Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ahojte potrebujem radu som 14 deň po ET na 10 deň hcg pozitívne a test // no testy mi už 4 dni nesilnejú sú stále rovnaké dnes poobede som si robila a čiarka je úplne slabšia proti ránu 😬 nemám ani menzes nič len tá čiarka ma rozhodila.
@cherrinka11 ano prirodzene ale vzdy som potratila. este pred tym nez ma operovali.
Mala som prepazku v maternici.
A ked mi ju odstranovali zrazu zistili ze uz som nepriechodna.
Ja skor myslim ze nieco pokaslali...
Odvtedy uz nemozem vobec otehu a skusam ivf.medzitym som prestala mat ms a zistili ze mam pco.
@osky do kelu..tak máš toho verí dosť.Rozmyslam nad tebou,podľa mňa treba posilniť najmä maternicu.Aby udržala dieťa..vaječníky pri ivf nepotrebuješ.Vela viť E, D,kyselina listová,materská kasicka, gynex kvapky..,ale to už určite poznáš,ja som nováčik v tomto,ale od februára som si prečítala už stovky článkov,príbehy žien..,do ktorého CAR chodíš?
@osky a ten menzes už vôbec nemáš?od kedy?v marci si mala ivf tak menzes bol?
@cherrinka11
To je naozaj na dlhe rozpravanie.
Ja vlastne ani sama neviem ako dlho to uz tak je.ked idem na ivf tak mesiac predtym.mi doktor da lieky aby vyvolal umelo ms.
No a potom ked sa spusti tak sa zacina stimulovat.
Aspon pri tych poslednych troch to tak je.
Predtym som este mavala ako tak ms.
Teraz pride raz za pol rok.je to rozne...
Brala som vselico prirodne ale nic mi nepomohlo.
To je vsetko nasledok toho pco
A vzdy po hormonoch priberiem cize za tie roky to uz robi aj velka nadvaha iste.
Tazko.
Lenze doki riesi len to aby som otehu.
Neriesi mna ako choru zenu.aspon ja to tak vidim.takze ja zvazujem Brno a na druhej stranevotazku viery ci sa ozaj na to nevykaslat..
@osky obdivujem ta..za tu vytrvalosť..
Vies čo preto som sa pýtala kam chodíš.Ja na tvojom mieste idem hneď do Brna..Tam by som to určite skúsila,už by som hecakala..poznám naozaj veľa prípadov kde už boli zúfalí a tam im to vyšlo..čas, roky bežia..utekaj tam ak nie tam tak už nikde..ja tiež skúsim dva krát..možno tri a potom už nie..
Počula di už o Native?doporucuju to ženám po 35tke,ale neviem keď ty nemáš zas tu MZ..Ale tam by už na niečo určite prišli.Moja rada je Brno!
@haannka 😢noooo stresujem sa, viem nemala by som, možno aj mne sa to jedno rozdvojilo 😂 ja už práveže nemám ísť na kontrolný odber ale 28 na ult veď to je dlhooooo
už bombardujem aj doktora ten mi povedal že intenzita čiarky niekedy ukáže poobede slabšiu. Noooo každopádne ma to zožiera 😬
@haannka ahooj, bola si na krvi? nepostrehla som od teba žiadnu info..
@anibet no veď aj mňa to láka..že od hcg 10..hovorím si,že však to by som už mohla mať 🙂 ale prd..zbytočný stres..bude ako má byť.. už nemáme ani mrazáčikov, momentálne som naladená tak,že ak by to nevyšlo, vzdávam to, idem chudnúť, lebo v polke júna ideme na dovču a takáto rozkysnutá tam predsa nepôjdem 😀 a keď to vyjde tak kúpim nové tankiny 🙂 riešim hlúposti aby som nemyslela na toto 🙂
Ja som tu nebola lebo som si potrebovala posmutit. Mne to ano tentokrat nevyslo 😢. Myslim ze uz som nadobro skoncila.
@haannka moja to ma veľmi mrzí ☹ chápem, že si z toho veľmi smutná,ale myslím,že si preto urobila viac ako maximum. Obdivujem ťa za to odhodlanie,že si toľkokrát do toho išla..
Dobrý deň som tu nová, chcem sa opýtať, kde možno dať inzerát na predaj liekov, podpora stimulácie. Mám lieky nepoužité, meriofert, Decapeptyl a Pregnyl. Ak by mal niekto záujem rada poskytnem. Cena 120€.
😢 to mi je luto
😢 je mi to luto
@pavlinakol neboj v lete uz pojdete ako rodinka s bublinkou 🤗 verim tomu a potom nebudes musiat riesit postavu, tiez po kazdych liekoch sa davam doporiadku s vahou aby sa nenazbieralo 😂

@osky a robila si si testy?
Troska nerozumiem
Dve ktoré sa podarili prirodzene?
Prečo operacia?