icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

desza17
5. apr 2017

@aluska1404 a kolky dpt si?myslis ze je to stratene?mooooja,slova su tu zbytocne,neviem ani co napisat,ja,som bola na 100%presvedcena ze ti to vyjde😢,mas este troch mrazacikov,takze nabuduce to vyjde,urcite💞💞💞

aluska1404
5. apr 2017

Ja dnes 11 den od vkladu som neviem ci je to stratene ale spinim nekrvacam ale myslim si ze by to uz ukazalo neviem ci uz mam vysadit ten progesteron alebo este pockat a rano spravit este jeden test???

zaneta7
5. apr 2017

@aluska1404 vyskusaj rano este, a lieky este nevysadzaj, az ked to bude potvrdene z krvi

desza17
5. apr 2017

@aluska1404 urcite nevysadzaj,a rano skus testik este.

desza17
5. apr 2017

@aluska1404 a ako spinis?

osky
5. apr 2017

@aluska1404 ja som bola na tom rovnako ale mne sa stav rapidne zhorsoval .ale kazda sme celkom ina
cize pokial len spinis nie na riedko a do ruzova...potom lieky este nevysadzaj.
Mala si pk a kolko embryi ti vlozili?
Ak pk a2 blastocysty tak 11.den by uz malo ukazat.moj test bol tiez negat. Na 11.den ale myslim ze som potratila lebo to islo z hodiny na hodinu rychlo a kusy zo mna...
Tak ako vravim.pokial ziadne masivne kevacanie,uzivaj este lieky nic nevysadzaj a otestuj este ob den,dva...podla toho ako bude to spinenie silniet alebo ustupovat.
Drzim palce.este nemusi byt nic stratene!

gabitv
5. apr 2017

@aluska1404 urcite este nevysadzaj lieky kym nemas potvrdenu krv , este to nemusi byt stratené ❤

bobricek1979
5. apr 2017

@aluska1404 mrzí ma to 😢ale máš ešte tri pokusy neboj budeš maminka ja pevne verím hlavu hore ale ešte by som testla ráno

pavlinakol
5. apr 2017

Ahojte,tak dnes ket za nami a začína sa 2tyzdenne utrpenie čakania na výsledok 😃 berie niekto po ket estrimax? Po ET som ho mala vysadiť a teraz 3x denne 1tbl. + 2 tbl.utrogestanu ráno a 2 večer..

haannka
5. apr 2017

@aluska1404 toto som nechcela pocut 😔...aj ja vravim skus este rano...este to nemusi byt stratene...stale drzim silno palce.

haannka
5. apr 2017

@pavlinakol jeeej...tak to je skvela sprava...tak nech je to rychle cakanie s pozitivnym koncom 😉

haannka
5. apr 2017

@pavlinakol ja beriem po et 3x1.

aluska1404
5. apr 2017

Dakujem dievcata za podporu este ranko testnem ale nedavam uz asi tomu vela uvidime🙂

glopsa
5. apr 2017

@haannka ahoj, neska kontrola 1 vajko. Som smutna a nerozumiem tomu.

haannka
5. apr 2017

@glopsa akurat som na teba myslela. Dobre pozeral?! Kolko j si si pichala? Niekedy to jedno je to prave...musime verit...drzim palce.

haannka
5. apr 2017

@glopsa a kedy odber? V piatok?

henika14
5. apr 2017

je tu niekto z gynfivu z ba???a je pred ketom?

glopsa
5. apr 2017

@haannka dobre pozeral, v piatok zase kontrola. Pichala som 450 j

haannka
5. apr 2017

@glopsa a kolko mal mm? Este pichas dalej ci uz nie? Mozno este nejake dorastu.

glopsa
5. apr 2017

@haannka mal 14 mm a este picham, v piatok zase kontrola a mame ss vyjadrit, ci idem na opu, ked je 1

simonesi
5. apr 2017

@glopsa ahoj, chod na OPU zvládneš jedno aj bez narkózy 😉 ale určite chod ja som tak mala pred 6 rokmi stimulku len jedno a ono sa oplodnilo a dnes mi tu behá 5 ročný 😝 určite ísť 😉

haannka
5. apr 2017

@glopsa suhlasim so @simonesi urcite chod na opu...niekedy sa stane ze na utz je vidno menej ako sa v skutocnosti odberie...a ak aj nie...to jedno je urcite to prave 😉

glopsa
5. apr 2017

@simonesi som sklamana, ze je 1 ale dufam, ze bude to prave☹

simonesi
5. apr 2017

@glopsa áno viem čo ti chodí v hlave a ver mi, že tie pocity poznám, noooo ver, musíš mu veriť😉 možno práve toto je ten bojovníček 😝

glopsa
5. apr 2017

@simonesi

@haannka dufam, ze este v piatok najdeme aspon este 1 a ked nie tak v pondelok opu a asi uz predlzenu kultivaciu nestihame asi.

martinam1812
5. apr 2017

@glopsa niekedy je menej viac, treba pozitívne myslieť 😉

haannka
5. apr 2017

@glopsa ani by ti pk nerobili pri takom malom pocte...ja som mala raz vlozene aj na 2.den od opu 2x4-bunkove a chytili sa obe...hoci to nedopadlo. Podla mna je to uplne individualne. Ty si chcela pk?

glopsa
5. apr 2017

@haannka no isci urcite a PK som chcela

martinam1812
5. apr 2017

@aluska1404 to ma mrzí 😢, skút ešte ráno a tiež by som počkala na testy z krvi a až potom vysadila.

haannka
5. apr 2017

@glopsa my sme dali icsi, picsi, lepidlo a bez pk.