icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

simonesi
10. apr 2017

@glopsa teším sa, len nech sa krásne delia 😉 a kedy máš vklad, dala si aj PK?????

barbor_ka
10. apr 2017

@desza17
@misiatkooo dievčence dakujem, aj ja sa velmi teším ale zatial len tak opatrne 🙏

domca002
10. apr 2017

dievcata gratulujem vsetych ktore mate dve ciarky.je to velmi povzbudzujuce ze aj nam sa podari 🙂

glopsa
10. apr 2017

@simonesi dakujem pekne, vklad bude vo stvrtok. Pk neodporucili vzhladom k tomu, ze mam len tie 2.

evca8285
10. apr 2017

@katatko351 mas pravdu... asi kazda ktora zazije MA tak tie obavy su vacsie... vieme ako lahko sa sny rozplynu a kolko smutku a slz pride... pred dvoma rokmi som mala MA v 12tt... teraz koncim 16tt a ver ze tie obavy mam stale... sice mensie ako v 1.trimestry ale mam... ked mi sestra vravi, ze si mam uzivst tehu a zabudnut na to co bolo jednoducho to nejde... ale snazim sa opakovat si, ze kazde tehu je ine a ze tentokrat to vsetko dobre dopadne... drzim palce ❤ 🙏

desza17
10. apr 2017

@evca8285 krasne si to napisala a vystizne.drzkaj sa,a drobatko nech rastie a rastie,zo 💗zelam.

katatko351
10. apr 2017

@evca8285 drzim silno palceky aby ste to dotiahli do uspesneho konca. 🙂Uvidim ci sa aj na mna stastie obrati, po tolkych neuspechov by uz konecne aj mohlo.

simonesi
11. apr 2017

Krásne ráno žienky😉
@glopsa a dáš si vložiť obe??? ja som mala tiež 2 a mala som PK ale to asi záleží aj od centra 🙂. Tak vo štvrtok tu máme ďalšiu tehulku 😉

evca8285
11. apr 2017

@desza17
@katatko351 dakujem vam dievcata 🙂 verim, ze uz su pred nami vsetkymi len radostne chvile 😉 tych smutnych uz bolo dost... nikto predsa nemoze mat iba smolu... kazdy musi mat aj to svoje vytuzene stastie a verim, ze aj ku vam uz coskoro pride 😉 drzim palce 🙏

mina85
11. apr 2017

@haannka ahoj,ako si vcera dopadla??? Dufam,ze lepsie ako ja

glopsa
11. apr 2017

@simonesi dobre ranko, ano dame vlozit obe. Este dnes budu volat, tak sa spytam este raz na PK, ale mam strach ci to zvladnu embrya. Ci bude co vlozit potom.

martinam1812
11. apr 2017

Tak HCG z krvi negatívne 😔, zajta zas smer gyn. a vyvolávačka. V máji nás teda čaká IVF. Hádam sa už zadarí 🙏

cherrinka11
11. apr 2017

@martinam1812 joooj to ma mrzí,myslela som na teba..,ale máj bude náš 😉

pavlinakol
11. apr 2017

@anibet aj ja chcem skúsiť na 10 deň test..A ako sa cítiš?Ja mám také citlivé prsia,ale to mávam aj pred ms,pichá ma v podbrušku a cítim sa ako kysnuta buchta 😁😁 pribrala som asi 4kg od začiatku cyklu čo užívam estrimax a utrogestan..Na mňa tie hormóny vždy takto vplývajú..

simonesi
11. apr 2017

@glopsa samozrejme, že zvládnu ver im 😉

vrds
11. apr 2017

@glopsa ak embrya nepreziju PK, tak by neprezili ani v maternici. setri to len cas, ktory musi zena jest hormony ako na beziacom pase a nici jej to pecen a oblicky.
o rakovine radsej pomlcim.

glopsa
11. apr 2017

@simonesi pytala som sa ns PK a nrmozem mat, lebo je velka noc a vklad by vychadzal na sobotu s pan doktor by mi ns vklad neprisiel.

simonesi
11. apr 2017

@glopsa 😂 Hihi aspoň ich budeš mať už u seba 😝 u teba im bude najlepšie.

ahoma
11. apr 2017

ahojte zienky. potrebujem sa podelit a najlepsie by bolo aj ziskat nejaku podporu a pozitivne skusenosti 🙏 som 10. den po ET (2.4.), zajtra idem na prvu kontrolu krvi. vseko bolo ok, velmi som cely cas verila..no a vcera sok. najprv rano hnedasty vytok :( ten postupne cez den vymizol a co som sa docitala tak vraj sa to moze objavit a nemusim sa obavat - tak som sa upokojila a opat som bola optimista. ale dnes dalsi sok, cez den sa to opat pustilo, ale uz to vyzera skor ako ms :( aj ma boli brucho, aj ked slabsie ako som bola zvyknuta pri ms... ale je to uz normalne cervene. zazila to niektora z vas?

anibet
11. apr 2017

@pavlinakol ja som nevydrzala a testla dnes co je 8 den a nic, stale si vravim ze je to qvzcasu a testovala som pobede tak uvidim ten 10 den, citim podbrusko takze bud dostanem ms abo je to kinderko 🤗 drzim palce aby si mala //

glopsa
11. apr 2017

@simonesi i ja si myslim, uz ss tesim.

pavlinakol
12. apr 2017

@anibet neboj,este to je skoro,ja dnes kupim testy a skusim v nedelu al.pondelok..aj ja drzim palce nech ti to vyjde 😉

anibet
12. apr 2017

@pavlinakol dakujem ja mam 12 den v sobotu teraz, tak už asi počkam 🙂 len strašne pre mňa je, že stale by som jedla aj keď viem, že nemôžem byť hladna :D Držim palce 🙂 zatial si neskusala ?

gabitv
12. apr 2017

Ahojte tak hcg 95 ziadny komentar som k tomu nedostala tak vobec netusim len ze na krv o tyzden znova

simonesi
12. apr 2017

@gabitv kolky si deň 10???? Ale veď je pozitívne to je super nie 😉

anibet
12. apr 2017

@gabitv držim palce, aby to už len stúpalo 🙂

pavlinakol
12. apr 2017

@anibet no ved aj ja..stale som hladna a unavena 🙂 testik som kupila,skusim rano 😉

domca002
12. apr 2017

dnes som si sla robit predoperacne vysetrenia.pridem k dr a ta zo zvysenym hlasom my ich odmietla urobit ze je to proti je presvedcenie ze ona tiez nemoze mat deti tak si adoptovala.dostala som taku facku placem cely den,neviem ci sa mam na hlavu postavit alebo ako si urobit jedno sproste ekg a krv?!?!? nehovoriac ze my sme to nikomu nepovedali ze sa chystame na ivf a ona mi to vykrici tak ze to museli pocut aj v cakarni o com sa bavime!!!dnes myslim ze ma asi drbne!!!a potom mam byt v klude pocas stimulky ,keby vedela ake je to psychicky narocne pre zenu vsetko to absolvovat!

oliva001
12. apr 2017

@domca002 preboha to čo je za lekárku???
Interných lekárov je veľa. Chod inam a buď v klude.

segab090
12. apr 2017

@domca002 pre boha. To co je za pristup. Normalne by som na tu kravu podala staznost ak nie na urade nad zdrav. Starostluvostou tak minimalne na riaditelstve. Za vraj PANI DOKTORKA. Krava sprosta.