Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
žienky ktoré dnes idete na krv, držím palečky😉 aj ja si dám dnes zobrať idem si pre lieky tak to využijem
baby, ktoré idete na krvičku držím palce a očakávam dobré správy 🙂
ahojte dievčatá, chcem sa opýtať, keď ste brali Proveru pred IVF, nepichalo Vás z toho občas vo vaječníkoch? Ja ju užívam od soboty, budúcu sobotu začínam pichať diphereline (či ako sa to píše) a neskôr Menopur, mám dlhý protokol. Ste tu nejaká, čo ste len teraz začali?
@desza17 dakujeeeem, verim, ze budu. Sliznica zatial 11 mm. Neviem ci dost, ci malo lebo v tom zhone ma ani nenapadlo sa opytat. Spinenie vraj moze byt, o tyzden by sme u mali nieco vidiet, samozrejme ak bude vsetko ok. To by som mala byt 5+5 tt. Snad nam dobry Panbozko dopraje šťastie. Silno tomu verim.🙏 👶🙏
Ahojte baby, tak ranný test negatívny, 37DC. Išla som s tým na gyn., že mi Dr. pichne vyvolávačku. No na sone bolo vidieť malú 2mm bublinku tak mi zobrala krv. No vravela, že to môže byť aj odlupujúca sa sliznica maternice a začiatok MS. Zajtra doobada mám volať za výsledky. Nádej umiera posledná aj keď je maličká ale predsa... 🙏😉
@martinam1812 juuuj držím všetkých 20dsat 🙏🙂
🙂 ďakujem a ty, bola si ???
@desza17 ahojky tak ja sa pripravujem na dalsie ketko, v sobotu prisla ms tak o 14 dni kontrola sliznice. Ty ako, nejdes tento mesiac ?
@anibet ja som dnes 5ty deň po ket 😀príde mi to nekonečné 😀
@katatko351 ahojky,nie ja to nechavam na leto,chcem sa dat psychicky aj fyzicky do kopy trosku.tebe silno drziiiiim palce😘
@desza17 ja uz to chcem mat cim skor za sebou, uz som si povedala ze vyskusam posledny krat a ked to nevyjde necham to tak asi mi nieje sudene byt mamou
@katatko351 držím palce,nech to vyjde😀ja som na tom podobne, teraz 5 deň po ket, mrazacikov už nemáme a keď to nevyjde tak končím..Ja už syna mám a teraz od januára nič iné ako hormóny,stimuláciu,ET,ket, vyslo-nevyslo neriešim..Odbivujem vytrvalé zienky,ktoré to skúšajú xy krat, naozaj veľký obdiv.
Ahojte 🙂, po KET ako dlho sa užíva Estrimax s Progesterone?... pri ET sa nebral... Ďakujem za odpoveď ❤
@pavlinakol no my uz to skusame rok a pol toto bude moj 7 vklad, podarilo sa len raz no v 13 tt MA. Drzim palceky aby ti to vyslo🙂
@katatko351 vyjde toooooo,musis verit,ja,som bola vystrasena hned od zaciatku a tak to aj dopadlo
@desza17 vies ten strach tu bude vzdy, myslim ze kazda co zazila to co my" MA "sa toho strachu nezbavi aspon u mna je to tak vzdy sa budem bat aby sa to nezopakovalo.
AMH máš v norme, skús sa objednať na hematológiu, repro imuno a genetiku. Možno je niekde tam problém.

@barbor_ka ahojkooo,dnes ocakavam dobre spravicky🙏💞