icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

domca002
28. mar 2017

@zaneta7 super to je na 11 den .gratulujem dufam ze sa ideme vsetky takto rozbehnut🙂 kolky ket si mala?

desza17
28. mar 2017

@henika14 nic dokopy,to by som sa musela objednat na konzultaciu aby somnou prehodili nejakych par viet,urobil mi sono,to bolo ok..poobede volali vysledky hcg,o sedem dni este raz odber ale uz im mam len zavolat vysledok.myslis ze inzulin.rezistencia ma nieco spolocne so stitnou zlazou?co si so sebou potrebovala na endokrinologiu?aj ti nieco zistili?

zaneta7
28. mar 2017

@domca002 IVF je moje prve, ET nevysiel a toto je vlastne prvy KET...dakujem, v piatok idem na krv, tak hadam budu dobre spravy 🙏🙂

henika14
28. mar 2017

@desza17 ja si myslim ze nema nic spolocne ale neviem to na isto...potrebovala som.len vymenny listok nic viac...no zistili mi len nábeh na inzul.rezistenciu ale ze neni to take strasne a ze mam zmenit stravu a schudnut...

aluska1404
28. mar 2017

@gabitv Ahojky no ako sa mi mas ako vklad nepises nic nevieme si v pohode lezkas?🙂

henika14
28. mar 2017

@zaneta7 super bude to dobre ☺
drzim palce moc moc 😍😘
potom napis v piatok 😊

aluska1404
28. mar 2017

@desza17 Ahojky mozem sa spytat citila si nieco pri uhniezdovani?Ako by to malo vypadat a podla teba kolky den od et prichadza k uhniezdeniu?Ohladom tohoto nic niako poriadne neviem prosim ta napises mi dakujem 🙂

zaneta7
28. mar 2017

@henika14 dakujem moc 😘 , su to moje prve ciarky, tak sa tesim, ale zaroven bojim. Ale uvidim v piatok, dam urcite vediet

desza17
28. mar 2017

@aluska1404 pisem IP

aluska1404
28. mar 2017

🙂😘

bobricek1979
28. mar 2017

@desza17 no veru😕

bobricek1979
28. mar 2017

@aluska1404 ali ahoj ako sa máme ako sa cítime? Myslím na Teba🙂❤

bobricek1979
28. mar 2017

@renimac no sama som bola prekvapená no čo z toho keď furt mimčo v nedohľadne 😨no nesmiem nič brať čo sa týka D vitamínov plus ani jesť čo obsahuje D vitamín ryby rajčiny všetko čo zbožňujem 🙄

aluska1404
28. mar 2017

@bobricek1979 Bobricek v pohode uzivam si odpocinok lezim pozeram tv citam a vegetim a je krasne tak som spokojna🙂

gabitv
28. mar 2017

@desza17 budem sa velmi snažiť 🙂 verim ze sa tie moje dve bublinky co mi vcera vlozili pekne udomácnia a vydrzia do uspesneho konca 🙏

gabitv
28. mar 2017

@aluska1404 ahoj no vcera sme dosli domov a hned som aj sla do postele a zaspala len ma mm zobudil vecer kvoli liekom a kedze potom uz okupoval PC dostala som sa sem az dnes 🙂

gabitv
28. mar 2017

@aluska1404 tak vlozili mi 2 bublinky 🙂uz len aby sa zahryzkali a pekne rastli

bobricek1979
28. mar 2017

@aluska1404 super tak naberaj slnečné lúče je to fajn 🙂😘

aluska1404
28. mar 2017

@gabitv Jasne chapem ja som asi akcny clovek no mne uz je docela dlho doma.Lezat a ty lezis v pohode ci tiez mas s tym problem😂

aluska1404
28. mar 2017

@gabitv A drzim palce🙂👶

gabitv
28. mar 2017

@aluska1404 vcera to lezanie bolo bez problemov ale dnes so mnou vsetci certi siju , nutim sa ostat v posteli

salonecka6
28. mar 2017

@aluska1404 Ahoj, chcela som sa opýtať, či po vklade treba zostať na Pn??? Nemôžeš sa namáhať? Nás to všetko len čaká, ale čítam vaše príspevky, aby som vedela čo mám čakať.. A inak držím palce 🙂

domca002
28. mar 2017

@zaneta7 a preco ET nevysiel akoze vajka nevydrzali?

aluska1404
28. mar 2017

@salonecka6 Ahoj ja som neni na Pn kedze sa mi to neoplati.Treba hlavne odpocivat pospat aj chodit ale nenamahat sa mozes aj doma nieco spravit ale nic tazke.Ja si myslim ze vsetko s mierou a to mi bolo povedane aj embriologom neskor prechadzka a tak.Ja to striedam aj tak aj tak.

zaneta7
28. mar 2017

@domca002 to neviem,uz krv som mala negativnu

salonecka6
28. mar 2017

@aluska1404 ja som myslela , že hneď budem môcť ísť do práce, preto sa na to pýtam. U mňa je to ťažko len keď deň musím ostať doma, nechcú o tom ani počuť :(. No však uvidíme 🙂

yennn
28. mar 2017

@salonecka6 no v ten den by si mala lezat urcite. Dalsi den.... ono, zavisi aku mas pracu. Ak si uctovnik, ktory si rano vezme na stol zopar sanonov, do poobedia ich v klude a bez stresu zauctuje, je to v pohode. Ale ak niekto pracuje v supermarkete, kde vyklada tovar, cely den stoji na nohach. Alebo praca s mnozstvom stresu, nevies ci sa stihas pred rokovanim vycikat, po rokovani 5 telefonatov a nestihas sa ani napit predtym nez zase bezis....ja by som nesla. Taku pracu mam aj ja. Embryolog povedal, ze ak je zena v strese alebo smutna, jej telo vypusta privela stresovych hormonov a v takom tele vraj embryo ostat dobrovolne nechce... Takze tie dalsie dni, netreba vyslovene lezat, no treba byt v pohode, bez stresu. Drzim palce 😉
A nezabudni, ziadna praca nie je taka dolezita, aby sa kvoli nej clivek vzdal prava na stastie, ci rodinu. Ja som sa to naucila tym tvrdym sposobom , nikto ma na to pred 10 - 15 rokmi neupozornil

haannka
28. mar 2017

@yennn testovala si? 😉

yennn
28. mar 2017

@haannka nieee 😀😇 este stale nemam doma test, ak neratam ovulacny 😎 a drogerii sa oblukom vyhybam, aj lekarni 🙊
Ty ako sa mas?

haannka
28. mar 2017

@yennn ja sa mam fajn...ak vsetko dobre dopadne, v piatok prenos 😉