Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@glopsa zabojuje neboj niekedy je malo viac ver😘
Dakujem baby, hned mam lepsi pocit z toho vsetkeho.
@henika14 tu je rozpisane 😉
http://www.sanatoriumhelios.sk/picsi
@aluska1404 držim Ti palce aby si si rano našla dve čiarky.Ak to nahodou ani tento krat nevyjde musime bojovat dalej.
Dobre ranko testla som anic tam nie je .Takze vsetkym vam drzim palce moc a tesim sa z kazdej z vas. A bojujem dalej 🙂😉 Zijem uz len pre tie ktore nas cakaju zamrazene🙂
@aluska1404 drží sa a bojuj ďakujem, na budúce sa už určite zadarí😘
@haannka ako už si testovala // 😉
@aluska1404 to mi je veľmi ľuto...viem čo preživaš,ale hlavu hore 😉mas mrazacikov a ten pravy je medzi nimi 😊
Mrzi ma to ale ostan v tom co si zacla mas krasne tri takze ano bojuj😘❤chod hned na ket
/ 😔
@haannka ďakujem😉 a ty si ako na tom? Kedy ideš na krv? Testovala si?
@haannka juuj,až teraz čítam, že zatiaľ iba jedna čiarka..Neboj,este to nie je stratené☺ až krv ukáže..
😔
@aluska1404
@haannka
baby je mi to ľúto, ale tak až krv ukáže, držte sa 😉
@haannka možno je to skoro hmm
@haannka ja som sice na 6.ty den netestovala ale testovala som na 8mi a bola tam velmi slabulilinka ciarka iba pri istom nakloneni viditelna... nasla som ju ked som chcela vyhodit test ze nic... takze na 6ty by tam isto iste tiez este nic nebolo... vsetko este moze byt... drzim palce 😉
@simonesi drzim palce nech ciarka len silnie a silnie 🙂
@haannka a uz som to tu myslim pisala ale nie kazdemu sa hcg uolnuje do mocu v ronako silnej miere... aj preto niektora mame slabe ciarky dlho a niekto hned kolajnice ako svet... a niektora tie vytuzene ciarky vidime skor a ina neskor... 6ty den ozaj nemusi byt nic na teste ja som toho jasny pripad 😉

@haannka uvidime, ze co poradia a z0abudla som sa spytat, ze kolko dmovr su naj spermie