icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

desza17
10. apr 2017

@barbor_ka ahojkooo,dnes ocakavam dobre spravicky🙏💞

desza17
10. apr 2017

@haannka drziiiim palceky🙏😘

simonesi
10. apr 2017

žienky ktoré dnes idete na krv, držím palečky😉 aj ja si dám dnes zobrať idem si pre lieky tak to využijem

zaneta7
10. apr 2017

baby, ktoré idete na krvičku držím palce a očakávam dobré správy 🙂

wanda52
10. apr 2017

ahojte dievčatá, chcem sa opýtať, keď ste brali Proveru pred IVF, nepichalo Vás z toho občas vo vaječníkoch? Ja ju užívam od soboty, budúcu sobotu začínam pichať diphereline (či ako sa to píše) a neskôr Menopur, mám dlhý protokol. Ste tu nejaká, čo ste len teraz začali?

barbor_ka
10. apr 2017

@gabitv dakujem, aj tebe moja... ja som uz po. Vysledky budu volat okolo tretej, zatial nic nevidieť a na to spinenie povedal dr. ze je to uplne normalne. Dalsia kontrola o tyzden v utorok. Ty sa ozvi tiez ako si dopadla 🙏
@haannka aj od teba cakam pozitivnu spravu! 🙏😘

barbor_ka
10. apr 2017

@desza17 dakujeeeem, verim, ze budu. Sliznica zatial 11 mm. Neviem ci dost, ci malo lebo v tom zhone ma ani nenapadlo sa opytat. Spinenie vraj moze byt, o tyzden by sme u mali nieco vidiet, samozrejme ak bude vsetko ok. To by som mala byt 5+5 tt. Snad nam dobry Panbozko dopraje šťastie. Silno tomu verim.🙏 👶🙏

haannka
10. apr 2017

@barbor_ka
@gabitv tehulky...prajem vysokanske cisielko

haannka
10. apr 2017

@simonesi samozrejme aj tebe vysoke cisielko...citam ze ides na krv...drzim palce.

anibet
10. apr 2017

@haannka @barbor_ka @gabitv - držím palce nech mate dnes pozitívne správy 🙂

simonesi
10. apr 2017

žienky toto je môj test dnes a hcg 685

haannka
10. apr 2017

@simonesi wau...gratulujem.

martinam1812
10. apr 2017

Ahojte baby, tak ranný test negatívny, 37DC. Išla som s tým na gyn., že mi Dr. pichne vyvolávačku. No na sone bolo vidieť malú 2mm bublinku tak mi zobrala krv. No vravela, že to môže byť aj odlupujúca sa sliznica maternice a začiatok MS. Zajtra doobada mám volať za výsledky. Nádej umiera posledná aj keď je maličká ale predsa... 🙏😉

cherrinka11
10. apr 2017

@martinam1812 juuuj držím všetkých 20dsat 🙏🙂

desza17
10. apr 2017

@barbor_ka aj ja som mala taku sliznicu na 14.dpt🙏🙏,je to fajn.u koho si bola?uz sa poobede tesim na to ciselko,ale bude cez 1000👍👍👍.verim ze Pan Bozko ti dopraje uz babatko,som s teboooou😉

simonesi
10. apr 2017

🙂 ďakujem a ty, bola si ???

simonesi
10. apr 2017

@haannka teba som sa pýtala 😂

desza17
10. apr 2017

@simonesi super,pekne ciselko,gratulujem

katatko351
10. apr 2017

@desza17 ahojky tak ja sa pripravujem na dalsie ketko, v sobotu prisla ms tak o 14 dni kontrola sliznice. Ty ako, nejdes tento mesiac ?

pavlinakol
10. apr 2017

@anibet ja som dnes 5ty deň po ket 😀príde mi to nekonečné 😀

desza17
10. apr 2017

@katatko351 ahojky,nie ja to nechavam na leto,chcem sa dat psychicky aj fyzicky do kopy trosku.tebe silno drziiiiim palce😘

katatko351
10. apr 2017

@desza17 ja uz to chcem mat cim skor za sebou, uz som si povedala ze vyskusam posledny krat a ked to nevyjde necham to tak asi mi nieje sudene byt mamou

pavlinakol
10. apr 2017

@katatko351 držím palce,nech to vyjde😀ja som na tom podobne, teraz 5 deň po ket, mrazacikov už nemáme a keď to nevyjde tak končím..Ja už syna mám a teraz od januára nič iné ako hormóny,stimuláciu,ET,ket, vyslo-nevyslo neriešim..Odbivujem vytrvalé zienky,ktoré to skúšajú xy krat, naozaj veľký obdiv.

azurra
10. apr 2017

Ahojte 🙂, po KET ako dlho sa užíva Estrimax s Progesterone?... pri ET sa nebral... Ďakujem za odpoveď ❤

katatko351
10. apr 2017

@pavlinakol no my uz to skusame rok a pol toto bude moj 7 vklad, podarilo sa len raz no v 13 tt MA. Drzim palceky aby ti to vyslo🙂

rogiii
Odpoveď bola odstránená
desza17
10. apr 2017

@katatko351 vyjde toooooo,musis verit,ja,som bola vystrasena hned od zaciatku a tak to aj dopadlo

katatko351
10. apr 2017

@desza17 vies ten strach tu bude vzdy, myslim ze kazda co zazila to co my" MA "sa toho strachu nezbavi aspon u mna je to tak vzdy sa budem bat aby sa to nezopakovalo.

martinam1812
10. apr 2017

AMH máš v norme, skús sa objednať na hematológiu, repro imuno a genetiku. Možno je niekde tam problém.

rogiii
Odpoveď bola odstránená