Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@summer_103
@zaneta7 dakujem vam velmi pekne 😚
@summer_103 ďakujem pekne 😉
Dievcata, ja mam stale tie menstruacne bolesti :(. Uz 3. den, sice ob as to prestane ale aj tak ma to desi. Myslíte, ze by to mohlo dopadnut dobre?
Babulky chcem sa spytat mam si dat spravit vysetrenie na hematologii a imunologii,kedze sa nam nedari otehotniet? staci ak pojdem na imunologiu k svojmu dr. imuno-alergologovi?
@wanda52 aj ja už mám doma injekcie a začnem so stimulkou asi koncom apríla, daj potom vedieť keď začneš 😉
@haannka som stastna, ale citim sa hrozne. Strasne unaveno, bolesti hlavy, zaludka, vkuse mam pocit,ze sa mi chce vracat. Ked jem je mi zle, ale este horsie je ked som hladna, to sa uplne trasiem a odpadavam. Z roboty prichadzam 4.15 a hned idem do postele, spim do 7, potom veceram a spim dalej do rana. Na rozhovor s manzelom ani nemam cas 😎
@miskab to ti bude treba ísť na reprodukčnú imunológiu, klasický imunológ ti asi tie špeciálne testy nespraví.
@takaaa krásne tehuľkovanie prajem 🤰
@takaaa blahoželám krásne tehulkovstvo želám 😀 👌 💕

@haannka ďakujem, tak ideme ďalej, čo už. Tebe držím palce aj na nohách, nech sa im tam páči 🙂
@summer_103 ďakujem za podporu, musí veru 🙏
@henika14 no mám asi len 2 alebo 3, neviem, pýtala som sa sestričky dnes ráno či to jedno prežilo, ale nevedela mi povedať, tak už mám asi len jeden pokus - KET počítam. Uvidím na konzultácii čo mi povie doktor