icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

zaneta7
31. mar 2017

@haannka ďakujem, tak ideme ďalej, čo už. Tebe držím palce aj na nohách, nech sa im tam páči 🙂
@summer_103 ďakujem za podporu, musí veru 🙏
@henika14 no mám asi len 2 alebo 3, neviem, pýtala som sa sestričky dnes ráno či to jedno prežilo, ale nevedela mi povedať, tak už mám asi len jeden pokus - KET počítam. Uvidím na konzultácii čo mi povie doktor

haannka
31. mar 2017

@summer_103
@zaneta7 dakujem vam velmi pekne 😚

simonesi
31. mar 2017

@summer_103 ďakujem pekne 😉

takaaa
31. mar 2017

@haannka kolko bunkove embryjka si mala na vklade? Drzim vsetky prsty, aj na nohach ☺🙏

barbor_ka
31. mar 2017

Dievcata, ja mam stale tie menstruacne bolesti :(. Uz 3. den, sice ob as to prestane ale aj tak ma to desi. Myslíte, ze by to mohlo dopadnut dobre?

haannka
31. mar 2017

@takaaa 2 kompaktne morulky a dakujeeeeeeem 😙

haannka
31. mar 2017

@takaaa bola si uz na dalsej kontrole? Fotecku nemas?

takaaa
31. mar 2017

@haannka jeej to je super ☺ Aj mne vkladali 2 kompaktne morulky na 4 den. Na kontrole som bola pred tyzdnom- fotecku len taku nekvalitnu, narychlo, co manzel fotil z monitoru, ale nedalo sa to nastelovat tak aby bolo vidno obidve 👶👶😎

haannka
31. mar 2017

@takaaa juuuujky....to musi byt nadhera....zlaticka malicke...a ako sa citis?

simonesi
31. mar 2017

@haannka ahoooj ako sa cítiš ???? cítiš aj nejakú zmenu
Ja teda vôbec nič 😂

yennn
31. mar 2017

@takaaa tak pridaj potom fotecku pre trosku optimizmu. Ja som uzv s dvoma tusim este nikdy nevidela nikde... 😉 ak to samozrejme nepovazujes za sukromnu vec, potom som nic nepovedala 😉

haannka
31. mar 2017

@simonesi heheh nie ziadnu zmenu...este je skoro na zmeny 😂
Kedy mas ist na krv?

simonesi
31. mar 2017

@haannka my nechodíme na krv mám si urobiť test na 14 deň a ak bude pozitívny mám sa objednať na ult 😉

haannka
31. mar 2017

@simonesi zaujimave...ja mam ist 10.4. na krv

simonesi
31. mar 2017

@haannka noooo 👍 tak určite si dám aj ja zobrať u môjho gynekológa uvidím ako budú vyzerať testy 😝

yennn
31. mar 2017

@simonesi az na 14 den po vklade si mas spravit TT ? Zaujimave

simonesi
31. mar 2017

@yennn predstav si že áno 😉

desza17
31. mar 2017

@haannka mojaaaa,tak ty si uz tehulka,velmi ti drzim palceky,a ocakavam //

haannka
31. mar 2017

@desza17 dakujem moja zlata...hadam rozkaz splnim 😛

miskab
31. mar 2017

Babulky chcem sa spytat mam si dat spravit vysetrenie na hematologii a imunologii,kedze sa nam nedari otehotniet? staci ak pojdem na imunologiu k svojmu dr. imuno-alergologovi?

martinam1812
31. mar 2017

@wanda52 aj ja už mám doma injekcie a začnem so stimulkou asi koncom apríla, daj potom vedieť keď začneš 😉

takaaa
31. mar 2017

@haannka som stastna, ale citim sa hrozne. Strasne unaveno, bolesti hlavy, zaludka, vkuse mam pocit,ze sa mi chce vracat. Ked jem je mi zle, ale este horsie je ked som hladna, to sa uplne trasiem a odpadavam. Z roboty prichadzam 4.15 a hned idem do postele, spim do 7, potom veceram a spim dalej do rana. Na rozhovor s manzelom ani nemam cas 😎

martinam1812
31. mar 2017

@miskab to ti bude treba ísť na reprodukčnú imunológiu, klasický imunológ ti asi tie špeciálne testy nespraví.

takaaa
31. mar 2017

@yennn no praveze nemam take foto kde by boli obidva naraz ☺ pridam osobitne. Nachadzaju sa nad sebou. V hornej bublinke jedno a pod nim v druhej bublinke druhe. Drzim prsty aby ste sa aj vy tak mohli tesit.🙏 U nas bol toto uz piaty transfer , tak si vies predstavit tu radost🙂

takaaa
31. mar 2017

Horne

takaaa
31. mar 2017

Dolne, uz sa fajne vrteli

glopsa
31. mar 2017

@takaaa krasne babiky😉

martinam1812
31. mar 2017

@takaaa krásne tehuľkovanie prajem 🤰