Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@kaca1985 pekne, ja som mala slabsiu na 8 den,dnes som 9 den po ET mala som dnes odber krvi a hcg vraj pekne ukazalo 🙂 a priznaky ci pocity ziadne
Baby,ktoré ste po neúspešnom Et ,ako dlho ste krvácali keď ste vysadili progesteron? Ja som predošlé razy tak max týždeň a teraz uz 12 dní 😦Neviem,či je to normálne...
@linda243 ked ja som po neuspesnom ET vysadila progesteron a mrcha mi prisla hned dalsie rano. Krvacala som normalne ako pri MS cca 4 dni pitom dalsie dva uz len take spinenie docistovanie. Neviem kolko dni mas bezne ms. Zavisi to podla mna aj od toho. Ale 12 dni sa mi uz zda dlho.
@desza17 ahoj 🙂 aj ja sem maličko chodim a kuknem aj či nie je niečo nove od teba. šla som hned na dalsi cyklus a ak nič skusim ešte jeden a ak opat nič dame si prestavku 🙂 tak som zvedava, pondelok pojdem na krv k svojej dr. a díky moc, uvidime ako to dopadne, dufam že dobre 🙂 a ty kedy pojdeš?
@martinam1812 gratulujem.Tešim sa s tebou.Super,že nakoniec sa podarilo prirodzene a už si nemusela riešit IVF.
@martinam1812 nadheta gratulujem 🎊 😉 ❤
@kaca1985 jasne ze to dobre dopadne,mas krasne //,na 8.dpt super.priznaky nemusis mat ziadne,a pichanie v podbrusku je normalka.takze cakam na vysledky hcg🙏🙏🙏.ja pojdem na ket dakedy v lete,este neviem kedy,uvidim aj podla ms.pondelok idem na,reproimunologiu,tak som zvedava.drzkaj sa,davaj na vas pozor👍💗
@janulka232 ahoj JANI 🙂 ako sa mi máte?
@maculicek1977 Ahoj Maculicek😉 Dakujem za opytanie.Tak snad je všetko ok,lebo križe už nebolia aj bruško už skoro vobec neboli.Najradšej by som bola keby viem už vysledok na čom som.Je to hrozne s tou nudou.Včera som bola na hematologii tak som sa bala,že už si nebudem moct dorobit vyšetrenie,ked už som bola na vklad
@janulka232 ja viem to čakanie je hrozné ,,,, napinák,,,,na nervy,,,,,nič s tým neurobíme, je krásne počasie tak na slniečko, zmrzlinka a tak,,,,Jani ani nevieš ako dúfam v to, že sa ti to musí teraz podariť,,! Myslím na teba!!!!!😘❤
Ahojte,
prosim Vás, neviete náhodou po vyvolávačke kedy približne môže doraziť menzes? Už je to 4 deň, a stále nič.😢 Chcela by som už začat stimuláciu 😉 Okrem červeného vína čo pomôže ešte?😲 všetkým držím palce!❤
Dakujem Ti za odpoved. Tak musím čakať a nestresovať, aj tak to nemôžem ovplyvniť 😨 prajem Ti krásnu nedelu🙂
@maculicek1977 ano je krasne von,ale ja som na pn takže ja možem ist tak akurat na balkon.Ano to čakanie je na nervy,ked neviem na čom som.Dakujem aj Tebe prajem aby Ti to vyšlo nabuduce ani neviem či maš ešte mrazačikov ako bobricek,alebo musiš zase všetko od začiatku
@angel1982 po prvej vyvolávačke mi prišla MS na 7 deň a po druhej až na 14 deň. Nedá sa nič robiť len čakať.
@martinam1812
To cakanie je na nervy :-/ mas pravdu, nebudem sa stresovat zbytocne. Dakujem za odpoved
@janulka232 ahojko jáj no mohli ti vychádzky napísať to je škoda....takéto krásne počasie a doma sedieť...ja som nemala žiadnych mraziačikov....ja by som tiež tento nativ rada vyskúšať....a kto je ešte s Gallom v tom novom centre? Nevieš prečo odišiel? Dnes je už 6 deň budeš aj testovať na ten 10 deň? tak papa
@maculicek1977 ja som si musela vybavit marodku u obvodneho,lebo u ženskeho mi robili problemy chceli aby som prišla až vo štvrtok a to som bola už od pondelka doma a to by bolo neskoro.A dr.Galo mi kazal byt doma aspon 5dni,kym sa embrijko uchyti.Ak maš ešte dobre amh tak by som neskušala nativ,lebo tam budeš mat iba jedno vajičko.Je lepšie pre istotu mat niečo aj zamrazene.Neviem prečo odišiel,ale je tam vela ludi z centra z Martina.A teraz tam pribudla nova doktorka a tiež je velmi zlata.Ja už na 10den mam ist na krv.Takže možno predtym ešte ranno testnem
@janulka232 no a vieš vzhľadom k môjmu veku tento rok 40 mala som AMH pred 2 rokmi 1,5, 2 x IVF a nikdy žiadny mrazáčikovia neboli pretože som mala len raz 3 a raz 4 vajká, vždy som si dala 1 vložiť a ostatné neboli vhodné na mrazenie tak podľa mňa asi ďalšie IVF nemá význam....hmmm?
@maculicek1977 tak to si mala paradne amh.Ak je to tak,že aj tak stale Ti ostalo iba jedno vajičko ktore si si vložila a klasicke IVF stoji kopec penazi tak možno by som raz skusila ten nativ to nieje tak finačne naročne ja som teraz platila iba za jednu injekciu pred odberom 22eur a teraz 17eur za lieky ktore si vkladam do pošvy a mala som icsi a lepidlo a to stalo 445eur.Tak uvidiš čo Ti nevrhnu v centre.Je to tiež dost penazi,ale oproti klasickemu je to lacnejšie

@linda243
@simonesi Baby,ja viem že vám to nevyšlo tento mesiac,tu na MK nepoznám nikoho...ale chcem sa vám troška pochváliť,dnes sme po kontrole v CAR a som v 6+5tt a dnes som prvýkrát videla ako nášmu bábätku malilinkému bilo srdiečko,od včera som mala veľmi zlý pocit,ale dnes to bolo to najkrajšie čo som tam mohla vidieť 😍... teším sa,ale aj obávam veľmi si prajem aby bolo všetko v poriadku aby som už mohla držať bábätko v náručí 👶