Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ja dnes 11 den od vkladu som neviem ci je to stratene ale spinim nekrvacam ale myslim si ze by to uz ukazalo neviem ci uz mam vysadit ten progesteron alebo este pockat a rano spravit este jeden test???
@aluska1404 vyskusaj rano este, a lieky este nevysadzaj, az ked to bude potvrdene z krvi
@aluska1404 urcite nevysadzaj,a rano skus testik este.
@aluska1404 a ako spinis?
@aluska1404 ja som bola na tom rovnako ale mne sa stav rapidne zhorsoval .ale kazda sme celkom ina
cize pokial len spinis nie na riedko a do ruzova...potom lieky este nevysadzaj.
Mala si pk a kolko embryi ti vlozili?
Ak pk a2 blastocysty tak 11.den by uz malo ukazat.moj test bol tiez negat. Na 11.den ale myslim ze som potratila lebo to islo z hodiny na hodinu rychlo a kusy zo mna...
Tak ako vravim.pokial ziadne masivne kevacanie,uzivaj este lieky nic nevysadzaj a otestuj este ob den,dva...podla toho ako bude to spinenie silniet alebo ustupovat.
Drzim palce.este nemusi byt nic stratene!
@aluska1404 urcite este nevysadzaj lieky kym nemas potvrdenu krv , este to nemusi byt stratené ❤
@aluska1404 mrzí ma to 😢ale máš ešte tri pokusy neboj budeš maminka ja pevne verím hlavu hore ale ešte by som testla ráno
Ahojte,tak dnes ket za nami a začína sa 2tyzdenne utrpenie čakania na výsledok 😃 berie niekto po ket estrimax? Po ET som ho mala vysadiť a teraz 3x denne 1tbl. + 2 tbl.utrogestanu ráno a 2 večer..
@aluska1404 toto som nechcela pocut 😔...aj ja vravim skus este rano...este to nemusi byt stratene...stale drzim silno palce.
@pavlinakol jeeej...tak to je skvela sprava...tak nech je to rychle cakanie s pozitivnym koncom 😉
@pavlinakol ja beriem po et 3x1.
Dakujem dievcata za podporu este ranko testnem ale nedavam uz asi tomu vela uvidime🙂
je tu niekto z gynfivu z ba???a je pred ketom?
@glopsa niekedy je menej viac, treba pozitívne myslieť 😉
@aluska1404 to ma mrzí 😢, skút ešte ráno a tiež by som počkala na testy z krvi a až potom vysadila.

@aluska1404 a kolky dpt si?myslis ze je to stratene?mooooja,slova su tu zbytocne,neviem ani co napisat,ja,som bola na 100%presvedcena ze ti to vyjde😢,mas este troch mrazacikov,takze nabuduce to vyjde,urcite💞💞💞