Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@aluska1404 ahoj no ano idem dnes o 11:00 mam vklad mame 5 bojovníkov tak dufam ze nam to vyjde 🙏 neskutočne sa tesim a zároveň aj trocha bojim
Ahojte babulky tak test negativny :(
@gabitv Drzim palce ja este dnes volam co ty ostatny ako dalej bojovali u nas v heliise mrazia len blastocisty. ja mam problem lezat stale vcera som lezala dnes pojdem aj sa prejst trochu a potom lezkat ked je tak pekne ma to laka 🙂
@aluska1404 len pekne lezkaj vydrz ono sa to oplati este sa naprchadzas ked budes kocikovat 😉
@domca002 volame to po domacky lepidielko 🙂. Inak je to Embryo glue.
Specialne vyvinute "prenosove medium" - t.j. tekutina, do ktorej sa embryo vlozi pred transferom a s nou sa potom vklada. Okrem toho ze obsahuje vyzivu pre to embryo, obsahuje aj akysi hyaluronan ci co to... je hustejsia a kvoli tej hustote ma nepatrne vacsiu sancu prichytenia sa k stene maternice a uhniezdeniu. Ta sanca je "len" nejakych 10% , samotni doktori su skepticki voci tomu. Pre mna toto ivf bolo zrejme posledne, takze beriem aj o 2% zvysenu sancu 😉
Ale v gynfive to stoji 150€ , to je samozrejme dost na to, aby clovek experimentoval po tych vsetkych vydavkoch. Ak by som mala 10 embryi, asi do tohonejdem. Mala som vsak len 2
Dobre ranko dievcata, ja dnes idem na prvu kontrolu, som zvedavaaaa co bude vidiet 🙂
@aluska1404 jeej tak uz mas bojovnika v brusku, len nech sa pekne drzi a uz sa nepusti 9 mesiacov 😉
@haannka drzim palce na OPU, nech vsetko dobre dopadne! 🙂
@aluska1404 len pekne chod na prechadzku a uzivaj si slniecko, je to len dobre ked sa maternica trochu prekrvi chodzou 😉
@summer_103 Dakujem pekne od vcera je tam bojovnik🙂
@summer_103 Uz bude vidiet niake urcite drzim palce
@aluska1404 dakujem, velmi dufam ze ich bude dost 🙂
@miskab nevadí ešte je skoro 😉bude tam
@haannka nech máš dobrú urodičku 😀 a rýchle zotavenie
Mne je dnes už Ok
@aluska1404 ty si drobečka pekne stráž nech je u teba celých 9 m 🙏
Babulky ja som stastna jak blcha predstavte si ze uz len jedno vypadalo vcera ze bude mozno z neho blastocysta a nakonies su az 3 expandovane bladtocysty tak z celkoveho poctu 5 mam jedno v prusku a 3 zamrazene.Tak aj zazraky sa naozaj deju a mne sa stal az do placu mi je necakala som ze bude vobec niake na mrazenie a nakoniec 3 🙏🙏🙏💃
@aluska1404 💗💗💗
@aluska1404 teším sa s tebou 👍a dúfam, že aj u mňa sa udeje podobný zázrak 🙏
Baby je tu niektorá z vás ktorá chodí do CRM V BB?
Asi je to zazrak lebo s nizkym amh a hranicnou ovarialnou rezervou mat 4 expandovane blestocysty je naozaj dar.Aj embiolog mi vravel ze necakali ze budu tak bojovat ze pri mojich vysledkoch je to uzasne a boli velmi nadseny aj oni.Minuly rok som mala amh 1.98 a len jedno.A tentobrok amh 0.98 a 4 blastocysty.Nevim ci nepomohlo aj to nove MACS.
@martinam1812 Urcite ano verim tomu ze aj tebe sa podari.😉 Naozaj sa treba naladit na pohodovu naladu a mat prazdnu hlavu cistu a ide to drzim palceky
@aluska1404 no ja mám AMH 0,03 (výsledky z decembra) a tiež ovariálnu rezervu tak som zvedavá. Chcem sa dať riadne do poriadku po zdravotnej stránke tak to nechám na ďalší cyklus.
@martinam1812 Urcite drzim palceky aj zdravicko musi byt v poriadku ja som dokonca pocas stimulky prala antibiotyka angina.🙂
žienky tak zo 4 máme len 2 embryjka 😢 vraj tie sú krásne tak sa len modliť aby vydržali pre drobečkou si pôjdem v piatok ráno o 9.

@haannka oooo ťažkú otázku si mi dala 😂 po OPU mi ked ma prebúdzali povedala že sú 4 vajíčka po 2,5 hodinách ked ma prepustala povedala že všetky to dali tak stoho som pochopila že všetky sa oplodnili, či???? Zajtra mi zavolajú ako sa vyvíjajú povedala