Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@bobricek1979 a kde si bola?
@desza17 ahoj aj ja som bola pred IVF na endokrinologii,na vysetrenie som cakala asi mesiac,ziadanku mi dala moja gynekologicka.
A prebiehalo to asi takto,dosla som odvážili ma,odmerali vysku,utz vysetrili stitnu zlazu a na druhy tyzden na lacno som sla na krv.Potom asi za tyzden som mala volat za vysledky.A to bolo vsetko viac som tam ani nesla...
@desza17 u nás v našom meste
@desza17 o tej Ľubochni som aj ja počula skús
@desza17 tak ma napaflo ako si na tom s vitamínom D čo ti povedali na imunologii.. Vraj aj to spôsobuje odídenie bábätka
@bobricek1979 ja som nebola na imunologii
@desza17 @bobricek1979 ak sa môžem zapojiť, mne na imunológii zistili hraničný vitamín D. Celé leto som sa poctivo slnila a v auguste som začala dopĺňať D aj v tabletkách. Nehovorím, že je to len tým, ale ťahame po 3 rokoch do finále 🙏.
@renimac no práve že sa dá ja som mala mieerne zvýšený a môže aj narobiť šarapatu takže mi ho imunolog v akejkoľvek foeme zakázal dopĺňať 🙄držkaj sa aj ty aj bábenko gratulujem😍
@desza17 jaj prepáč oki tak skús ja už som fakt popletena prepáč ešte raz😨
@bobricek1979 to nic,neda sa pamatat vsetko,je nas tu vela a kazda mame svoj pribeh😘
@bobricek1979 zvýšený? Wau, to si asi 1 z milióna. A ako sa znižuje? Ďakujem a tebe držím palce 😉.

@desza17 áno ja chodím teraz do Malaciek 😉