icon

Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?

zuzicek88
3. feb 2015

umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?

saxana15
5. máj 2017

@anibet ja mam po siedmom vklade po dve embryjka zdraveho 20 mesacneho chclapceka.teraz mam ket po stvrtom IVF. Mame veľa mrazacikov tak to sakra musi vyjst uz na daľši šup!

evca8285
5. máj 2017

@mybaby1 ja som bola na ET 10.1 a krv mi brali 19.1 a hcg som mala myslim 42 a na druhy den mi robili kontrolny odber kvoli tomu, ze siel vikend a chceli vediet ci mi lieky nechaju alebo vysadia a HCG bolo 56... vtedy mi povedali, ze sice stuplo ale ze mohlo viac takze mi lieky nechali a kontrola opat v pondelok a to som mala HCG 130 a 3.2 prve USG nasej lasky uz aj so srdieckom... tak myslim, ze tych 70 je asi OK ale nie som lekar ja len ked to s mojim porovnam... snaz sa verit, ze vsetko bude dobre... drzim palce 🙂

desza17
5. máj 2017

@segab090 my 7:30😉

anibet
5. máj 2017

@saxana15 super takze doma mate veselo, urcite bude surodenec 🤗

segab090
5. máj 2017

@desza17 tak to sa tam stretneme 😉

mariannamk
5. máj 2017

ahojte, dnes mi dali v CAR rozpis k stimulacii (kratky protokol) a prve lieky su uz doma. mam gonal a o par dni pridam orgalutran. MS by mala prist kazdym dnom. takze v novom tyzdni uz budem stimulovat 🙂

mybaby1
5. máj 2017

@dena22 aha no tak super potom,úplne som sa v tomto odovzdala car...predsa oni sú tam od toho aby poradili,že čo bude lepšie majú skúsenosti tak nech rozhodnú hádam vedia čo robia 😃

mybaby1
5. máj 2017

@evca8285 dakujem za povzbudenie tak neostáva nič iné len čakať do utorka a veriť,že to bude dobré vraj by mala hodnota stúpnuť až na 300tak len čakať a veriť že to tak bude 🙂

dena22
6. máj 2017

@mybaby1 mno :D takto by som to nepausalizovala, a uz vobec by som sa nespoliehala, ale v tomto vynimocne suhlasim, lebo to je nazor embryologa, doktora, ktory je zakladatelom humannej embryologie v Ceskoslovensku, tak mu to verim 🙂

mybaby1
6. máj 2017

@dena22 tak hlavne nech to výjde to je podstatné nič viac 😉

petajan
6. máj 2017

Ahojte dievčatá, čítam vás tu dlho a žiaľ patrím aj ja do skupiny čo musí podstúpiť IVF,keď chceme mať 👶 Vy ste tu už expertky,viete všetko, ja som iba v ,,plienkach " ako sa hovorí začiatočníčka. Dnes mám prvý deň stimulácie,idem na soft. Viete mi poradiť, čo dobré piť,jesť počas stimulky? Beriem femaru a po kontrole sa uvidí či treba ešte niečo alebo stačí. Dúfam, že nájdem medzi vami nejakú spolubojovníčku ktorá ide teraz v máji na IVF aby sme sa povzbudzovali. Držím VÁM VŠETKÝM 🙏 aby to už každej jednej z nás vyšlo

martinam1812
6. máj 2017

@petajan ahoj, no ak my nebude zas blbnúť cyklus tak aj ja začnem s krátkym protokolom 😉

cherrinka11
6. máj 2017

@petajan ahoj ja sa tiez chystám teraz a tiež je to mo je prvé ivf..mám len clostilbegyt. 😉

petajan
7. máj 2017

@cherrinka11
@martinam1812 Pre každú z nás je to prvé IVF? Dajte vedieť kedy začínate a budeme sa navzájom povzbudzovať.Dúfam že o mesiac sa už budeme vytešovať z II paličiek 🙏

cherrinka11
7. máj 2017

@petajan áno,pre mňa je to prvé, od piatku beriem clostil a v utorok mám prvú meracku tak snáď neake foliky budú 😉

19martinka89
7. máj 2017

Baby pomoc, včera som bola na vklade mam krasne jedno embryjko ( blastocyt) no dnes pociťujem pálenie mávala som casto zápaly aj pred zatial skúšam vagilact na chvilu odstúpi pálenie a ked si nedam ďalšiu davku tak zas. Bojim sa ho ohroziť zápalom aj liekami. Čo si mam a mozem dat? Ďakujem

linda243
7. máj 2017

@mybaby1 Tak držím palce,aby Hcg krásne rástlo☺ Ja som 4-ty den po Et a uz sa neviem dočkať,kedy si spravím test😀

segab090
7. máj 2017

@19martinka89 podla mna volaj koordinatorke. Neordinuj si sama lieky teraz ked si po vklade

simonesi
7. máj 2017

@linda243 ahoj ja 6 ak rátam deň vkladu😉 a ako sa cítiš?

simonesi
7. máj 2017

@19martinka89 fuuuu ja by som si asi vygoglila čo nato možem v tehotenstve 😉

mybaby1
7. máj 2017

@linda243 držím silno palce nech ti to výjde...sama viem čo to je pozerať na výsledky z krvi......(t.test som mala na 7den negativny)....normálne som mala pocit,že mi troška zle prišlo....ale od radosti,že to hcg tam bolo...no lekárka až taká natešená nebola,vraj je to pozitívne,ale toho hcg je málo,v utorok idem znova a vraj už musí byť aspoň 300ked to má byť prosperujúce...tak hádam to tam bude,verím v to!!!....A neboj sa...netetstuj sa skoro aby si sa neznervoznila skôr ako treba..ako ja,slobody silno držím palce 😃

martinam1812
7. máj 2017

@petajan áno aj pre mňa prvé IVF a dúfam, že aj posledné a úspešné 👶🙏 Jasné iste dám vedieť.

linda243
7. máj 2017

@simonesi ja som den vkladu nerátala.Takže to by bol uz 5 ty☺Prvé dva dni som mala trošku bolesti a pychanie v podbrušku,ale uz to prestalo.Dnes necítim,absolútne nič.Neviem,či je to dobré,alebo zlé znamenie..A ty si ako na tom?

linda243
7. máj 2017

@mybaby1 Ďakujem ti veľmi pekne😉 Bodaj by to uz vyšlo.Tento krát mi vložili 2 embrya.Po 5 dňovej kultivacii boli len 50 bunkove😞 A kolký deň si bola na test krvi? Ja idem 14-ty. Ale rozmýšľam,ze asi v utorok alebo v stredu su skúsim spraviť test.Viem,že je to skoro,ale asi nevydržím😉 Strašne moc ti držím palce,aby Hcg pekne stúplo☺ nech je pozitívny výsledok.Mala si aj predlzenu kultivaciu? A koľko bunkove embryo ti vkladali?

simonesi
7. máj 2017

@linda243 ja sa cítim fajn 😉bolia ma prsia dosť inak mi nič nieje 🙂tak ti držím palce nech sú dvojky 😂

mybaby1
7. máj 2017

@linda243 Mne vkladali kompaktnú morulu neviem koľko to má buniek na 4 deň,čiže predĺženú kultiváciu sme nemali,oni nás presvedčili,že netreba,že lepšie to bude v maternici,chcela som dve,ale vložili mi len jedno,lebo som bola iba prvýkrát a máme v rodine výskyt dvojčiat,tak nedoporučili dve,na krv som bola na 10den po ET,takže tak...a ak už spravíš test a náhodou by bol negatívny,nevešaj hlavu určite počkaj na krv, tá je dôležitá 😉,koľko ET už máš za sebou???

mybaby1
7. máj 2017

@simonesi
@linda243 Ináč baby držím palce 👶👶👶

simonesi
7. máj 2017

@mybaby1 ďakujem 😉 a tebe nech sa chrobáčik drží celých 9 mes 😉

mybaby1
7. máj 2017

@simonesi ďakujem 😍

linda243
7. máj 2017

@mybaby1 Tak to ano,oni odporúčajú az po 3 neúspešnom vklade vložit 2,ale vsetko je na našom rozhodnutí.Ja som mala z prvého cyklu jeden ET a dva KET.Po prvom ET som mala Hcg na hranici,tak mi kazali prist o 2 dni znovu na krv,ale to uz Hcg kleslo.Potom nasledujúci KET bol zo začiatku úspešný,zagratulovali mi,ze som tehotná.Ale radosť dlho netrvala.Keď som prišla na prvé sono,tak nebol tlkot srdca.Zobrali mi krv a Hcg bolo nìzke.Další Ket bol neúspešný.Teraz mam druhý cyklus,ale vznikli len 3 embrya,z tohto 2 mi vložili a ,ze to tretie sa prestalo deliť,takže ho nemrazili.Tak toto je taká moja posledná šanca 😞