Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@19martinka89 ahoj dnes som mala vklad ostalo nam 5 embrijok to je fajne.ako ratam tak to bol 5 den ten kriticky ale to ti asi povedia
@miminkavi Ahoj 🙂. Ja som na vajka brala materskú kasicku, na sliznicu vitamín E a celkovo na plodnosť vitamín D. A každý deň som mala jogurt s vlašskými orechami a včelím pelom. Toto som užívala aj po OPU, plus ten ananás. Na vajka je ešte dobrá fytosoja, ale už som to nechcela preháňať 😉.
@renimac ahoj, tú fytosoju si brala ako a v akom množstve?
@martinam1812 vieš čo, ja som ju užívala len jeden cyklus. Tuším od 3DC do 7DC, 5-5-6-6-7 bobul denne.
@renimac ahoj reniiiiii 😉😘
Slonicatko 😀 ja som dnes dostala MZ a od piatku beriem clostil a v utorok prvá meracka tak drz palce nech neaky folik narastie 💗
@cherrinka11 tfuj tfuj, nech je to posledná MS ❤.
Ahojte vie mi niekto povedat po akej dobe sa, mam vratit do prace po vkladaní? Robim v obchode je to fyzi
cky ťažšia praca som momentalne PN a neviem kolko si mam dat odych. Po navrate chcem len na kase sediet . Za kolko dni sa zvykne embryo uchytiť??
@19martinka89 záleží aké embryo vkladali a aj podľa toho je to u každého individuálne. niekomu hneď a niekomu za 6 dni. Niekomu neskôr 😉 som ti nepomohla čooooo 😝
@19martinka89 ahoj, ja som išla na druhý deň do práce, kedže budeš len sedieť, tak v pohode môžeš ísť. A ako píše simonesi, záleží aké embryjko vkladali, je to individuálne.
@19martinka89 ja som tiez este doma pojdem az v utorok a vklad som mala teraz v utorok ,tiez budem v praci len sediet.myslim si ze ak sa to ma uchytit tak sa uchyti

@domca002 Ahoj a ktorý je ten kritický deň? ja som mala včera odber mala som 9 vajíčok z toho vyšlo 6 embrií, idem na predlženú kultívaciu čiže vklad v sobotu .Koľko ešte zvykne odísť?