Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Baby tak zajtra idem na OPU, drzte vsetky prsty... Velmi dufam, ze sa podari ziskat vsetky tri vajicka a tie nezrele to stihli dobehnut.
@summer_103 drzim palce
@summer_103 budem silno drzat
@simonesi Teraz celkom dobre, len mi je ťažko od žalúdka, skôr večer ako ráno, ale nič iné. Prvé dva dni po vklade nič, iba sem tam pichnutie a tlak a potom ďalšie tri dni hrozné, poobede menštruačné bolesti a nafukovanie. Teraz už ok. Len veriť, že všetko dopadne dobre, lebo ja som už veľakrát mala takéto príznaky a vždy to skončilo potratom :(. A testovať som začala od 5. dňa - vtedy tam bol dúšik úplne slabučký, 6. deň je už dosť viditeľný 🙂
@barbor_ka za malinko,babatinku musis od prvej chvili verit,myslim ze je to velmi dolezite.na repro nie,ale na endokrinologiu sa mi podarilo objednat na 13.4.,do tej Lubochne,tak som stastna,zajtra idem za obvodakom pre vymenny listok,gynda pixla mi nedala,ze si mam ist pytat do car😡
@summer_103 držím
👌 💕
@summer_103 myslíme na teba 🙂
Vklad bol 27.3 takze 7DPO ja tam vidim taku jemnunko ružovú druhu ciarku ale chcela som vediet ci ju vidim len ja lebo velmi chcem
@gabitv no slabunko, ale tam sa niečo črtá
@desza17
@haannka
@bobricek1979 dakujem zienky ste mile ❤
ahojte, je tu niektora na IVF v maji?
@mariannamk Ahoj ja chcm ist v maji na Soft 🙂 a ty kam chodis do centra?

@barbor_ka lebo mamatesty robia takych falosnych duchov....to vsak nie je tvoj pripad lebo ciarka viditelne krasne silnie 😉