icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

anibet
18. apr 2017

Baby, sli ste je jedneho Ketu do druheho dalsim cyklom? Doktorka mi povedala, ze sa da, len sa bojim ci tie lieky nenarobia sarapatu. Chcu mi zdvynut estrimax na 4x1 a utrogestan nechaju na 2x4

simonesi
18. apr 2017

@anibet ahoj ja tak idem teraz ET som mala 31.03 síce sa uchytilo ale následne mi začalo HCG klesať a 27.4 idem na ULT ak bude sliznica OK tak cca 04, 05 mám KET
doki povedal, že ísť za sebou je najlepšie

anibet
18. apr 2017

@simonesi - dakujem, dufam ze do treticke bude uz pozitivne. To mi je luto, ze zacalo klesat, budem drzat palce 🙂

vrds
18. apr 2017

ma niekto skusenosti s estrimaxom 3x1tabl./denne na rast sliznice? nic ine okrem toho neberem. presiel tym niekto?

anibet
18. apr 2017

@vrds ja som to teraz mala 3x1 a na dalsi Ket mi idu navýšiť na 4x1

domca002
18. apr 2017

@wanda52 no celkom az nie ako kedy.hej na lacno lebo ti beru krv ja som akurat dnes bola

vrds
18. apr 2017

@anibet a nepodaril sa ket alebo k nemu vobec neprislo? narastla ta sliznica? ci co bol konkretne za problem?

anibet
18. apr 2017

@vrds Ket bol vsetko sa zdalo v poriadku, citila som brusko po vklade, dvakrat mi aj zle bolo, len dnes som sa pytala ze preco zvysuju lieky, tak ze vraj sliznica bola na hranici, tak nechapem ze mi uz vtedy nedali vacsie davky . . .

vrds
18. apr 2017

@anibet aha, takze tehotna si, len sa to este nepotvrdilo? nerozumiem tomu. prepac....
resp. mam zmatok v tom ci si este v tom istom cykle, alebo uz v druhom a prvy bol neuspesny.

anibet
18. apr 2017

@vrds - nie mala som druhy vklad a testy vysli doma negativne, dnes som bola na krvy a ta to len potvrdi bo ani na sone nebolo nic, tym padom vysadim lieky a dostanem ms a hned idem zacat aj jest extrimax zo zvysenou davkou :D cize necakam mesiac dva, ale ideme skusit znovu.

vrds
18. apr 2017

@anibet aha, tak fajn.... a kolko mm si mala sliznicu ak sa mozem spytat... ?

lenus7
18. apr 2017

@kanka14 Ja som teraz po prvom KET z druhého IVF. Prvé IVF nám nevyšlo a nemali sme žiadne zmrazené. A dali sme si teraz vložiť 2embrya a dnes som 7deň a nepociťujem nič 😢 a ty ako? Máš nejaké už príznaky? Viem,že to je ešte skoro.

anibet
18. apr 2017

@vrds - 6 mm dnes rano

kanka14
18. apr 2017

@lenus7 no ja,som z toho uz uplne zmetena. Pobolievalo ma v podbrusku len sem tam ale dnes je to intenzivnejsie len zajtra mam termin menstruacie tak neviem ci nie preto. Mne vkladali len jedno a dve nam zamrazily.A mala si aj predlzenu kuptivaciu?

lenus7
18. apr 2017

@kanka14 Tak držím palce,aby to nebola ms 😉 Mne zmrazili 3dňové a po rozmrazení sa kultivovali ešte 20hodín tak uvidíme čo z toho bude 😉 Držím palce.

kanka14
18. apr 2017

@lenus7 no dufam ze uz nebude ziadna menstruacia uvidime co bude v piatok. Aj ja ti drzim palce nech to vsetko dobre dopadne. 😉

pavlinakol
18. apr 2017

@anibet ako? volali ti? ja tomu tiež veľmi neverím zajtra..ten negatívny test ma úplne dorazil..inak ma stále pobolieva podbruško, prsia mám naliate, kyselinu a celkovo sa cítim inak ako po ET..ale test hovorí iné..uvidíme zajtra..každopádne som rada,že idem do práce, doma by to bolo nekonečné..ale aj tam bude..a inak k tej sliznici,čo si písala, to je fakt málo..ja som mala 14 deň 11mm a ket mi robili 22 deň a ešte dorástla..

pavlinakol
18. apr 2017

@vrds ja tiež užívam estrimax od 1DC - 3x1 tbl...v januári som mala ET neúspešný a vo februári chcela dr. skúsiť bez estrimaxu ale sliznicu som nemala žiadnu..celkovo som mala cyklus taký, že tretí deň počas ms som mala 20mm folikul..celý rozhodený po tej stimulke..

anibet
18. apr 2017

@pavlinakol jj volali, potvrdili sa testy negativne vsetko vysadit, pockat ms a zacat brat estrimax . . .

domca002
18. apr 2017

dievcata preco sa ma vlastne pit tolko vody pocas stimulky?

pavlinakol
18. apr 2017

@anibet tak to mi je lúto ☹ ale je super, že máš ešte mrazáčikov..ja už nemám ani to..rozmýšlam,že zajtra rovno podpíšem novú žiadosť na ivf, ak by to nevyšlo, nech tam kvôli tomu nemusím znova chodiť,ale dám si pauzu..min. do leta a až po lete by sme to toho išli znova..ja len dúfam,že ten test sa zmýlil a krv bude zajtra ok..ale asi márne dúfam..uvidíme.. tak ti budem držať palce na ďalší mesiac.. 🙂

mlenna15
18. apr 2017

@domca002 ahoj,aby si nedostala overialny hyperstimulacny syndróm

anibet
18. apr 2017

@pavlinakol budem to drzat palce nech to zajtra dobre dopadne, jj na dva krat mame a potom to nechame tak, zvazujeme adopciu ako sypat peniazky do liekov a trapit sa 😊

pavlinakol
18. apr 2017

@anibet ďakujem 🙂 a koľké ivf máte? my iba prvé sme skúsili,ale máš pravdu, pre mňa je to tiež veľmi psychicky náročné toto..aj fyzicky..v januári som pribrala asi 6kg počas stimulky,ledva som to skresala troška, teraz zase z tých hormónov..na mňa to hrozne vplýva,čo sa týka váhy, potom som z toho nervózna, cítim sa príšerne iba štekám..o finančnej stránke ani nehovorím..my skúsime ešte jedno ivf a koniec..adopcia je ale tiež veľmi dlhý proces, tiež treba byť veľmi trpezlivý..☹ držím palce na ďalší ket 🙂

anibet
18. apr 2017

@pavlinakol vsak to po kazdom pokuse priveriem a som unavena z liekov a zistim ze pol roka ubehlo a nikde som nebola consa tyka hor bo nemozem a fakt to nikde nevedie, kamarati maju adoptovane a 6 rokov preto asi podame ziadost bo je to na dlho a radej dat niekomu krasny zivot ako sa takto krapit a hlavne to aklamanie, zatial je to nade prve ivf mozno casom o rok dva sa rozhodneme ze ideme do toho vela ale behom roka sme do toho dali skoro 3000e co je dost

vrds
18. apr 2017

@pavlinakol ja som po stimulke vyše 2 mesiace. Kým príde ku vkladu bude to aj 3. Len som sa chcela spýtať či po tom esteimaxe sliznica narástla. A čo je to za liek. Či je dobrý... ja som si po každom takomto hormonálnom rošambe dala pauzu... poznam pár žien ktoré si týmto spôsobom zničili pečeň. Že si pauzu nedali a cely proces stihli za 2 mesiace a do roka aj 5-7x KET. Toto ja nerobím. Je to aj jedna z príčin potratov a neúspešných ivf:( keď je telo slabé nevezme proste na seba ďalšiu záťaž.
Nevieš aká by mala byt ta sliznica veľká pri kete? Akože dokonalá veľkosť. 🙃

pavlinakol
18. apr 2017

@vrds no presne si to vystihla..ja tie hormony zle znasam odjakziva..ja som mala problem so sliznicou aj pri prvom synovi ale nejako extra to vtedy neriesili..vzdy len podotkli,ze sliznica je nizka..a vynosila som 4kg fesaka🙂
estrimax mi urcite na vysku sliznice teraz pomohol,neviem aka je idealna vyska,to mi nik nepoveda.ale ci je
celkovo dobry,to neviem..mne
busi srdce ked ho uzivam a mam navaly tepla..pri ET som ho brala iba do vkladu a nemala som taketo stavy..teraz ho beriem vyse mesiaca,prsia mam mega velke,bolia,ale ci je to z toho neviem..iba si myslim..kazdopadne sa uz tesim ked to vysadim..a ked to teraz nevyjde pojdem na druhe ivf najskor august-sept.,nechcem to zase moc natahovat, v sept.mam 38 r..

vrds
19. apr 2017

@pavlinakol ja mam aj zlu stitnu zlazu. takze to mam komplikovanejsie o nieco. takze uvidim co z toho bude. ty uz mas aspon jedno dieta. ja nic :( nechapem co sa stalo ze s tym je taky problem.... ze nevieme nijako spontanne pocat. kde sa vlastne PCO vzali? stale mam na rozume, kde sa stala vlastne chyba.
samozrejme po tych hormonoch som aj ja pribrala. ale je mi to uz jedno. chcem to dieta a na postave mi nezalezi. to budem riesit potom. nezatazujem sa zbytocne.
mne zase u gyn. aj v minulosti hovorili ze mam vysoko sliznicu, alebo krcok maternice, neviem uz.... tak uvidime. ja mam len 2 embrya po PK z 13-tich. takze tak. a na vklad ide jedno. nebudem to riskovat. tebe vyslo prve ivf? 4kg fesak, to teda je pekny medved 🙂

mariannamk
19. apr 2017

ahojte, pomaly sa blizi maj. mam teraz sice rozhodeny cyklus a neviem vobec odhadnut, kedy bude dalsia MS, no v maji by sme mali zacat 🙂 do caru (Iscare BA) ideme najblizsie v pondelok este na kontrolne stery a spg. kto sa ku mne v maji prida? nech mam partacku 🙂

79katkab
19. apr 2017

Ahojte, chcem sa len spytat aka je sanca uchytenia trojdnoveho embrya, v piatok mam vklad, nakolko sa oplodnili len dve tak nechcu cakat. minule mi vkladali po pk a nic, dakujem