Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
Ahojte kočky,ak môžem pridám sa k vám,v utorok som bola na1 ET a teraz čakám ako blázon na výsledky ...jednu morulu mi vložili sliznica 10 MM....prosim,má niektorá skúsenosti....podarilo sa...som v tomto nová...užívam estrimax 3x1 progesteron 3x1 fraxiparine 1x a prednison 1x ďakujem a držím palce každej jednej 😘
@mybaby1 ahoj ja velmi zbehla nie som mali sme to statie, ze u nas vysiel prvy ET a vseto slo tak rychlo, ze som sa nestihla zorientovat kde je sever... Takze ta aspon povzbudim, ze kludne aj prvy ET sa moze vydarit 😉 lieky som brala tak ako ty ale estrimax myslim 2x1 a ja som este kvoli inzulinovej rezistencii mala Stadamet... viem, ze cakanie je hrozne ale snaz sa verit, ze sa bublinka zavrta a bude pekne rast a ty sa budes tesit, ono viac ako snazit sa byt v klude a pozitivne mysliet urobit nemozes... drzim palce 😉
ďakujem 😉tak od utorka tu budem zasa strašiť 😝
@simonesi Zatiaľ som nastavená tak,že ráno 5.5.si spravím test a vychystám sa na gyndu.....ale či vydržím do vtedy neviem....bojím sa testovať čo vidím tu ženy píšu,tak som v rozpakoch....len čítam a čítam čo je dobré a čo nie...ako dlho stimulovali,aké lieky, vajíčka...koľko kedy vkladali a tak som v tomto nová a mám z toho miž maž...nikdy som tehotná nebola čiže ani neviem či je nejaký špeciálny dôvod,či len môj slabo priechodný vajcovod🤔...ale toto čítanie tu je pre mňa terapia 😊
Ahojte .Chcela by som sa spýtať ,či ste si dávali po OPU nejakú tabletku od bolesti...Dnes som bola na odber a teraz doma mám strašné silné bolesti v podbruší.Je to môj druhý odber,ale pri tom prvom,som až takéto bolesti nemala..Čo vám pomohlo? Ďakujem za každú radu ☺

ahojte som tu zasa 😊 dnes kontrola v Brne a sliznica bez liekov 9 mm v utorok mám Ket 🙈 je to môj posledný pokus tak pevne verím že to dáme