Kto ide tento mesiac na umelé oplodnenie?
umele oplodnenie tento mesiac,najde sa tu niekto?
@cherrinka11 dakujem dufam že bude vsetko ok ze sa srdiecko rozbucha
@lemkarasto jeeeej je to krásne nič neboj všetko bude v poriadku držím palce a potom chcem vedieť výsledky....ale vlastne už viem .....pekne to rástlo 🙏🙏🙏
@mybaby1 mam 1230 HCG 🙂
@lemkarasto no super,vravela som....len tak ďalej 👶👶👶
Ahoj baby😊Nam uz z Iscare poslali ziadost do poistovne. Teraz cakame na schvalenie. Chcem sa vas spytat, po schvaleni ste sli hned v dalsom cykle na IVF? Alebo bola dlhsia cakacia lehota? 🤔Chceli by sme v juli zacat prvy cyklus tak som zvedava 🙂 dakujem za odpovede a vsetkym drzim palce, az nam to vyjde 🤗
@vierocka888 ja som tyzden po schvaleni zacala
@vierocka888 vysiel mi dobre cyklus nemusela som cakat
@lemkarasto skvele, dakujem ti za odpoved 🙂 my by sme snad do polovice juna mali mat schvalenu ziadost a 1.7. mi zacina cyklus tak tiez dufam ze nam to tak pekne vyjde, ako tebe 😊 pozeram, ze pokus bol uspesny? 🙂 na prvykrat? Drzim silno palce az je vseeetko ok 😘
@vierocka888 ano prvy pokus dufam ze aj posledny v centre 🙂 ze sa babo udrží, kedy vam ju podali? Mne v dovere schvalili na 5 den od podania
@lemkarasto tak to super, sikovna pracovnicka to asi dostala do ruk🤔😁 nasu posielali cca pred 10 dnami. Skvele ze to tak super vyslo a hned 😊 mala si kratky protokol?
@vierocka888 ak si v dôvere zaregistruj sa na ich webstranke a tam ti to ukáže skor ako ti z centra zavolaju
@lemkarasto ja som VSZP ale pani na pobocke povedala, vraj uz by tocmohli byt schvalene, lebo do 10dni musia schvalovat lieky 🤔
@vierocka888y sme boli 8marca na prvú konzultáciu a 12aprila sme začali stimuláciu a 21 apríla som bola na odber 25aprila som mala ET .....išlo to riadne rychlo 🙏🙏🙏len nech to pôjde tak pekne aj do úspešného konca.....neboj nič ani sa nenazdas a budete chodiť na kontroly 😉
@mybaby1 tak to fakt slo rychlo, snad aj u nas to pojde tak a hlavne az je to uspesne 😊
Baby, ptedstavte si, my uz tu ziadost mame schvalenu. Po tyzdni! A uz je na ceste do Martina 😍 takze este absolvovat konzultaciu a v juli snad bufe nas uspesny mesiac ❤ 👶
@mybaby1 ahoj mam otazocku. Mas nejake tehu priznaky?
@lemkarasto ahoj....mám nevoľnosti ale nevraciam,po jedle mi ostane ťažko,a spím veľa spímtak 12hod😂od polnoci do siedmej potom ešte pospim do 10a niekedy až do 11😂😂😂a poobede také dve hodiny,ale ja som ľúbila späť aj kým som nebola tehotná....ináč nič a ty???
@mybaby1 mna minuly tyzden este boleli prsia teraz ani to, nemam ziadne tak som s toho zmätená,kedy si zacala vnimat nevolnosti
Ahojte.caka ma dalsi KET.
Ahojte.caka ma dalsi Ket.buduci tyzden.zle som klikla,ospravedlnujem sa.najde sa nejaka napäta spolucakateľka?
@lemkarasto aj mna na začiatku boleli prsia potom už ani nie a nevoľnosti asi tak od piateho týždňa....neboj všetko príde a potom si budeš prijať aby to už skončilo 😂 aj ja si želám radšej iné tehu príznaky 😂😂😂

@lemkarasto vyzerá to dobre,gratulujem 🎊 😉