icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

wanda52
31. mar 2017

@martinam1812 ja by som mala začať 8.4, tak snáď aj začnem 🙂

haannka
31. mar 2017

@takaaa ake su krasne zlatusiky 💕

gabitv
1. apr 2017

@takaaa nadherne bambulky , vela zdravia prajem 🙂

haannka
1. apr 2017

@barbor_ka a ktory si den po et? Take bolesti su dobre znamenie...viem to z vlastnej skusenosti 😉

barbor_ka
1. apr 2017

@haannka neviem ci sa pocita aj den et. Ak ano, tak dnes 6 den. Ale tri dni poobede stale take bolesti. a ja sibnuta som nevydrzala a testla som to uz dnes. Je tam slabucka druha/. Tak uz len verit, ze sa to podarilo a modlit sa nech to vydrzi do sameho konca.🙏👶🙏

haannka
1. apr 2017

@barbor_ka den et sa nepocita, takze si 5.den po....ale ak si mala na prenos blastocysty kludne uz moze byt vidiet dusik. Hod nam foto pre potesenie 😉
Drziiiim palce nech silnieeee.

simonesi
1. apr 2017

@barbor_ka parádička, teším sa s tebou 😉

barbor_ka
1. apr 2017

@haannka
@simonesi iba jeden je ok, druhy je len na porovnanie. S dvoma je na1. obr. hore, na druhom dole. (ten je staršieho data 🙂 ). Volnym okom je lepsie viditelny. Vkladali mi na 5. den blastocystu. Držím i vam paluchy nech vsetko dobre dopadne. 🙏

simonesi
1. apr 2017

@barbor_ka vidím ju tam 😉tak nech silnie každým dňom, ja mám tiež vkladanú blastocystu

barbor_ka
1. apr 2017

@simonesi a kolko si po vklade?

simonesi
1. apr 2017

@barbor_ka včera som mala vklad tak 2deň 😉

haannka
1. apr 2017

@barbor_ka aj ja ju vidiiim...super krasne nech to tak pokracuje dalej 😉

barbor_ka
1. apr 2017

Daukujem dievčatá! Potrebujem aj Vasu podporu 😉 A ja vam tiez z celeho ❤ prajem rovnaky stav!

martinam1812
1. apr 2017

@barbor_ka neboj bude to ok 🤰

haannka
1. apr 2017

@simonesi dnes sme 1.den...den vkladu sa nepocita 😉

simonesi
1. apr 2017

@haannka myslím že to je úplne jedno, dôležité je aby sme našli // 😂😉

haannka
1. apr 2017

@simonesi to ano...jasneeeee....ty si doma? Ci?

simonesi
1. apr 2017

@haannka áno som doma bo je víkend ale inak normálne pracujem 😉ty?????

haannka
1. apr 2017

@simonesi este mi povedz ze si ucitelka 😂. Ja tiez volny vikend a v pondelok do prace. 1.-4.roc. 😉

simonesi
1. apr 2017

@haannka nie niesom 😉 to by som nezvládla 🙂
Inak ja už fungujem dnes úplne normálne, vôbec neodpočívam

haannka
1. apr 2017

@simonesi ani ja uz neodpocivam...uz farbim stromceky vapnom 😂
Ja rozmyslam nad cca 3 dnami volba lebo ja mam v triede 24 huncutov.

simonesi
1. apr 2017

@haannka nooo viem si to predstaviť 😉 zober dovolenku a budeš mat kľud ale zasa doma to pôjde pomaličky 🙈

aluska1404
1. apr 2017

Dievcata tak ja som dnes 8 den od vkladu a rozhodla som sa ze este dva dni pockam a testnem v utorok aj manzel mi povedal ze aby sme testli. Inak ziadne priznaky momentalne nemam na 3 den bolo pichanie a bolest prs riadne a terazky necitim niako nic len sem tam tak 2 krat za den ma pobolieva maternica.Co vy na to?

haannka
1. apr 2017

@aluska1404 ja na to ze vsetko vyzera byt v najlepsom poriadku. To budes v utorok 11.den po...ja mam ist uz 10.den po na krv...takze to uz budu riadne kolajnice 😉 //

aluska1404
1. apr 2017

@haannka Bodaj by si mala pravdu 🙂Drzim ti palce mne povedali ze az 14 den krv ale pokial bude // tak ani nepojdem do centra ale svojej uz.Uz sa tesim citim ze je nieco v brusku ale ci to je to prave netusim ty mas ake pocity?

haannka
1. apr 2017

@aluska1404 ja nemam pocity ziadne este len vcera bol vklad. Ale ked to ty takto citis je to fajn...urcite by si mala uz dnes // som o tom na 100% presvedcena.

aluska1404
1. apr 2017

@haannka Ja som taka opatrna a bojko🙂Bojim sa opat sklamat tak cakam a cakam a cakam😂

desza17
1. apr 2017

@aluska1404 myslim ze je to taaaam🙏💗👍

aluska1404
1. apr 2017

🙂❤

wanda52
1. apr 2017

Baby v ktorej lekarni ste si objednavali lieky a injekcie a za ako dlho vam ich dali?