyskusali..aa yennn drzim silno paste aby sa babanko pekne uchytilo na 9 mesiacikov..a budes aj testovat skor?? A este som chcela ze chcem aj pk tak preto som myslela ze az po ms bude vklad aby to neodislo s ms..ale vlastne ked budem brat progesteron tak ms nemoze prist? Dobre to chapem?

@aluska1404 drzim palceky 🙂