Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@vevericka13 parada tesim sa len tak dalej 🙂. Aky test pouzivas?
@ciglianova dakujem za vysvetlenie 🙂 a budes aj testovat?
@monnito tentoraz asi nie.posledne som mala aspon 5 testov a bola som len zbytočne po každom sklamaná.Necham to na osud.Ak tak len tesne pred krvnými testami aby som sa tam nezosypala ak to bude negatívne.Nech som pripravená.
@monnito mam rozne testy
Ako sa citite? @vevericka13
@ciglianova
mna podolieva brusko a test som si robila a zase len slabulinka ciarka, som 7 den po et
Aj ja planujeme len 2 dni aa mozno nieco vyjde aj na vikend. Tiez sedim za PC a aspon nebudem mat tolko casu na rozmyslanie 🙂
@empathia Ako sa ti prejavil OHSS? A tak skoro? Boze, bojim sa toho, mne na 3 den po zacati injekcii vyskocil estradiol na 1,600 (referencia vraj 500-1000) takze mi hned znizili davku.
@chevalbleu no ja som mala 40 Folikulov tak mi lekár ani nedal pred Opu pregnyl ale decapeptyl pretože by sa mi riadne Ohss rozbehol. Videl to na sone
@vevericka13 aj mna stale pobolieva, bojim sa spravit aj test. Zajtra uz idem na krv. Test sa moze robit aj vecer alebo len z ranneho mocu?
@monnito ahojte včera som si robila test neodolala som chcela som až v nedelu no boli dva v balení.No neurob jeden 😀 Mala som dve // .ale nelietam v oblakoch od večera ma začalo bolieť zase bruško tak neviem.ale teším sa lebo su to moje prvé čiarky,apon viem že je to možne. Už aby boli krvné testy.
@monnito ja som mala test čo sa može robiť po celý deň.ako si dopadla na testoch?držím palce veeeeeeeeeeeeeľmi 😀
@monnito mozes aj vecer, ked ides zajtra na krv bude uz pozitivny
@vevericka13 už dnes išla na krv ten príspevok písala včera 🙂
@vevericka13 9 den vecer po vklade na 5 den 🙂
@vevericka13 super dnes 9 deň?gratulujem 🙂
este sa bojim tesit
@vevericka13 ja viem ja som si ho včera robila chvilu som sa tešila ale potom ked som si predstavila ako dlho ešte čakať na krv.netreba na to myslieť.a už netestuj tak často len ťa to rozhodí.
ja som na 9den po KET mala takúto čiarku tak držíím palce...a trošku som špinila akoby išla MS a to som bola už tehotná 🙂 tak nech len pekne silnie a rastie HcG a malinkéé 🙂
@vevericka13
@maminka1986 jej gratulujem aj ja. ja nespinim
@vevericka13 Blahozelam k slubnym testom!!! Kedy ides na krv?
baby ake velke a kolko ste mali folikov 9 den stimulky ?
Ja si mam zajtra vecer pichnut pregnyl, odber v pondelok rano. Uz sa to blizi!!! Dnes na sone spocital okolo 13 folikov, najvacsie 18, mensie od 10-18, dufam, ze este trochu podrastu, aby bolo z coho vyberat 🙂
@chevalbleu je tak drzim palce nech ich je cim najviac a ja som si myslela ze pri odbere musia mat cez 20
@angels882 Na mojej klinike je to nad 18mm, ale picham si az zajtra vecer, odber v pondelok, takze este mozu rast par dni...dufam!
@chevalbleu kam chodis do Car
@angels882 Daleko... v Kanade 🙂

@monnito no etrimax beriem to je vlastne estrogen a potom od 16dc k tomu utrogestan on by mal zastaviť menzes.po vysadení dojde do troch dní. používa sa aj na udržanie plodu v maternici max do 12 týždňa potom by si už placenta mala vytvoriť hormon ktorý udržiava plod v maternici.laicky vysvetlene ale dufam že pochopitelné 🙂