Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@bobricek1979 ano,mame este 5
@bobricek1979 nie nemala som klasicku ja som sa iba napchavala liekmi tri mesiace a aj tak to bolo zbytočne
@martinam1812 maš jedno dieta v takom pripade ani ja by som nešla do darcovskeho programu.Takže ešte nevieš,kedy začnes stimulovat?
@janulka232 Jeminenky a to možno by bolo lepšie to ivf hm možno by si vystimulovala vajíčko
@desza17 júj tak to máš v pohohode v kľude si pories komplet všetko a šup na Ket😉
@bobricek1979 ved za moje tri ivf som mala iba jedno vajičko,ale ani sa nečudujem ked mam nizku rezervu vajičok.Už som raz doktorovi spominala či by nebolo lepšie injekcie už nespominam čo na to povedal a potom zase som uživala dlho lieky a tak zbytočne som stracala čas
@bobricek1979 ano poriesim,dakujem😉😘
@janulka232 no mala som už teraz keď mi príde MS,(čakám každú chvíľku) od 1DC decapeptyl a od 2 až po 14DC aj puregon 600 s 300j no bola som minulý týždeň chorá a momentálne mám zablokované stavce a beriem dorsiflex. Bojím sa aké by boli predoperačné výsledky a nechcem to pobabrať. Teda až ďalší cyklus, dobrému čas neujde a ak to má vyjsť tak aj o mesiac neskôr 🙏
@janulka232 ja si myslím tiež že stimulaciou budeš mať viac zdaru teda injekciami.. Ja mám tiež jeden vajcovod nejaký slabý a nízku rezervu a mala som krasnych 9
@bobricek1979,len sa toho trošku aj obavam čo ak by mi nezabrali ani tie injekcie a dame neviem možno aj okolo 3000eur a potom ešte aj za darkynu 3500eur to je už strašne vela.Ale bola by som štastna keby,že mam svoje dieta aj,ked sa nebranim ani darovaniu vajičok,len keby to už bolo čim skor.A ty ešte čakaš na nejake vyšetrenia,ked chceš si ist po mrazačika až v maji?
@miminkavi toto bolo aj moje prve ivf takze sme na tom rovnako. Ale...hoci to bude zniet ako klise , naozaj sa niet coho bat 😉
A s tym menzesom, popros tvojho lekara v centre, nech ti to vysvetli, ako to je, ja sama neviem presne ten mechanizmus, no som si ista, ze menzes nepride skor nez bude embryjko v maternici, toho sa naozaj nemusis bat 😉
@martinam1812 tak daj sa dokopy a potom šup na to 🙂.
@martinam1812 konzultovala si to v centre? Mozno zbytocne odkladas cyklus. Dorsiflex nema nic spolocne s predoperacnymi - tie maju potvrdit, ze si v stave ist do kratkodobej narkozy. Max.ti tam vyjde zle pevenove testy, ale to aj mne a do zaverecnej spravy napisal ze to prisudzuje liecbe hormonalnej, ktoru podstupujem momentalne
@yennn no aj kôli tej chorobe, v papieroch som čítala, že ambulantný zákrok je možný ak si neprekonala tri týždne pred tým infekčné ochorenie dýchacích ciest, teda nádcha, chrípka, zápal hrdla a mňa bolelo hrdlo a aj nádchu som mala.
@martinam1812 jasne, rozumiem. Hlavne, aby si sa aj ty citila fit a v pohode, budes to potrebovat 😉 A ked mas platnicky seknute... Drzim palce teda a skore zotavenie 😉
@janulka232 úplne ťa chápem mojenka v každom prípade ako sa rozhodneš tak bude a ja ti sulni držím prsty.. No v máji dúfam aneb jún musím byť s tým tlakom oki akebo až cez letné prázdniny mám voľno trichu vypnúť musím mám také hektické obdobie.. Nechcem vyzerať že to odkladám lebo čas mi tak letí, ale zase nechcem aby ma niečo nemuli prekvapulo, ako ten tlak😕
@yennn dakujem..uz sa snazim nastavit na pozitivne myslenie ☺ juuj drzim palce dufam ze len dobre spravy oznamis..a kedy ides na krv?? Ano to sa ho este popytam..isto sa ma zasa spyta co radia dievcata na mk 😀 to sa ma opytal ked som sa ho spytala ci budem mat kratky alebo dlhy protokol 😁
Dievcata tak ja za pol hodku idem volat drzte👍 som zvedava na pocet a ci bude vklad dnes.terazky posuvam cas pozeranim na hodiny ale nechapem stale aka som kludna dobre spim ani sny nemam.Hlavne keby zostalo z tych styroch este aspon na mrazenie🙏
@aluska1404 drzim palce nech vsetko je tak ako si prajes
@glopsa Tak uz si ideme pre neho akurat sme uz na ceste je jedno pekne na vklad a jedno sa este nechavaju do zajtra na mrazenie.Ci bude este pekne rast. Ako som si stale vravela tak aj je stale som o doch a tak aj je kvalitne❤😍
@aluska1404 moja,nech sa krasne zahryzka💗
@aluska1404 velmi drzim palce nech vsetko dobre dopadne 🙏 nech sa uchyti 🙂
Dievcata dakujem vam krasne za podporu som stastna az do placu mi je🙂😘💃

@yennn to chapem ze ta to pokusa..ale asi je lepsie netestovat..no sama neviem ci to dokazem potom 😝