Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ahojte dievcata. Ja som po kontrole, OPU bude v pondelok.. Jeden folikul 19mm a dva 14 mm 😢 Najhorsi mozny scenar: hrozi ze ten zrely praskne pred OPU /znizili mi davku liekov/ a v tych dvoch malych nebude zrele vajicko - vysledok 0 vajec na oplodnenie..
Najlepsi scenar: Zrely vydrzi a tie dva dorastu a budu 3 vajicka... Hmmm ako sa to robi to pozitivne myslenie hmm ?? 😠😕😒
@zaneta7 drzim palceky, nech su to pozitivne spravicky 😉
@glopsa
@summer_103 ďakujem babeny, že na mňa myslíte. Hneď ako budem vedieť píšem 😘
@summer_103 robi da to tak, ze si lazkas, zakryjes sa dekou, das si teple kakavko, pustis si same dobre filny, na nic a nikoho nebudes brat ohlad, ani sa z tej postele / gauca nepohnes (aby neprasklo), a popritom si budes hladkat brusko a prihovarat sa v duchu vajickam, ze sa na ne tesis 😉
Tak dievčatá, už som vybavená receptíkmi a v apríli začínam s IVF. Kázali mi vypiť 3-4 litre vody a jesť veľa bielkovín, tak dúfam, že všetko dobre dopadne.
@zaneta7 mozno ze sa este len rozbieha 🙂 skus tesntut v nedelu urcite budu // drzim palce
@henika14 tak už som sa vyplakala vo štvrtok, keď som videla toho dušíka, ideme ďalej, raz to musí vyjsť, som si povedala, že asi je to na dobrej ceste, kedže som mala prvé // v živote, len sa tam krpcovi asi nepáčilo alebo neviem
@zuzankaa88 no nejako s tým nerátam, lebo v nedeľu som mala celkom pekné viditeľné čiarky a vo štvrtok už len dušík
@zaneta7 ale nieee 😔 je mi to luto 😢 Drz sa, dalsi pokus uz musi vyjst 🙏😉

@kaca1985 ano pila pol litra denne ...a to korenie rano a vecer