Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@bobricek1979 ďakujeme 🙂 už sa nevieme dočkať po tých rokoch. Bude to naše prvé. Snáď ho moc nerozmazname 😊.
@pavlinakol bola som 14 den cyklu,ale u mna sa s tym drzat nemoze,lebo ja bez tabletiek nemam menstruaciu,...toto som dostala po vysadeni progesteronu a ked som isla na konzultaciu tak hned mi na sliznicu nasadil estrimax
@renimac aj keby nevadí úplne Ti verím u nás by bola tiež taká radosť 😁
@bobricek1979 som si ista 🙂 a aj bude 😉
@renimac vďaka 😊 💕
Baby som nestastna 😢 na druhej kontrole dnes sa ukazal na lavom vajecniku len jeden pekny folikul a na pravom dva mensie... tie asi nedozreju ☹ Nereagujem dobre na liecbu a to mam dvojnasobne davky ako pred 4 rokmi... Doktorka mi vravi ze nemam byt smutna, ze staci jedno dobre embryo.. no aka je sanca z tak nizkeho poctu???
HDJW YORH HEH LOGEO AOHR OHENMO TONE BEJč Jššššš TITZT NTT HEHE HEHE EN EJJEJš
@summer_103 uklidním ťa ja som pred 6 rokma mala len jedno vajíčko, jedno embryo a dnes môj malí má 5 rokov..., naozaj stačí len jedno
ja som bola vtedy úplne na nervy s toho a vidíš, zázrak bol
@simonesi dakujem, snad sa zazrak stane aj mne.. Pri akej stimulke si mala len jedno vajko?
@summer_103 mala som soft, stimulovala som puregonom 175 jednotiek 12 dní potom za 2 dni na 14 deň odber..., ja mám vždy soft, pretože chodím do Brna a pri klasickom IVF by som sa asi nedoplatila, všetko si hradím sama od liekov po transfer
@simonesi aha.. jasne no pri softe by som nebola sklamana mojim poctom folikulov, ale ja som nechala za lieky vyse 400 eur, o to ani tak nejde, ale picham 300 jednotiek denne a nereagujem dobre.. 😢😢😢
Ked mozem vediet kolko ta vyjde jeden soft ako samoplatcu? a do ktoreho CAR v brne chodis? Ked nam toto IVF nevyjde tak tiez zvazujem Brno..
@summer_103 pri malom som bola v reprofite u Stelcla a kedže on prešiel do reprogenesisu tak som teraz tam je to 4 domy od reprofitu 🙂
dnes som platila faktúru 1058 € soft ( v tom je soft + testy na pohlavne choroby, ICSI a PK ) + lieky cca 1200 €
@summer_103 práveže keď dobre nereaguješ pri klasickom IVF išla by som na tvojom mieste nativ abo soft nech tak nezatažuješ organizmus
@simonesi dakujem, tiez si myslim ze soft by bola lepsia cesta.. doktorka v iscare mi dnes hovorila, ze sa davaju ine protokoly ak zena nereaguje dobre na stimulku a ma znizene amh ako ja, tak uvidim ci nieco vymyslime alebo pojdem do brna..
@summer_103 počkaj vyberú ti jednoho bojovníka a uvidíš už nič inšie nebudeš riešiť
@simonesi ach bodaj by si mala pravdu..
@summer_103 ja som tiez dostala info, ze reagujem slabsie, tiez som mala 1 dobry folikul a dva mensie - dozreli oba, boli z toho 3 vajicka, 3 embryjka , z toho dve mam teraz vlozene. Tak mozno este netreba smutit
@yennn dakujem a drzim palce! len mi to pride tak nefer, ze nemame zase co zamrazit a uz mame len jeden pokus hradeny poistovnou..
@summer_103 ahoj ja som tiez nejak blbo reagovala na stimulaciiu....pravy vajecnik nic (zacinajuca endometrioza) a lavom bolo cca 6 vajok...a tiez po kontrole hundral ze su maleee okolo 11mm mali... ale asi pekne dorastli, vybrali 3, 2 oplodnene aj pk mali a obe vlozene...zial len biochcemicke, to bolo v decembri a kratky protokol, teraz idem v maji 2ivf a dlhy protokol.....tiez skoda ze nie je co mrazit ale tak aspon ze to jedno dve tri vajka vyprodukujeme a ze su hlavne kvalitne 🙂
@summer_103 ja som pichala 450j a vpravo som mala 2 foliky prazdne a vlavo 4 foliky a iba 3 vajicka. 2 vajka boli zrele tretie nie...ci dozrelo neviem. Verim ze aspon tie 2 co sa oplodnili budu silne.
@simonesi nie neviem...to tam mozem zavolat?!
@yennn Ďakujem, naozaj si to krásne napísala.. 🙂 ja robím v banke, takže stresu až až, hodím sa teda na PN a nikoho sa nebudem pýtať 🙂
@haannka
@zuzankaa88
@yennn
@summer_103 ženušky na vajka Dheu mna veľmi pomohla
@bobricek1979 asi sa to neda zovseobecnit - ako nic v tejto oblasti, ja som mala Dheu 4 mesiace a vajka boli tri. Vlastne kvoli tej dhea sme aj predlzili cely proces cakania.... Ale tak ktovie, uvidim zajtra ako to dopadlo 😉
Ak cajam babenko(a), tak sa oplatilo vsetko cakanie a kazde euro investicie. Ak nahodou nie, tak neviem.... rozhodne nebolo co mrazit
@yennn no jasné že čakáš treba veriť silno držím prsty adi je to z tou Dheou indivindi😉
Ženušky to ivf prepláca poisťovňa do dovŕšenia 39roku čiže tenrok už nie správne som to pochopila?

@renimac no super chlapček jujky tak len si to užívajte určite je to nádherný čas držte sa rodinka